- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
-
madgie
titán
Talán az összes Fuji objektív ilyen, melyik mennyire. És igen, talán mind vignettál nyitva (persze nem csak ettől ilyen, sőt), amit eddig észre sem vettél
BTW nem feltétlenül elfogult dolog előnyként feltüntetni az ilyesmit, miért is lenne az? Hibátlan cucc úgy sincs, az meg borzasztó előny, ha valaki a hibát szerethetőre (vagy épp élhetőre) tudja csinálni (nem úgy, mint mondjuk a 45/1.8 távoli teljesítménye vagy ilyesmi).
Számomra eleve józan paraszti filozófia, hogy ha valahol kicsit lágyabban viselkedik az objektív, akkor a közelpont felé legyen az. Ott rendszerint nagy kiterjedésű témával töltöd meg. Ezzel szemben a legtöbben belövik közelre pengének, mert ugye a tesztábra ott van (igen, megint ezt hozom fel
), távol meg ki nem szarja le.
-
centrino
aktív tag
Holnap csatlakozom én is egy nagy nehéz zsirdisznó teleobival, majd mesélem a tapasztalatokat, kell e neki külön ólat építeni, megelégszik e a normál takarmánnyal... Idomítással sztem nem lesz gond, kap játszani egy 1.4X TC-t, hogy ne unatkozzon.
(ja és ha az 50-140 zsirdisznó, akkor a 100-400 mi?
)
Markolatos X-T1 meg csak csak elég lesz a kényelmes fogáshoz
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest