Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Polacheck #13168 üzenetére
olyan másfél óráig elvagyok folyadék nélkül, meg persze utána is, de már nem jó. plusz tegyük hozzá, hogy szeptemberben kezdtem futni, így igazán melegben sem edzettem még. az ennél hosszabb, lassú futásokhoz nekem már kell innivaló, de ezen kívül többre nincs szükségem. öv nem szimpatikus, kézben nem akarok cipelni semmit, egyetlen kulacs hordozásához szerintem ennél nincs jobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASUS notebook topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest