Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Igazad van sokan itt inkább fogyasztó jellegűek, mint adományozó típusok.
( megnézi az értéket, ha kell valakinek, de a saját gépéről nem tenne fel semmit, még kérésre sem) Tisztelet a kivételnek!
Az FPS-el kapcsolatban valóban a Max-nak nincs értelme, mert abból versengés lenne, ami nem baj, de akkor a téma valódi értéke (tájékoztatás) háttérbe szorulna.
-
StaMiNa
aktív tag
-
szacsee
nagyúr
Véleményekre lennék kiváncsi, hogy milyen legyen az oldal?
Arra gondoltam, hogy első körben minden játék-nak lenne egy listája, hogy ki milyen konfigon futtatja és mire képes vele.
PL: tartalmaznia kellene a Proci tulajdonságát (alapórajel/ valós freki),Memória mérete és beállítása, Vga tipusa alapórajel gpu/mem valós, valamint a kép felbontását és a játékban mért fps-t is (a driver beállítást és a játék video beállítást is pl .: AA/AF=Off, Max Quality bla-bla-bla...)
Nem feltétlen lenne kikötve, hogy hol kell mérni, a lényeg az, hogy pl fps-nél több ellen is küzdjön az életéért, vagy autósnál legyen elötted pár autó, nyilván amiatt, hogy terhelve legyen rendesen a proci és a VGA is.
Viszont nem tudom, hogy milyen FPS értékek legyenek feltüntetve: min, avg, max?
Ez nem egy tuning-oldal lenne, hanem segítene a tájékozódásban, ha játékot akarsz venni, vagy gépet szeretnél vásárolni.
Véleményeteket várom 1000-el!

-
szacsee
nagyúr
Hali!
Sok tesztet láttam és sok teljesítmény és rendszerdiagnosztikai programmal foglalkozó weboldallal találkoztam.
Viszont ha valamilyen játékot meg szeretne venni a kedves felhasználó, ha nincs lehetőség demó verziót használni (mert mondjuk nincs az adott játékból), segítségére lehet egy olyan weboldal, ahol különböző konfigurációkon tesztelik a játékokat és publikussá teszik az eredményt is. Ez hasznos lehet számítógép fejlesztésénél is.
Egy ilyen oldalt szeretnék létrehozni, viszont sok a homályos részlet, hogy mit tartalmazzon.
Ha van valami jó ötletetek, szívesen várom őket.
Először táblázat formájában lehetne megtekinteni, majd idővel fejlesztve lesz.
Tudom, hogy ez nem Játék, de nem is az alaplapi topikban a helye, ezért nyitottam itt.
Jó fórumozást!
Idővel itt lesz elérhető az oldal:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- AliExpress tapasztalatok
- Vallás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest