- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Nekem ugyan Lifebook gépem van, de a kérdésem fajtafüggetlen:
esetleg van olyan ember itt aki tudna nekem Fujitsu garanciális ügyintézésben segíteni?
-
mttaas82
csendes tag
Sziasztok!
Pi2530(T5250) és Xa1526(Turion TL-56) tulajokat keresnék akik bővítették már a memóriát! Hynix ram vam mindkét gépban 1Gb-os 667Mhz.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen ramot fogad el a gép mert 2Gb-os Samsung 800Mhz rammal el sem indúl!Előre is köszi!
-
happyguy
csendes tag
Sziasztok,
Fujitsu laptopot szeretnék venni, csak még nem tudom, melyik típust. Ami leginkább esélyes, az az A532. Viszont itt van még az A512-es is, amiről nem tudom mit gondoljak. Nem találtam róla teszteket, viszont adatok alapján nem rossz, még jobb, mint az A532-es, és egy árban vannak. Nagyobb a memóriája.
Link az A512-ről:
http://www.laptop.hu/termek/fujitsu-lifebook-a512-i3-3y-noos-8gb-fpr
Adatok alapján én úgy látom jobb. És ha matt a gép külső borítása is, és van fekete színben, ami szerintem jobban mutat, mint a szürke, akkor ezt jobb vételnek tartom. De mint mondtam, semmi tesztet nem találtam erről a gépről.
Itt az A532-es:
http://www.laptop.hu/termek/fujitsu-lifebook-a532-i3-2y-noos
http://www.laptop.hu/termek/fujitsu-lifebook-a532-i3-noos-xt
Itt két linket is megadok, mert szerintem mind a kettő ugyanaz, az egyik mégis olcsóbb 10.000 Ft-al. Írtam nekik, hogy mi a különbség, ha van, de ha tudjátok, akkor ti is megmondhatjátok. Én a link végén lévő "xt"re gondolok, ha jelent valamit egyáltalán, nem tudom mi az. A színre gondoltam, hogy a fekete drágább mint a szürke.
Mit gondoltok a gépekről?
Itt van még egy fél perces videó, az A512-ről. Nem értem miről beszélnek benne, de mintha azt akarná szemléltetni, hogy horpad a billentyűzet.
http://www.youtube.com/watch?v=ateJZ9Og5VM
-
hk0312
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Amilo Li1705-ös laptophoz keresek videokártyához drivert Win7-re.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
domber00
csendes tag
válasz
Dell XPS #12486 üzenetére
köszi,letöltöttem egy komplett driver csomagot a hangkártyához és jó lett.Még egy olyan kérdésem lenne,nem tudja valaki ennél a Fujitsu siemens pi1505-nél,hány memoria befogadása lehetséges?Azt irja ki hogy 2*515 ran van benne,de én csak 1 darab 512-est találtam benne,és csak egy foglalatot,hogy lehet ez?everest is azt irja hogy 2*512 van benne........nagyon nem értem,akkor hol lehet a másik??????
-
-
Dell XPS
veterán
-
Dell XPS
veterán
válasz
Banderos #12481 üzenetére
OK, akkor most nézzük meg: HDD, ODD, Akku, nélkül egy-egy memória modullal. Az hogy bekapcsoláskor felpörög a ventilátor, az egy önellenőrző folyamat része, az volna baj, ha nagy fordulatszámmal menne, ill. "pulzálna", hullámozna, esetleg villognának a led-ek, stb....
-
domber00
csendes tag
Sziasztok!Van egy régi siemens 1505-öm,és most xp helyett felraktam a win7-et,minden jól müködik,csak hang nincs.....Valakinek valami ötlet,előre is nagyon megköszönném......
-
Banderos
tag
Sziasztok lenne egy problémám van egy Fujitsu siemens amilo PA 3553 laptop amit ha bekapcsolok nincs kép de minden megy dvd felpörög hdd hallani hogy dolgozik a ledek is villognak a ventilátor viszont 20-30 másodperc után leáll.Ezután ki is kapcsolom nehogy a proci megsérüljön.Mi lehet a probléma??Köszönöm előre is
-
Dell XPS
veterán
válasz
buvartacsko #12473 üzenetére
Szia,
Nem tudod mire jutottál, de valószínű, hogy alaplap problémád van....
-
csaba77
csendes tag
Sziasztok,
adott egy fsc amilo pa2510-es cucc. nem akar sem usb-rol sem DVD-rol bootolni. ujra kellene telepitenem de egyatalan nem akar indulni
"system not found" hibauzenetet ad..van valakinek otlete mi lehet a gond?
-
buvartacsko
addikt
Sziasztok!
A következő a gond: Van egy Amilo Pro V2055 laptop, ami egyszer csak egyik napról a másikra teljesen lehalt félig meddig, azaz, ha megnyomom a power gombot, akkor akkor vagy bekapcsol vagy nem, de inkább többször nem. Konkrétan ez történik: [link]
Mikor bekapcsol akkor okés minden.
Kiszedtem belőle próbaképpen az összes memóriát, és arra reagál, elkezdi sípolni a no memory szignált.
Ha visszarakom akkor pedig amit fentebb leírtam...
Elképzelhető hogy az alaplap halt meg?
Esetleg igényt tartana valaki így egy ilyen gépre közületek? Alkatrészekre vagy kompletten az egészres esetleg?
-
halla
csendes tag
Sziasztok! Fujitsu Siemens Amilo XI1526 laptophoz keresek gyári telepítő driver lemezt!
Segítségeteket előre is köszönve. -
Attila2003
tag
Hali! Van nekem egy amilo A1640 -es laptopom, SIS M760-as vga-val. Feltettem a W7-et, de drivert hozzó nem találok, Eszközkezelőben látja a sism760-as vga-t, de menü nincs, ezért nem tudom rákötni a tv-t, s-videon keresztül. Az unichrome driver telepitésénél ezt irja ki: Sis base.dll Can't find Ins.Funct..exe result file errort ad ki. . Kellene egy sürgés segitség, Köszi!
-
halla
csendes tag
-
Dell XPS
veterán
válasz
csoky85 #12460 üzenetére
Sajnos nem, ez általában BGA hiba az alaplapon. Amennyiben volt javítva a GPU már, akkor véleményem szerint megint ott lesz a probléma. A másik ilyen jelenséget produkáló hardvert (memória modul), a barátod kizárta. Ki-be az érintkezés miatt, felváltva egyenként ellenőrizni, majd még a slot-ba is cserélgetve indítani. Amennyiben van gyengébb régebbi modul, akkor még jobb a helyzet.
Egyébként egy Linux LiveCD ISO-t letöltesz, kiírod lemezre, majd beboot-olsz róla, ha megfagy, ezer százalék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- Eladó MacBook Pro 15 (2018) i7 / 16GB / 512GB / Radeon 560X csak külső monitorral használható
- DELL XPS 9510 i9-11900H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX 3050 TI Laptop GPU
- HP Pavilion x360 2in1 - 14" FHD IPS TOUCH / i5-10210U / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / B&O / FP / HUN
- HP 840 g3/g4 komplett alsó rész
- Navon 14"-os 4 magos, HD ultrabook leárazás!!! AkciÓÓ!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest