Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
A korreláció nem feltétlen jelent kauzalitást.
Mindenféle DRM-et nélkülöző játékokkal is tudják gennyesre keresni magukat és rekord eladásokat produkálni fejlesztők (CDPR, BG3, Palworld, etc.), ahogyan lophatatlan védelmes játék is tud két hónap után földbe állni ha rossz (Babylon's Fail lol).
Ugyanúgy, ahogy főleg az elmúlt pár hónapot nézve, rekordévet maguk után záró tech óriások is rúgják ki ezrével a fejlesztőket, mert a profit csak 170%-kal teljesítette túl a vártat, és így nem tudott a shareholder board 219 új bugattit venni idén, csak 218-at, azt meg valahogy be kell hozni.
-
nonsen5e
veterán
Személyeskedés nélkül is lehet egyet nem érteni...
Igen, kötekedjünk a megfogalmazáson, és emeljük ki, hogy hAzUgSáG mert még a végén tényleg elhinné valaki, hogy 5 képpont van a kijelzőn...
A lényegen nem változtat, hogy 20 alá is esett a másodpercenkénti képkockák száma a zeldában, ahogyan azon sem, hogy olyan irgalmatlan fűrész éle volt a felbontás miatt mindennek, hogy nekem élvezhetetlenné tette a vizuális részét.---
Az amerikai légierő is biztos warezolt forzát futtatott a linuxos ps3 clusteren.
---
A gyors megállapodás nem feltétlenül jelenti ezt. Nem egy és nem kettő precedens van arra, hogy giga cég olyan ügyet is perre visz a kis konkurense ellen, amiről 100%-ig biztosan tudja, hogy nem nyerheti meg, ugyanakkor azt is tudja, hogy elég csak ideig óráig húznia és fellebbeznie, hogy hamarabb csődbe vigyék a másik felet az ügyvédi költségek minthogy a bíróság kimondja az ítéletet.
-
nonsen5e
veterán
Well, ahány ember, annyi preferencia. Én kaptam kölcsön switchet, de 1-2 nap után adtam is vissza, mert lehet az ötlet meg a koncepció jó de nekem (sajnos) nem volt kielégítő élmény, hogy mind az fps-t mind a képpontokat egy kezemen meg tudtam számolni különös erőfeszítés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az emulációs technológiákat jogellenesnek tekintő cég kolosszális mértékű kalózkodásról beszél.
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest