- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen processzort vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Házi erősítő építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeva mindenkinek,
vegigolvastam a topicot es engem is nagyon elkezdett erdekelni a dolog
Bar nem akarok 24/7 /99%per year-re, de ugy kiprobalas meg tesztelgeteskent jo lenne
Szal fix IP nelkul nemlehet pl egy mailservert az irjatok, de akkor miez a myip.hu -s dinamikus DNS??? Amit en gyorsan kihamoztam, hogy betom frissiteni az IP naluk. Mert nalam az a helyzet, hogy kivulrol elerheto IP-t kapok csak mindig masikates raadasul meg meg is van osztva a net
es raadasul a 7000 forintos routernek sokszor van vmiert kedve szorakozni
. De a lenyeg h port forwardolassal mar pl ssh val el is ertem kivulrol az egyik gepet.
Amugy en linuxot hasznal(gat)okvagyis most kezdtem olyan fel eve ismerkedni vele de mar regota csak az van a gepen, SOLDAT on kivul mindent tudok rajta csinalni
Szoval folytatva a temat egy kis linuxal, PINGVINNEL, hogy csinalnatok mailszervert az adott korulmenyek kozott csak ugy teszt celjabol???
Amugy a vasra visszaterve, szerintem lehet olcson erre a feladatra eleg jo hasznalt szervereket venni, vateran erdemes szetnezni. Multkor meg AS/400 ak is voltak eladok 30k-s minmal arban arban
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem nyílnak a Foldok?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen processzort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Házi erősítő építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest