Aktív témák
-
Loha
veterán
Jah látom, hogy kikapcsolt állapotban...
-
Hercooles
aktív tag
UP!
-
Hercooles
aktív tag
Szereztem egy másik tápot, de mint kiderült evvel is ugyanúgy búg!!! a resetelés
megoldódott, szofterhiba. Az érdekes az hogy ahogy dugdosom be sorra a winyot,
irot, dvd-t a tápra egyre jobban búg!!!! DE mindkét táppal ezt csinálja!!! Sztem a lappal van vmi gáz!!! :F -
-
Hercooles
aktív tag
up!
-
Hercooles
aktív tag
Tudna ajánlani vki vmilyen tápot? Gondoltam feszek vmi örökélet garanciásat, ha
megéri! de ne legyen nagyon húzos! vmi 400as kéne, hogy a jövöre is gondoljak!
Miaza PFC? :U -
Hercooles
aktív tag
A gép folyamatosan resetel!!!! Ez már a vég??? Pár perc windowsban és resetel, mikor már bejönne a windows megint reset, ezt folyamatosan! Viszont ha rámegyek boot-nál a ''legutulsó müködöképes beállításokra'' akkor bejön a windows, igaz újrakezdi a resetet! HELP ME! Nincs vkinek eladó tápja? :F
-
tony
csendes tag
válasz
Hercooles #36 üzenetére
Az hogy egy táp esetleg sipol az még nem a világ vége.
Ez mind kapcsoloüzemü és elég magas frekin mennek(10-20 KHz).Ha nem szürik meg elég jol a kimenö feszeket(ezekért általában tekercsek és kondik a felelösek)
elöfordulhat hogy hallani a vasmagos tekercs hangját.De ettöl még rendesen mükszik(csak szkopon látni az egyenfeszen kis tüskéket).
A gyengébb minöségü tápok érzékenyebbek is a bejövö feszre(230V!...)
NÉZD MEG! -
WolfByte
tag
válasz
Alkarcsont #31 üzenetére
Ez a kis sapka szvsz sokat nem használ :)
Egy jobb védőáramkör elég magas összegeknél kezdődik és nem egy ilyen fogja megmenteni a gépedet :D A UPS-ekbe szoktak beépíteni feszültség-stabilizáló áramköröket, nézd meg mennyibe kerül egy szünetmentes táp az olcsóbb kategóriából, felezd el az árát és annyiért kapsz kb feszültségvédelmet, ami használható is. -
Hercooles
aktív tag
Hááát a gari 24-én lejárt! :DDD
Aszondta a csávó, hogy az ''újabb'' alaplapokban már van védelem, és nem fog
lefüstölni semmi! :(((
Most visszaraktam, haverom áthoz egy cd-t, berakom, újraindul a gép. Mostmár pár percentként resetel!!!! Sipol már egy hónapja, de nem resetelt soha!!!
MEGDÖGLIK A GÉPEM? :O -
Beck18
tag
én se vagyok agressziv, de furcsa lenne ha kiadnék vm.ért ennyi pénzt és rossz lenne és nem cserélnék.
Először szépen kell mondani hogy ez a gond, itt a garancia papír nézzék meg, csinálják meg vagy cseréljék ki.
Utána jöhet hogy kérem a cégvezetőt/főnököt. Ha nincs akkor jöhet a fogy.védelem, és ilyenkor előkerül a főnök is.
Szép fogozatosan kell előjönni az agresszivitásnak, jobb esetben nem is kell, elég a határozottság.
Gondolj arra hogy te mit melóztál a tápegység áráért.. szntem ne add fel ilyen könnyen, sok sikert! -
Nekem egy 300W-os Seasonic tápom van és már a kezdetektől fogva (1,5 éve) sípol ha a táp kapcsolója nincs lekapcsolva, egyébként jól bírja, csak +5 volton kicsit kevés már a fesz. úgyhogy én is nézek majd másik táp után.
-
Alkarcsont
senior tag
válasz
CharlieDrop #27 üzenetére
Nekem is 300-as tápom van de fene tudja mi a márkája, a táphűtőt már ki kellett cserélnem, de azonkívül nem volt vele gond pedig megvan már 1 éve és használtan vettem a házzal együtt...
-
Alkarcsont
senior tag
válasz
_Volkovy_ #26 üzenetére
Köszike :D
Na megtaláltam azt amit kerestem, veszek magamnak majd én is, a haver gépébe már van azzal a mellékhatással jár, hogy ha leszeded már félsz bekapcsolni a gépet, mert tudod nem védi semmi a gépet legalábbis az ismertető szöveg elolvasása után, mindenesetre hasznos dolognak tartom [L]http://www.maxx.hu/index.htm[/L] -
Yaye
őstag
Alacsony frekvencia az nem sípolás hanem búgás. Magas a sípolás. Bocsi, csak kötözködöm :D
Egyébként találkoztam már nem egy táppal ami tök zsír újonnan is sípolt, igaz nagyon-nagyon halkan, de éjszaka pl remekül lehet hallani. A márkáját nem találnátok ki, de annyit segítek, hogy C-vel kezdődött, de nem c-re végződött. Egy táp ami sípol az szar, de nem azért mert el fog durranni, hanem mert egy táp az ha nincs meló akkor kussoljon. Nem akarom más f***ával verni a csalánt, de szvsz nem kell pánikolni, elsípolgat az a táp még évekig, ha egy kis szerencséd van. Persze lassacskán azért én is néznék vmi újat a közértben, mert azért a sípolás bosszantó és jobb nyugodtan aludni.
[Szerkesztve] -
HM21
tag
Pont ezért vettem Chieftec - et,mert hosszú időre akatram vásárolni, vehettem volna egy olcsó tápot is.
Nameg elvileg élettartamgaranciás...
Csak éppen nem mindenhol... :-(
'' Püföld az asztalt '' - Nem vagyok egy agresszív fajta, ráadásul semmit sem értem volna el, csak még jobban felidegesítem magam. -
aer
tag
''Visszaviszem a boltba, a szervizes azt mondja előfordul... - csere nincs.''
Ilyen nincs. Püfföld az asztalt, cibálj elő egy leírást a csendes tápról, fenyegetőzz a fogyasztóvédelemmel. Ha még 3 napon belül vagy nagyon indokolnod se kell a cserét.
Nehogymár egy 20k-s alkatrésznél kompromisszumokat kelljen kötnöd. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alkarcsont #24 üzenetére
Jól passzol a neved az aláíráshoz :DDD
Alkarcsont/Nagyon vigyáznom kell magamra, mert belõlem csak egy van! -
HM21
tag
Remélem semmit nem fog kinyírni, ha leég...
Ez a búgó hang egyébként nem elég ahhoz, hogy kicseréljenek egy élettartam-
garanciás tápot?
Ja, az igen népszerű váci úti boltban vettem... lehet hogy ezért nem cserélik ki. -
Alkarcsont
senior tag
Láttam már ilyen kis fekete dobozokatm, amit tápcsatlakozóra kell dugni, ez a ketyere védi a gépet a tulfeszültségtől valószínü akkor is segít ha a táp gányol be és idejében közbelép kb 2000-3000 Ft ha jól emlékszem
-
burgatshow
veterán
Nekem is egy chieftec 360W megy benne, miután egy 400W Huntkey elküldte az elöző lapomat jobb helyekre. :(((
-
HM21
tag
válasz
_Volkovy_ #18 üzenetére
Nem fikázom a Chiefteket, egyszerűen kifogtam egy selejtes darabot.
A Codegen-t viszont nem bírom.
Szerintem megvárom mi lesz, használom tovább, amíg bírja... Sajna mincs fölös 20K - m egy másik tápra.
Viszont majd ha eljön az az idő, hogy új táp után kell néznem, biztos, hogy nem Chieftec - et veszek. -
rATdrAgOn
senior tag
Szvsz talan nem eg le... a bugo hang oka lehet sok minden (hibas vedofolt, ''zaj'' a 230V-on, stb).
Ha biztosra akarsz menni, akkor ha nem hasznalod, akkor kapcsold le a fokapcsolot.
Altalaban a pukk nem menet kozben szokott tortenni, hanem bekapcsolaskor... illetve, en eltem mar at tobb menetkozbeni pukkot is, de az nem a tap volt, hanem valami teljesen mas. (Nekem is Chieftec tap van a szartaligamban, idaig annak nem volt baja) -
rATdrAgOn
senior tag
-
HM21
tag
Nálam is ugyanez a helyzet:
Nemrég lecseréltem a 400W - os Codegen tápomat(állandóan resetelt) egy
Chiftec HPC 420W - osra
Az első nap este kikapcsolom a gépet, hallom, hogy búg valami. A táp.
Visszaviszem a boltba, a szervizes azt mondja előfordul... - csere nincs.
Hallottam olyat is, hogy a búgó hangot a tápkábel is okozhatja, megnéztem 3
féle kábellel, ugyanúgy búg.
Ez a táp már kb 3 hónapja van a gépemben, eddig semmi gond, pedig szinte állandóan megy, éjszaka is(letöltés).
Nem fagy, nem resetel, a feszültségek is rendben vannak.
Szerintetek parázzak? Csak idő kérdése, hogy mikor ég le? -
Hercooles
aktív tag
:) -> :D -> :C
-
-
Hercooles
aktív tag
Azona 400as! elvileg tavaly januárba vettem! visszaviszem mit mondjak?
-
_Volkovy_
nagyúr
Azonnal kapcsold ki a gépet,és vegyél új tápot.Lehet hogy a következő bekapcsolásnál szétmegy.Ne kockáztass.
Amikor az én tápom adott ki ilyen hangot,vettem újat. -
Hercooles
aktív tag
Naneeee!!!!!!!
De tényleg a lapból jön a hang! -
Hercooles
aktív tag
A kérdésem az lenne, hogy van egy Abit KD7-E-m és kikapcsolt állapotba alacsony frekvencán vmilyen sípolást hallok belölle, mégpedig mintha a sárga stand-by led-ből jönne! Kiszedtem mindent, és biztos h a lapból jön ki!
Bios-frissités csinálhat ilyentet?
Thanks
Aktív témák
Hirdetés
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- 27% számlával! MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- Lenovo Thinkstation C30 alaplap 2xXeon 2637V2 procival
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest