Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Hisense LCD és LED TV-k
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NiMH akkumulátor
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
wildrain
addikt
Én nagyon nem találkoztam még TFT monitorokkal, csak eggyel, de egyáltalán nem érzek ingert, hogy vegyek olyat. Az biztos, hogy jó az, hogy könnyű, és főleg az, hogy kicsi (nekem az asztalt el kellett húznom a faltól, hogy lelógathassam hátra a monitoromat, ugyanis ha nem így teszek, nincs hely előtte a billentyűzeten kívül semminek), meg az se rossz, hogy a fogyasztása is csekély, de itt számomra megáll a tudománya. Nem tetszik a képe, kb. azok miatt, amiket a topicnyitó írt. Csak szemből jó nézni, (kis túlzással) már két néző zavarja egymást, és ahogy a böngészőt görgettem, csíkot húztak a betűk a képernyőre. Csúnya volt. Biztos vannak ennél jobb minőségűek is, de annak gondolom, megvan az ára is. Játékra, ha jól tudom, nem nagyon alkalmasak. Nekem tök jó a 17''-os Philips. Nem kéne TFT.
Aktív témák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch monitor garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest