Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
wildrain
addikt
Én nagyon nem találkoztam még TFT monitorokkal, csak eggyel, de egyáltalán nem érzek ingert, hogy vegyek olyat. Az biztos, hogy jó az, hogy könnyű, és főleg az, hogy kicsi (nekem az asztalt el kellett húznom a faltól, hogy lelógathassam hátra a monitoromat, ugyanis ha nem így teszek, nincs hely előtte a billentyűzeten kívül semminek), meg az se rossz, hogy a fogyasztása is csekély, de itt számomra megáll a tudománya. Nem tetszik a képe, kb. azok miatt, amiket a topicnyitó írt. Csak szemből jó nézni, (kis túlzással) már két néző zavarja egymást, és ahogy a böngészőt görgettem, csíkot húztak a betűk a képernyőre. Csúnya volt. Biztos vannak ennél jobb minőségűek is, de annak gondolom, megvan az ára is. Játékra, ha jól tudom, nem nagyon alkalmasak. Nekem tök jó a 17''-os Philips. Nem kéne TFT.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- 80" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor - Panasonic TH-80LFB70E - Több db
- KOORUI N07 Monitor 27"/4K/60HZ
- Acer Nitro KG241YP3bip FHD/180HZ/1MS
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest