Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [w]

őstag

hát irtó nagy gáz van. a legutóbbi reinstall óta nem volt fenn a freelancer, erre gondoltam játszok egyet és felraktam. installnál szólt, hogy nincs dx9, akarom-e?
    én úgy emléxem, hogy ezelőtt se volt dx9, de a 8-cal is simán ment, mondom had rakja fel, mindegy.
    erre most nem fut. :O eljut a kezdőképernyőig és utána hibaüzenet nélkül kilép, majd küldi az hibajelentés a MS-nak.
    aztán találtam vmi debug file-t, amiben ez van:
    E:\FL\Scratch\Source\Client\LoginMgr.cpp(351) : NOTICE:General:Starting single player game.
    E:\FL\Scratch\Source\Common\Archetype.cpp(60) : *** ERROR: ArchDB::Get(2384088077) failed
    C:\work\builds\dalibs\dalibs-build\build\Src\RenderPipeline\DX8\rp_dx8.cpp(2292) : WARNING:General:create_device: D3DERR_INVALIDCALL
    E:\FL\Scratch\Source\Client\cmn\RenderMgr.cpp(576) : *** WARNING: RenderMgr - failed to create_buffers(800,600) -1,-1

ha valaki egy kicsit is ért hozzá lécci segítsen, mert szétvet az ideg... :O:O:O

továbbá, ha valakinek van tippje, hogyan szabaduljak meg az istenverte dx9-től és a 8at hogyan tudnám visszatenni, annak is nagyon örülnék!
    w

Új hozzászólás Aktív témák