Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
d.véderjoe #12694 üzenetére
Szia,
"Viszont s-video kábelen van kép. Tehát a VGA jó!"
Ez egy tévedés, hogyha külső monitoron van megjelenítés akkor a GPU hibátlan! A leírásod alapján ez vagy alaplap, vagy videóvezérlő hiba. DE ahogy említették ezt ki kellene mérni (másik kártyával próbálni), hogy pontosabbat lehessen mondani.
-
diobioesz1
tag
http://www.notik.hu/forum
nem látom az írásod...
-
diobioesz1
tag
Tudod én is "embert" akartam faragni belőle,de az alaplapjába annyi korlát van beépítve,hogy sok sok évi kínlódás után elbúcsúztam tőle.
Én végig olvastam ebbe a topikban leírtakat és arra a következtetésre jutottam,hogy lapozok,ha fuitsu hirdetést látok.
Azért kíváncsi vagyok,mit válaszolnak.Hi-Hi. Nekem több gépemet javították,értenek hozzá.... -
d.véderjoe
tag
válasz
diobioesz1 #12695 üzenetére
Köszönöm! Írtam nekik.
De most kiderült több sebből is vérzik ez a lapos, úgyhogy szerintem ennyi volt a pályafutása... -
diobioesz1
tag
Szia! Korábbi írásodat is olvastam.Írod nem jött válasz.Nem is fog! Én 7 évig foglalkoztam fuitsuval,szerencsére túl adtam rajta,de szerinted mit lehet válaszolni arra,hogy a nincs kép.
Lehet találgatni,mint Te is tetted,de azt látni kellene.
A ventillátor nekem is induláskor bekapcsolt,majd leállt,valószínű azért mert akkor nem kapott feszkót a szabályzójától,vagy ki tudja.
Megoldás ilyen problémáknál: Notik.hu fórum.Ott szakemberek adnak tanácsot,de gyanítom,ha felrakod a kérdéseket azt fogják mondani,"hozza be egy ingyenes bevizsgálásra"
Szerintem ne halogasd,írjál nekik. Figyelni fogom a válaszukat.
Üdvözlettel,
János. -
d.véderjoe
tag
válasz
d.véderjoe #12673 üzenetére
"Sziasztok!
Adott egy Amilo Pi1536-os masina. Bekapcsolom, de nincs kép a kijelzőjén, se világítás, semmi, holt fekete.
Mi lehet a probléma? Inverter, háttér-világítás, kábel? Hogyan tudnám kideríteni?
Viszont s-video kábelen van kép. Tehát a VGA jó!
A processzor hűtő ventilátora is csak felpörgött aztán megállt. Lehúztam a venti csatlakozóját, de semmi feszkót nem ad le a pin-ekenél... Most USB-ről (5V-al) süvít, viszont így már nem áll le pár perc után a hővédelem miatt.
Megoldások?"
Sajnos nem jött senkitől ötlet...
Kivettem a videokártyát és egy pillanatra felvillant a kijelző fehér fénnyel, egyet sípolt és kész...
Az S-video-ra küldene csak jelet a VGA és a kijelzőre nem?
Valaki mondjon valamit!
köszi -
RBJ
addikt
fujitsu pi 3560.
Mai nap ha megnyitom a böngészőt, vagy olyan ablakot nyitok ahova írni lehet egyből elindul a íííííííííííííííííííííí és úgy kell leállítanom. ha ki húzom a billentyűzetet akkor is probléma van.
Nem tudom, hogy az egér esetleg, vagy a noti billentyűzete marháskodik. Lehet régi beázás most eszi meg?
Pedig vízálló. Szoftveres gond nem lehet szerintem mert elementary os alatt is meg linux mint alatt is csinálja. -
mttaas82
csendes tag
Hello!
Egy kis segítség kellene!
Van 2 db egyforma hynix ram Fs-Amiloban!
Együtt nem mennek mert az utolsó sorban az van írva az egyiknek : AB-C 0723
AB 0731Mit jelent a C betű?
Előre is köszi!
-
imi68
tag
válasz
diobioesz1 #12688 üzenetére
bármilyen lemezzel ugyanez. A bios-ban látni a hdd-t.
-
diobioesz1
tag
Bocsi! F12 nyomása indításkor és nézd meg a biosban,hogy szerepel-e a merev lemezed.Ha nem akkor a gép nem látja,ha szerepel akkor a telepítő lemezeddel is lehet valami,próbálkozz másikkal...
-
diobioesz1
tag
Akkor erre nincs válasz...
-
imi68
tag
válasz
diobioesz1 #12684 üzenetére
Teljesen megformázott HDD. Másik gépben jo a HDD.
-
diobioesz1
tag
Szia!
A merev lemezedre van telepítve korábbi operációs rendszer? Ezt akkor szokta csinálni minden gép,ha a merevlemez,nincs megfelelően előkészítve a telepítéshez,vagyis a telepítő rendszer-lemez,vagy a gép már eleve nem látja.
Ha van rajta rendszer és működik is,eleve látnia kellene.
Üdv,
János. -
imi68
tag
Sziasztok.
Egy Fujitsu Amilo milo PI 1505 Tulaja vagyok, beteszem a win cd-t, és kiírja, hogy nincs merevlemez.
Telepités el sem indul, vagy ha elindul orákat kell várni. Mi lehet ez?
-
mttaas82
csendes tag
De utálatos egy gép ez a FS Amilo!
Ramból sem mindegy milyet teszel bele!
CSak Hynix!Tippeket kérek!
-
dodopek
addikt
válasz
diobioesz1 #12680 üzenetére
Köszi!
-
diobioesz1
tag
Szia!
Már kapsz 1500-ért ért is. Én is javaslom,nekem is van és biztos működni fog,így kiszürheted a problémát. Volt nekem is egy fuitsu amire xp-re nem találtam drivert,win-7től felfelé volt,aztán ezt használtam.Természetesen én sem nyugodtam bele,de a sok idegeskedés után inkább úgy döntöttem,meg a fórumokon leírtak elolvasása után,hogy túladok rajta,mert egy hibás konstrukció volt. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Amilo li1718 wifije nektek is ilyen hektikus? Bármit csinálok vele, bármilyen oprendszer van a gépen, bármilyen driverrel próbálkozom, hol működik a wifi kártya hol nem. Többnyire minden nap az első indításkor nem találja meg. Újraindít, és megtalálja. Tapasztaltatok már ilyet? És ha igen, sikerült megoldani a problémát? Én lassan már ott tartok, hogy veszek bele egy ilyen micro usb wifi stick-et nagyságrendileg vagy 2k-ért, aztán hátha azzal jó lenne. Szerintetek? -
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki Amilo mini Ui 3520-as netbookot Win7 rendszerrel? A gyártó honlapja szerint nem kompatibilis vele, de csak ezt telepítettem rá, 3 óra szenvedés után feladtam az XP-t. Pár óra keresgélés után kérdezem: létezik olyan driver, ami támogatja a fényerő állítást?
Köszönöm előre is. -
d.véderjoe
tag
Sziasztok!
Adott egy Amilo Pi1536-os masina. Bekapcsolom, de nincs kép a kijelzőjén, se világítás, semmi, holt fekete.
Mi lehet a probléma? Inverter, háttér-világítás, kábel? Hogyan tudnám kideríteni?
Viszont s-video kábelen van kép. Tehát a VGA jó!
A processzor hűtő ventilátora is csak felpörgött aztán megállt. Lehúztam a venti csatlakozóját, de semmi feszkót nem ad le a pin-ekenél... Most USB-ről (5V-al) süvít, viszont így már nem áll le pár perc után a hővédelem miatt.
Megoldások? -
Dell XPS
veterán
válasz
diobioesz1 #12671 üzenetére
Van amikor sikerül és több esetben nem, így érvényben marad: nem igazán..
-
diobioesz1
tag
Köszönöm a választ!
A tegnapi napomat is ezzel töltöttem el,de lemondok róla. Azt nem értem,miért teszik fel a tuti megoldást,mikor nem lehet megvalósítani az ötletüket.Természetesen még nem mondtam le róla,keresek "valami" megoldást,ha mást nem veszek egy külső USB-s meghajtót. -
Alister71
nagyúr
válasz
diobioesz1 #12669 üzenetére
XP-t nem igazán lehet pendrive-ról telepíteni.
-
diobioesz1
tag
Üdv! Mindenkinek.
Szeretnék csinálni egy xp USB telepítőt,mert nem jó a gépen a a DVD. Az eddig kipróbált programokkal,ugyan volt,hogy megcsinálta,de telepítéskor,csak megindult,majd mindenféle hiba kiírásával leállt,kék halálba. A géphez adtak telepítő lemezt is.Valaki nem tudja,hogy lehet azt átrakni pendrivére?
Kérném olyanok válaszát,akik csináltak már ilyet,mert a googliba találtakat,már eredménytelenül,kipróbáltam.
Win 7-8-at tudok csinálni...
Választ köszönöm. -
diobioesz1
tag
Szia!
Javaslom tegyél rá Win 7 startert-mindent tud az is amit kell- 1gb Ram elég,de,ha kettőt teszel bele,az sem baj,sőt!
Az update meg szépen leadja neked az összes drivert.
Ha adsz PŰ-be egy email címet elküldöm neked honnan szed le,integrált,tehát 2013.08.20-ig az összes frissítés benne van,csak a drivereket töltöd hozzá... Én erős gépeken is ezt használom... -
Gus-T.
tag
Akor csak az AHCI kérdésben segítsetek, (driverek) hogy tudnám megoldani az ssd kérdést?
A win7 driverekkel egyetemben.Hálás lennék, köszönöm.
-
Gus-T.
tag
Bocs, közben a memoár dolog megoldódott.. Tehát Pi1505) két slot van benne csak az egyik a klavia alatt...
Max 2G, de solttonkénk 1G, max 667Mhz..Jól olvastam össze a dolgokat?
-
Gus-T.
tag
Szeretnék életet lehelni egy Amilo Pi 1505 -be.
(Intel T2500 1,6Ghz)
Most van rajta egy xp, de alig - alig él, gondolom a ram miatt.
512van fizikailag gépben de azt is 1G-nak látja és persze 97% van állandóan...A cél az lenne hogy egy win7 felmenjen rá és anyám megtanulhasson vele net-ezni.
A gépben csak egy memory slot van, ellentétben amit a gyári oldalon állítanak.
Ott azt írták 1G -akár 2G memoár is lehet de slotonként max 1G.Na akkor ez szentírás, vagy valahogy elmehetne 1db 2G os modullal,
vagy lenne 1db 1G, de döcögni fog a win7...Esetleg javítana a helyzeten egy nem használt ssd ?
- mármint 1G ram (3-4000ft) + ssd az már vinne egy win7-et normálisan???És hamár ssd, egyáltalán létezik ehhez a notihoz AHCI driver ??
Kérlek segítsetek, kár lenne falhoz-vágni
köszönöm.
-
Janou
őstag
válasz
itouchfan #12658 üzenetére
NTFS File System hiba. Bebootolsz egy XP CD-ről. (Ha XP van a gépen. Ha Win 7 akkor értelemszerűen Win 7) Első képernyőn nyomsz egy javítást, be fog jönni a hibajavító konzol. Ott azon a meghajtón amin a Windows van (alap esetben C
nyomsz egy chkdsk / p /r parancsot. Amikor végzett Exit. Gépet újraindítod és már indulni is fog a rendszer.
-
Janou
őstag
válasz
itouchfan #12655 üzenetére
Ez csak a Boot device priority. +-okkal vidd feljebb a Sata CD-t és a Sata HDD-t. Én arra a menüre gondoltam amikor Windows akar betöltődni és mielőtt bejönne a normál, csökkentett stb. akkor nyomogasd az F8-at és ott a leírtak szerint járj el. Remélem jól értelmeztem a problémádat és nem félrevezetlek...
-
Janou
őstag
-
itouchfan
senior tag
Sziasztok!
Szetetnék segítséget kérni, ugyanis fujitsu márkájú laptopomat nem tudom elindítani.
Az van, hogy amikor bekapcsolom, kijön egy fekete hibaüzenet, és hogy melyik fajta indítással akarom elindítani ( csökkentett mód, normál mód, legutóbbi helyes konfiguráció.) De bármelyikkel próbálom meg elindítani, visszajön a hibaüzenet. Esetleg a boot menüt tudom megnyitni előtte( ugye f2,f12). Mit csináljak, lehet vírus esetleg? Segítsetek légyszíves!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest