Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
Az oldallapok egyébként eléggé elállnak a ház tetejénél, szvsz ekkora lóvéért cserébe azért ennél jobb illeszkedést várt volna az ember...
A ház tetején lévő 3,5-es jack dugasz amúgy baromira szorul, igencsak erősen kell kitépni a dugót belőle...
Nekem a reset gomb nem gázos, elég kicsi kezem van, így könnyen meg tudom nyomni. Az előző házon volt annyira apró, hogy csak a kisujjam körmével lehetett benyomni, de nagyobb kezű ember már csak toll- vagy ceruzaheggyel boldogult volna. Na az volt igazán szívás!

A porszűrőt is elég necces lesz takarítani, mert ahhoz eléggé be van építve a ház a bútorok közé...
A hálója amúgy elég gyengusnak tűnik... És nem értem, miért csak egy lapos, a Define Mininél emlékeim szerint duplázva volt (tehát nem csak a táp alatti, hanem a mellette lévő venti részt is takarta), nem értem itt miért nem tudták megoldani! 
Az előlapi venti ajtó beragadásnál célszerű a másikat kinyitni, és onnan kipiszkálni a beragadtat. Sajnos nem egyedi hiba, van rá „hajlama” a kuckónak!

A felsorolt hibák ellenére elégedett vagyok (bár lehet, hogy a leírás alapján nem ez jött le), ezek is inkább az árcédula tekintetében fájóak igazán. De azért nem árt kigyűjteni és összegezni ezeket a felmerült problémákat, hogy mindenki tisztában lehessen vele, mielőtt vásárlásra adja a fejét. Azért marad a „recommended”-kategória!

Amúgy örülök az Antec P180-assal történő összehasonlításnak, ez volt a másik ház, amin elfilóztam...

-
Egon
nagyúr
Ami kimaradt a negatívumok sorából.
Nem értem a koncepciót: 8 db 3.5 colos, és csak 2 db 5.25-ös hely?!?
Mi a fenének? Miért nem lehetett a 3.5-ös helyek rovására, legalább még egy 5.25-ös helyet betenni?!? Lehetett volna mondjuk kettővel kevesebb kicsi és eggyel több nagy hely (aki hat merevlemeznél többet akar egy házba szerelni, az vegyen toronyházat).
Ráadásul - mivel nincs kívülről is elérhető 3.5 colos hely - ha valaki neadjisten floppy-meghajtót, esetleg 3.5-ös helyre beszerelhető akármit (kártyaolvasó, ventilátor-szabályzó panel) akarna használni, máris csak egy 5.25-ös hellyel rendelkezik, ami sok esetben kevés lehet (egynél több ODD használata, stb.). -
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- OLED monitor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A hálója amúgy elég gyengusnak tűnik... És nem értem, miért csak egy lapos, a Define Mininél emlékeim szerint duplázva volt (tehát nem csak a táp alatti, hanem a mellette lévő venti részt is takarta), nem értem itt miért nem tudták megoldani! 

Mi a fenének? Miért nem lehetett a 3.5-ös helyek rovására, legalább még egy 5.25-ös helyet betenni?!? Lehetett volna mondjuk kettővel kevesebb kicsi és eggyel több nagy hely (aki hat merevlemeznél többet akar egy házba szerelni, az vegyen toronyházat).
Nálam fél percnél tovább nem ment az tuti.