Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Tévedtem, kx project a neve, nem driver. De itt a link
[L]http://kxproject.lugosoft.com/down.php?language=en[/L]
Csak az a gáz, hogy nálan 5.1 -es hang rendszeren alapban úgy indul, hogy megcseréli az elsőt meg hátsót. És a mély csak úgy hajlnadó szólni, ha bekapsolom, hogy a center/mély jöjjön a fülhallgatón, vagy valami hasonló.
Viszont ''erősebb'' a mély ezzel a driverrel :) -
TrollBalint
addikt
válasz
I. Richard #1 üzenetére
Szeva, nálam is hasonló gond van, de a játéknál, csak az UT demoj alatt jön el (mind a 2003, mint a 2004 alatt). Én a gyári telepítőt használom, viszont van sblive-re egy jó driver, rengetek beállítással :) kx driver azt hiszem a pontos neve. Arra keress rá, de ha megtalálom, hogy honna szedtem le, belinkelem. (Esetleg keress linket a Genius 5.1 fórumban, ott találtam meg én is)
Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest