- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
hát irtó nagy gáz van. a legutóbbi reinstall óta nem volt fenn a freelancer, erre gondoltam játszok egyet és felraktam. installnál szólt, hogy nincs dx9, akarom-e?
én úgy emléxem, hogy ezelőtt se volt dx9, de a 8-cal is simán ment, mondom had rakja fel, mindegy.
erre most nem fut.
eljut a kezdőképernyőig és utána hibaüzenet nélkül kilép, majd küldi az hibajelentés a MS-nak.
aztán találtam vmi debug file-t, amiben ez van:
E:\FL\Scratch\Source\Client\LoginMgr.cpp(351) : NOTICE:General:Starting single player game.
E:\FL\Scratch\Source\Common\Archetype.cpp(60) : *** ERROR: ArchDB::Get(2384088077) failed
C:\work\builds\dalibs\dalibs-build\build\Src\RenderPipeline\DX8\rp_dx8.cpp(2292) : WARNING:General:create_device: D3DERR_INVALIDCALL
E:\FL\Scratch\Source\Client\cmn\RenderMgr.cpp(576) : *** WARNING: RenderMgr - failed to create_buffers(800,600) -1,-1
ha valaki egy kicsit is ért hozzá lécci segítsen, mert szétvet az ideg...

továbbá, ha valakinek van tippje, hogyan szabaduljak meg az istenverte dx9-től és a 8at hogyan tudnám visszatenni, annak is nagyon örülnék!
w
Új hozzászólás Aktív témák
- Látásjavító szemműtét
- Milyen NAS-t vegyek?
- E-roller topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C)
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eljut a kezdőképernyőig és utána hibaüzenet nélkül kilép, majd küldi az hibajelentés a MS-nak.