Új hozzászólás Aktív témák
-
steve63
csendes tag
Sziasztok!
Sógorom még kezdő, vett egy FS Pa2548 gépet.
Feltünt neki, hogy a billentyüzet bal oldala mozog minden betü leütésénél.
Normális ez? Nem ismerem ezt a típust.
Valakinek van ilyen tapasztalata? Mi a teendő?Köszönöm a válaszokat.
Pistike
-
steve63
csendes tag
Sziasztok!
V3505 gép.
Volt múltkor az kis probléma, hogy egyszerüen megszünt a gép. Akkor nagy nehezen újra lett élesztve.
Mindent visszaraktam rá.
Azóta a vezetéknélküli hálózat nem megy. Újra telepitettem, de semmi. Be sem lehet kapcsolni, nem ír ki semmit!
Kérnék szépen egy kis szakmai segitséget Töletek!
Köszi: Steve -
steve63
csendes tag
válasz
BluEyes #4574 üzenetére
Először is köszönöm, hogy foglalkoztál a dologgal.
Hihetetlen dolog történt. Elkezdtem felrakni egy másik xp-t, lesz ami lesz alapon és particiónál érdekes módon már látta a vinyót a tényleges foglaltsággal. Felraktam az xp-t, majd ezután a gép saját xp-jét telepitettem rá (ez egy helyreállító lemez, és ezt nem engedte eddig) minden gond nélkül.
Úgy néz ki, hogy 24 órás pihenőt tartott a gép.
Nem vagyok profi ez ügyben, de ez egy furcsa dolog.
Hiba mi lehetett ??????
Üdvözlettel: István -
steve63
csendes tag
válasz
BluEyes #4568 üzenetére
Lefutattam a memotesztet. Öszintén megvalva nem tudom, hogy mit kellett nézni rajta.
a BIOS ALL testnél talált 6144 errors-t. A többi szerintem jó volt. Ez mi ? Egyelöre nem akarom a vinyót bántani, mert sok fontos adat van. Sajnos csak egy partició van.
További lehetőségek? -
steve63
csendes tag
válasz
BluEyes #4562 üzenetére
Először is AHCI-t kikapcsoltam, és egy másik xp-vel kipróbáltam. Telepíteni akar, de olyan mintha a vinyó teljesen üres lenne (szabad hely:72000 MB). Ezt egyelőre nem mertem telepíteni. Ez mit jelent?
Megpróbáltam a Linux-os javaslatot is, de egy idő után a betöltés leállt itt:
Now executing 'rc.sysinit' script in /etc/ rc. d...
Loading kernel modules... itt áll jelenleg!!!
Javaslat ??? -
steve63
csendes tag
A gép V3505
-
steve63
csendes tag
Üdv. Vettem egy tuner kártyát (Leadtek USB II Deluxe). Ment is egy darabig, míg a hangot totálra tettem, örült sípolás, lefagyás, majd power gombbal kikapcsolás. Azóta nem áll fel a gép. Probáltam újra telepiteni xp-t, de nem lehet. Áll ''egy helybe'' a telepítés!!
Aki tud az légyszi adjon tanácsot.
Kösziistike
-
steve63
csendes tag
Sziasztok!
V3505 gépem van, egyik percről a másikra a DVD/CD iró nem ismeri fel az RW lemezeket!!!
Mi lehet a megoldás??? LG oldalon nem ismerik ezt a tipust!!!
Várom a segitségeteket!
Köszi -
steve63
csendes tag
Nekem 2006. nov. óta FSC V3505 T-Mobile van. Eddig semmi problémája nem volt. Akksi kb.:3,5 óra. Most, hogy új profilt kellett csinálnom egyes pendrivet, mp3 lejátszót nem tud kezelni, valahogy nem akarja felismerni. Mi lehet a hiba?
Amúgy meg javasolni szeretném, hogy lassabban kéne irni, hogy érthető legyen a leírtak. -
steve63
csendes tag
válasz
spyduck #3933 üzenetére
Ezt egy régi válaszból ollóztam ki.
Ezt csináltam és müködik.
''T-Mobile által értékesített Amilo Pro V3505 laptopok között sajnos van olyan aminek a bluetooth drivere ''hibás'', 30 napos próba változat.
A megfelelő verzió letölthető a Fujitsu Siemens Computers weblapjáról.
A link: http://www.fujitsu-siemens.com/rl/downloads/Bluetooth_Toshiba_Software_Suite/Bluetooth_Toshiba_Software_Suite_4.00.36c.ZIP
Szintén a T-Mobile által értékesített laptopoknál fordult elő a magyar nyelvű használati útmutató hiánya.
Ezt is megtaláljátok a mellékletek között és a weblapon is.
A link: http://server-uk.imrworldwide.com/cgi-bin/b?cg=PDF-HU&ci=siemensfujitsu&tu=http://www.fujitsu-siemens.hu/Resources/216/1322945133.pdf''
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Dell E7250 laptop (12,5/i5-G5/8GB/128SSD/Magyar/Excellent)
- Dell Latitude E5440 laptop (14HD+/i3-G4/4GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Kedvező ár! Dell E5570 laptop (15,6FHD/i5-G6/8GB/256SSD/Magyar)
- Lenovo E560 / Alkatrésznek
- Kedvező ár! Dell Latitude 7280 laptop (12,5FHD/i5-G6/16GB/256SSD/Excellent)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest