Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
Na most,ha ez nyitva van, elérem a másik gépről is. Akkor most kívülről hogy tudom elérni?
Tehát pl.: 50km távolságból?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
kraftxld #610 üzenetére
telnet ftpszerverbelsoipcime 21
a megadott nevet(telnet) a rendszer nem ismeri fel bevlső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként.
Na ilyenkor mi van?
Itt a routerem kezelő felülete
Itt a Virtual Servers-nél állítottam be az IP-t és az FTP-t ALL-ra. De még a Port Triggering-be is be kell állítani?
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Megpróbáltam megint FileZilla-val ftp szervert csinálni.
Na most a routeren kiengedtem a 21 portot. Dyndns-t is csináltam. De kivülről nem érik el.
Tudna valaki segíteni nekem? -
cellpeti
nagyúr
Valaki állított már be IIS-t W7 alatt,vagy XP alatt?
-
cellpeti
nagyúr
ÜDv!
Milyen jó progit ajánlanátok ftpnek?
-
cellpeti
nagyúr
Na üdv újra!
LEszedtem a Black Moon FTP-t!
Mikor indítani akarom feladja a LAN IP-t és még egy IP-t.
Ebbe az a vicc,hogy a LAN IP-n fut nekem egy PHP szerver a PHP5 miatt.
Na most a másikat meg el se érem.
Lehet azért nem érem el,mert ugyan azon a hálón vagyok? -
cellpeti
nagyúr
Ezt hogy kell kitölteni?
-
cellpeti
nagyúr
Találtam ilyet is,lehet ez a gond?
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Kinyomtam a tűzfalat.
A router beállítottam.
Majd le ellenőriztem a 21es portot,de ezt kaptam.
A localhoston és a 192.168.0.101 IP-n működik,de kívülről már nem érik el.
-
cellpeti
nagyúr
routeren a 192.168.0.101ra van a 21 port TCP
Windows tűzdalon ki van engedve
én elérem,de kintről már nem érik elaz utorrentnek van valami port teszterje,az azt írja,hogy nincs nyitva a port,mikor nyitva van
-
cellpeti
nagyúr
Azt hadd kérdezzem meg,hogy a jogokat hol tudom kiosztani,mert megpróbáltam könyvtárt létrehozni,de nem engedte!
-
cellpeti
nagyúr
Sikerült megoldanom végre vezetékesen,most megpróbálom routeren keresztül
-
cellpeti
nagyúr
Van a Server ablak. Ott van olyan,hogy:
File -> Connect to Server -> És akkor kijön egy kis ablak és ott kell megadni a IP(Server Adress) címet és a portot is
És ugye csak akkor tudok valamit megosztani,ha tudtam a szerverhez kapcsolódni,mert csak ezután tudok felhasználót hozzáadni.
Most vezetékes kapcsolattal(router nélkül) próbáltam a gépem tényleges IP címével. De így se enged.
Windows Tűzfalban átengedtem,csináltam neki új kimenő szabályt is,mert a bemjövők közt szerepelt.Valaki segítsen,ha tud pls!
-
cellpeti
nagyúr
Hello!
megnéztem a gépem ip-jét.
192.168.0.101 - Wifivel csatlakozom
majd beállítottam a routeren is amit mondtál.A FileZillánál is megadtam ezt az ip-t,meg egy portot 14147(azt hiszem ez az alap portja)
És ezt kapom:Connecting to server...
Error, could not connect to server
Trying to reconnect in 5 seconds -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék itthon/gépemen FTP szervert csinálni. A FileZilla Server-t fel is telepítettem. Megosztottam egy mappát,csak próbaképp,hogy el tudom e érni. Router mögött van a gép. Na most lenne pár kérdésem:
Ha én osztok meg a gépemen egy mappát és pl 80kmről azt el akarják érni akkor milyen ip címet kell megadnom? Mert most azt írta ki,hogy 127.0.0.1 => ez a belső háló ip címe,nem?
Mit és hogyan kell beállítanom,hogy el tudjam érni?
-
cellpeti
nagyúr
Vista alatt valaki csinált már FTP szervert,persze Windows-osat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest