- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Everest / AIDA64 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macsek-007
csendes tag
Pár napja a gépemen semmilyen FTP progival, semmilyen FTP szerverhez nem tudok csatlakozni!
Windows XP-n, a Total Commandert szoktam használni ftp kapcsolathoz, de egyszer csak nem tudott csatlakozni (Kapcsolathívási hiba) Feltelepítettem a FlashFXP nevű progit, connection time out és nem csatlakozik. róbáltam a parancssoros ftp is használni, sikertelenül.
A tűzfal (Kerio) és a XP saját tűzfalát is kikapcsoltam, hátha, de így sem működik.
Teljes vírus ellenőrzést csináltam és az Ad-aware-t is futtattam. Semmit nem találtak.
Felhívtam az internet szolgáltatót, de semmit nem tudtak segíteni.
Még valami: a hálózat másik gépén sem működik az FTP (internet kapcsolat az én gépemen megosztva)
Valamilyen megoldást tud valaki? -
Guriga
tag
HI!
Tudnanok FTP hibaban segiteni.
FTP Folder Error: Windows cannot access this folder. Make sure you typed the filename correctly and that you have permission to access the folder.
Details: The server name or address could not be resolved.
szerintem valami beallitasi hiba lesz de nem talaltam meg.
Koszi mindenkinek a hozaszolast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest