Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HiMedia lejátszók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
válasz
Bannani #14756 üzenetére
Hali
Igazából én sem túl rég kezdtem, tavaly nyár végén, bár a tél kimaradt. Egész hamar szép eredményeket lehet elérni, ha komolyan veszi az ember, de ehhez olyan étkezést is kell folytatni. Én 1.3Km-en kezdtem tavaly , alig bírtam ki, ki voltam mint a kutya. Aztán szépen fokozatosan lehet növelni a távot és a sebességet.
De hangsúlyozom, tényleg fokozatosan, mert én is a magam kárán tanultam most meg, hogy szétcsaptam magam a túledzettséggel! Ezt mindenki kerülje el, mert igen drága ár a "sietségért" és igen meg is kell fizetnem nekem is, de nagyon...
Szóval kb 6-9 hónap alatt bőven el lehet jutni 10km fölé, jó tempóval, de éppen ekkor nem szabad túlzásba vinni...
Nekem a Salomon nagyon bevált, árkategóriában kb ott van, mint amit megadtál. Az enyém jó terepre és aszfaltra is, tényleg tökéletes. Jah igen a kigyúrásra kell hagyni időt, ha nem akarod, hogy felhólyagosodjon a bokádHintópor, kenőcs ilyenkor nagyban segíthet, meg is előzheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Autós topik
- Suzuki topik
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest