- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maathe
senior tag
Éppen ezt akartam kérdezni
Illetve ezen kívül lenne még egy gondom: Arc Midi R2-esem van, az alaplapra rádugtam a front panelen lévő USB3 csatik kábelét. Rádugtam egy pendriveot, nagy nehezen felismerte, meg is jelent a Sajátgépben, de megnyitni már nem tudtam, csak töltött a címsorban majd meghalt az egész explorer.exe.
Kipróbáltam egy kártyaolvasóval, arra más másolni is tudtam volna, de annyira lassú volt, hogy nem indult el a folyamat. Ezek közül egyik se USB3-mas eszköz, de ennek nem kellene gondnak lennie.Rádugtam a telefonom is, és szépen, rendes sebességgel tudtam rá zenét másolni iTunes-on keresztül.
Az alaplapon lévő csatikkal nincs gond.Alaplapom: GIGABYTE GA-H87-HD3
USB drivert felraktam, az alaplapos topicba nem jutottunk sokra, ezért gondoltam megpróbálom itt is, hátha valakinek volt hasonló problémája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztalos klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest