- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz 5zilárd #64060 üzenetére
Azt ved figyelembe, hogy a CIEM-ek nagyrészt akrilból készülnek, ez egy elég kemény anyag, mindenképp idő mire megszokja a füled. Szilikonból 2 cég készít CIEM-et, a Spiral Ear és a Cusrtom Ear (mindkettő lengyel és a világ élvonalába tartoznak) ami jobb izolációt és kényelmet eredményez. A 3 driveres Custom artot bátran ajánlom mindenhez, igazi mindenes, jó a hangja.
Fericske: 1 óra működés? Uhh...mire beteszem vehetem ki
No meg ez nekem nem pálya, mert gondolom ezen mikrofon sincs, tehát telefonálni nem lehet vele....el sem jut a hang oda.... -
törölt tag
válasz 5zilárd #64060 üzenetére
Az szerintem normális, hogy több óra után irritálja a füled (nyom, zavar, akármi). Nem is igazán jó, hogy ilyen sokáig a füledben van amúgy, nem szellőzik ilyenkor a hallójárat, befülled, nyomáskülönbség is van a jól záró fülhallgató miatt.
A CIEM a kényelmen tud javítani, de az egészségügyi oldala ott is érvényes. Az ilyen koncertekre tervezett IEM-eket sem nagyon szokás 2-3 óránál tovább fülben tartani. -
Tulku
veterán
válasz 5zilárd #64048 üzenetére
1. nem javaslom...ugyan 100x jobb mint bármilyen illeszték illetve jobb az izoláció is, de a betétel és különösen a kivétel horror, gyakran bent marad a fülben a vetőcsőről lecsúszik.
2. Ha epic akkor én a 3 utast választanám (ott azért egyenletesebb a driver eloszlás) de ezek nem zene hallgatásra szánt monitorok. Beszélgettem Egonnal (Microsonic lab főkonstruktőr, részt vett az Epic-ek tervezésében is) és elmondta, ezek elsősorban zenészeknek készülő fülmonitorok, attól függően vannak hangolva, mit szeretne és nem szeretne hallani az adott zenész. Arra kiválóak, de zenehallgatásra nem a legjobbak.
3. Itt a videó a reshellről, in ear central, in earz csinál köztudottan 215 reshellt, de nagy durranást ne várj egy dinamikus membrántól...én akkor már (szállítási költséget minden esetben számolj, így azért elég tetemes lesz) Custom art-tól rendelném a 3 utasát, Lengyelek, Piotr elég jól ért a CIEM építéshez, a 3 utas nagyon jól sikerült, és így a szállítási költség sem annyi...persze earmoldot ki kell küldeni.....
-
törölt tag
válasz 5zilárd #64048 üzenetére
Lehet valószínűleg egyedi házat csináltatni hozzá, de a hangot szerintem eléggé befolyásolná, illetve a dinamikus driver miatt nem olyan egyszerű, mert annak szellőznie kell, hogy ne flexeljen. Illetve amennyire én tudom, a CIEM ház nem olyan olcsó, szóval jó eséllyel többe kerülne, mint maga a fülesed.
-
Nigér
őstag
válasz 5zilárd #62183 üzenetére
Itt olvashatsz pontosabb infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest