Hirdetés
- OLED TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer
tag
Nem tudom mit akarsz változtatni, de ha gondolod, nézd meg a joeboom féle serverben lévő editort, és azt hiszem van nekik külön csak editoruk is (ha meg pont azzal nézed, akkor ötleteim végére értem
)
Serverre megy már, csak egyre gyakrabban volt csatihiba, szerencsétlen meg tekert, mint az állat. Eleve elvetélt ötlet volt Cerka300-on, 128 MB-val, de gondolotam, ha már lúd
Most combosodott, már örületes 450-en teker és kapott némi puffasztót is, minek hatására Klamath lett belőle. Ja, mellesleg, amiért szétkaptam, a memóbővítés is megtörtént
(amúgy nem egyszerű a helyzet, mert van itt egy halom gép, de a rajta végzett feladatok miatt egyiket sem akarom freelancer ''szerverként'' járatni, de remélem így most jó kesz egy darabig 
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Most combosodott, már örületes 450-en teker és kapott némi puffasztót is, minek hatására Klamath lett belőle. Ja, mellesleg, amiért szétkaptam, a memóbővítés is megtörtént