- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kissjeno
tag
válasz
hoffman_ #663 üzenetére
Nekem is rezonáltatják a házat a vinyók, engem is idegesít, Az a furcsa, hogy amikor megvettem a házat akkor semmilyen rezgés nem volt utánna pedig megjelent és most is búg.
Nekem 2 vinyo van és arra gondoltam, hogy ezeket kellene külön vinyotartóba tenni mert összerezonálnak de még lusta voltam kipróbálni. Ha más nem akkor a te módszerd lesz.Körülbelül így 4-5 hónap használat után már lehet, hogy nem vennék ilyen házat.
Egy pár negatívum:1. a ventillátorok iszonyú hangosak teljes fordulaton, kb. 600-ra leszabályozva nem veszélyes
2. a vinyók rezegnek ahogy te is mondod
3. nekem az előlapi fejhallgató csatlakozásnak széttört a jack aljzata pedig szerintem nem is erőszakoltam meg (ez azóta sem működik)
4.kár, hogy lyukacsos a teteje mert rengeteg zaj kijön rajta
5. az előlapi rács nagyon poros tud lenni és körülményes takarítani
6.az előlapi USB2-USB3 külső HDD-vel nem akar rendesen működni időközönként szétkapcsolgat (Bár itt valaki, azt mondta, hogy ez inkább alaplap probléma de valahol azt olvastam , hogy azért is lehet mert túl vékony az előlapi USB kábel és emiatt leesika feszültség a kábel végére.Azt gondoltam , hogy 25000 Ft-ért talán minőségibb házat kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- EVGA SuperNOVA 850 GA 850W 80 PLUS Gold Fully Modular
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest