Új hozzászólás Aktív témák

• Szeva mindenkinek,
    vegigolvastam a topicot es engem is nagyon elkezdett erdekelni a dolog :)
    Bar nem akarok 24/7 /99%per year-re, de ugy kiprobalas meg tesztelgeteskent jo lenne :)
    Szal fix IP nelkul nemlehet pl egy mailservert az irjatok, de akkor miez a myip.hu -s dinamikus DNS??? Amit en gyorsan kihamoztam, hogy betom frissiteni az IP naluk. Mert nalam az a helyzet, hogy kivulrol elerheto IP-t kapok csak mindig masikat :) es raadasul meg meg is van osztva a net :) es raadasul a 7000 forintos routernek sokszor van vmiert kedve szorakozni :D. De a lenyeg h port forwardolassal mar pl ssh val el is ertem kivulrol az egyik gepet.
    Amugy en linuxot hasznal(gat)ok :) vagyis most kezdtem olyan fel eve ismerkedni vele de mar regota csak az van a gepen, SOLDAT on kivul mindent tudok rajta csinalni :)
    Szoval folytatva a temat egy kis linuxal, PINGVINNEL, hogy csinalnatok mailszervert az adott korulmenyek kozott csak ugy teszt celjabol???

Amugy a vasra visszaterve, szerintem lehet olcson erre a feladatra eleg jo hasznalt szervereket venni, vateran erdemes szetnezni. Multkor meg AS/400 ak is voltak eladok 30k-s minmal arban arban :D

Új hozzászólás Aktív témák