-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Közben egy két telefon. Stúdió Line forgalmazza, gar időn belüli meghibásodás esetén ők intézik a szervizt, garancia idő után is. Hogy pontosan mit takar...cserét, külföldi javítást mint Olympus esetében, nem tudom.
Újabb teszteket nézve hihetetlen a Fuji.
Nekem kellene eldönteni hogy évi 4-600 képre megér-e ekkora befektetést. Szívem szerint Fuji, pénztárcát nézve Viltrox.sheratan ha jól emlékszem az objektív kioldógombjában akad, ér hozzá egyes Fuji vázakon az obi.
AF gondokról olvastam, ez mennyit javult utolsó 1.03 javítás óta, passz.
Fuji a közeli témáknál ~60cm téveszt, gondolom ezt azóta orvosolták. -
törölt tag
Én olyanokat (is) olvastam emberektől, akik használták a 85-öt, hogy néha nem ismeri fel a váz, vagy hogy annyira szorul a bajonett, hogy félnek tőle, hogy lecsiszolja a vázat (tele megy a belseje fémreszelékkel).
Meg hát azért a 90-es az egyik etalon a Fuji rendszerben AF sebesség és pontosság terén (a 16-55 mellett), illetve képminőségre is kiemelkedően jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon)
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged