- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz fateless #101153 üzenetére
Gratulálok a PB-hez! Nem is értem, az hogy került offba.
Jobbulást!
Én nagyon ritkán vagyok beteg (legutóbb a ráckevei maraton előtt dőltem ki ), hétfőn lepukkantam, kedden az edzés felénél hazafelé vettem az irányt (jó, hát mint kiderült, ott már volt némi hőemelkedés), de tegnap - pedig elég kutyául voltam - nagy nehezen rávettem magam a futásra, és nagy nehezen rábeszéltem magam arra is, hogy 3x5p-t tempózzak haverommal.
Reggelente torokfájás volt, amúgy taknyolás, kedd-szerda némi hőemelkedés, meg persze fejfájás. És a lépcsőn felfelé kifulladás. Talán covid, talán szimpla őszi megbetegés, nem tudom. Mindenesetre ma reggel úgy keltem, hogy csak álmos vagyok, amúgy semmi bajom, szóval talán pár nap és Te is teljesen túl leszel rajta
Viszont ma tényleg jó passzban éreztem magam, csak a lustaságot kellett legyűrnöm - azt sikerült, volt is utána ficánkolás Az elmúlt hetek tapasztalatai alapján redukáltam a 200m-es célidőt 0:45-ről 0:40-re, hát még azt is sikerült egész derekasan hoznom, lekopogom, nyoma sem volt a betegségnek.
A pihi 200-aknál éreztem igazán, hogy valami még nagyon nem kerek. Ott azért bele-bele kellett sétálnom, hogy valamennyire visszaálljon a pulzus, hazafelé meg még nehezebb volt 140 alatt tartani a pulzusom.
Mindenesetre ha holnap nem futom túl magam, vasárnap talán mégis lesz esély egy 10km PB-re a NATO futáson. Tegnap még arra sem láttam reális esélyt, hogy ott leszek a rajtnál, szóval örülünk Vincent van.
@Pttypang: Én ma raktam bele az 550. km-et, a magam kb. 79 kilójával. Patika állapotban van, igaz, futó talpbetéttel használom (nem tudom az számít-e).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- PlayStation 1 / 2
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Anime filmek és sorozatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón szett - újszerű, garanciával
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- Braun Series 9 Pro+ 9577cc - PowerCase mobil töltő, 6 az 1-ben SmartCare tisztító- és töltőegységgel
- DJI AVATA 2 Fly More Combo (Goggles N3) drón - 3 akku, garancia, Care Refresh
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest