Hirdetés
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer
tag
Úgy gondoltam megint megnézem ezt a Freelancer dolgot, de most kicsit komolyabban. Egy jó kis gépen fut T3-as eléréssel, folyamatosan.
Első körben feldobtam a rebalance 3.4-et. Finoman fogalmazva instabil volt. Könnyen lehet, hogy nem értek hozzá (sőt, nem értek, mivel csak feltelepítettem és várom a csodát ;) , de 10 óránál többet nem bírt ki fagyi nélkül, azt is nagyon ritkán. Ebből elegem lett, gondoltam hagyom a modokat (pedig a rebalance nagyon jó lenne), most az alap fut. Ezzel nincsen fagyi gond (eddig nem volt, igaz az operator hol újra tudja indítani, hol nem, ezért manuális a restart).
Amiért írok, hogy Szitu HUN néven szalad, akit érdekel, jöjjön, már vagyunk páran, pedig csak kb 1 hete megy, másrészről pedig szívesen vennék bármilyen segítséget, hogy ebből kihozzunk vm jót. A vas, net, program adott, a többi csak rajtunk múlik, de nekem semmilyen tapasztalatom nincsen ezügyben (a fagyit leszámítva
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Macska topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- BestBuy topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest