- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Sziasztok, GLS ma reggel küldött értesítőt, hogy a csomagomat nem tudták a kiválasztott csomagpontra kivinni. Itt csak az a bökkenő, hogy a csomagpont csak egy órával az után nyit, hogy ezt az üzenetet megkaptam...kaptam egy auto emailt hogy válasszak másik pontot a 'gyorsabb kézbesítés érdekében'...mert? Itt most a futárnak volt kényelmetlen, mert korán ért a környékre és nem akart még 1x arra menni amikor már nyitva van a pont? Csak mert nem indokolták semmivel a dolgot.
-
Fitzgerald
veterán
"Pannon XP" nevű noname futárcég ma vizsgázik nálam. Elvileg a kiszállítás napján sms-ben értesítenek annak várható időponjáról, és ha előző nap feladták a csomagot, akkor köv. munkanap délután 5.-ig kézbesítik azt.
Bár sms-t nem kaptam, a csomagot tegnap feladták, látom a rendszerükben is a tracking alapján, úgyhogy van még egészen pontosan 3 órájuk és 42 percük, hogy a kezemben legyen. Ha ez nem történik meg, a csomagot nem veszem át, a terméket megrendelem máshonnan, a webshop meg majd elgondolkozhat rajta, hogy érdemes-e a továbbiakban is szar futárral szállíttatni. Mármint ehhez én egymagam kevés vagyok, de remélem nem csak én vagyok így ezzel a dologgal, és elég nem időben kézbesített csonagjuk lesz ahhoz, hogy átgondolják az egész szitut.
Amennyiben így alakul a dolog, nem akarok én rosszat senkinek.
Drukkolok a Pannon XP-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest