Hirdetés
Aktív témák
-
Horbal
őstag
Hát igen ezt nevezem, én nem gúnyolódnék mert azt egyesek megvetik, vagy lesz@rjam és mégis. Na jó:
CRT=Katódágyú ami biztos nem tesz túl jót, de persze a kockázatok és mellékhatások tekintetében kérjük olvassa el a mellékelt tájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, vagy gyógyszerészét.
VISZONT kissebb kéne, ajánlom figyelmedbe a JUNYOSZT tévének csúfolt valamit B&W made in USSR v. CCCP ahogy teccik.
Nemtod eladni, minek vetted, most má vegyél egy TFT-t azt se fogod tudni eladni, de előtte nézzed meg, bekapcsolva, és olyat vegyél aminek rosszak a színei, túl van állítva a fényereje, mellesleg, min 120 fokon túlról nézd mert úgy biztos nem látszik, ja és 15-öst vegyél, hogy el ne tévedj.
Mellesleg a világ több millió TFT felhasználója, az igényesebb irodák, ahol, sokan és sokat ülnek minitorok előtt, biztosan tévednek. A hülyék:DD
Úgyhogy ne vegyél TFT-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy nincs TFT-m de ha megtehetném biztos lenne.:F:DDD
A számítógépem megver sakkban ... de kick-boxban én vagyok a jobb!!!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Logitech z5500 5.1
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest