Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Új szórakorást találtam, kimentem Drezda egyik elhagyatott részére és addig lőttem a Red Hessian hajókat, amíg tele nem lett a rakterem niobiummal. Akkor visszamentem a kedvenc bázisomra és eladtam mindent, amit a hajókról lelőttem. Az eredmény: 382K tiszta haszon és a fél világ engem imád. Most nézegetem éppen, hogy még kiket kell meglövöldöznöm ahhoz, hogy még több szervezetnél legyek green. A Mollyk pl. esélyesek, meg a Blood Dragons. Ha náluk is szétcsapok, akkor a Japánoknál is nyerő leszek és még 1-2 bűnszervezetnél is. Corsairnál már most közel nullán vagyok, pedig nemrég még utáltak

Volt már valaki a majmoknál-robotoknál? A Corsair rendszerből lehet odamenni állítólag, majd a héten megnézem én is, de most alvás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Megbízható USB-c to HDMI adapter?
- AliExpress tapasztalatok
- BMW topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Fűnyíró topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Suzuki topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest