- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
greggorius #124877 üzenetére
-
válasz
BogyóBP #124860 üzenetére
Én ilyent szoktam venni, ha belelógna a szenzorba, akkor nyilván ártana a képminőségnek [link]
#124861ljoe82
Áhh dehogy is, már nagyon régóta tartom magam, de ez az x200 ultra egy új éra.
Az a baj, hogy minden tesztben és yt videóban toronymagasan ver mindent.
(3 főszenzor, 35mm, APO 2, minden kamera ois..stb stb) -
Legutóbbi csalódásom után, már csak ilyent veszek [link] , igaz nem védi fullosan, de akkor is kiemelkedik és sosem volt még vele gond.
-
-
[Sony Xperia 1 VII Teszt]
Ultraszéles szenzorméretét drasztikusan megnövelték, ennek megfelelően a minőség is megugrott.(1/1.56" f2.0)
Amire viszont ráfért volna a növelés az a zoom kamera, az maradt ugyan akkora és ennek megfelelően a minőség is sajnos. (1/3.5" f/2.3-3.5, 85-170mm)
Legalább egy imx858-at kapott volna ugyan ezek a fényértétékek mellett, biztos vásárlójuk lettem volna. -
-
Igen authentic-ban nehezen kapcsol a hdr, de pro-t lehet érdemesebb lenne vibrantal, ott nagyobb a dinamika.
Lentebb venném picit a színeket és az élességet, de én tuti maradnék a gyári authentic-nál.
Vivo-ban ez az egyik legjobb, hogy hdr mellett a gyári színmódokat is lehet szerkeszteni olyanra amilyent szeretnél és minden működik is ahogy kell. -
-
-
Egy 60 fusion és pro lehet nálam is megfordul ha minden igaz, kíváncsi vagyok azokon jelentkezik e ez a jelenség.
-
válasz
Drakmusz #124788 üzenetére
Nem kell állandóan csak ebből a topikból kiindulni, itt nincsenek fotósok.
Ez a topik ami engem érdekel, mert telók kameráival foglalkozik ez érdekel, de ettől még nem vagyok profi fotós, ahogy te sem vagy az.Nem az átlagemberek között kell flexelni, ebben nincsen kihívás.
Én is az vagyok, és soha nem felxeltem, csak segíteni próbálok mindenkinek azzal, hogy megmutatom milyen képet csinál egy egy adott modell, ami megfordul nálam.
Véleményem is van a fotókról, amit nem erőltetek rá senkire, pl veled is ellentétben.965324 darab mobiltelefon volt nálad az utóbbi években
Mi közöd van hozzá hogy mennyi telefon fordul meg nálam, topikban van aki többet cseréli az mégsem baj.Egymillió fotót gyártottál az eddigi pályafutásod alatt, körülbelül 3 darabot tudok emlékezetből felidézni.
Soha nem mondtam milyen jók a fotóim, mert nem azt a célt szolgálják hogy díjakat nyerjenek, mondtam már, hogy ezek teszt jellegű képek.
Ha nem tetszenek átlapozod.Minden egyes felületen, az összes mobilos fotózással kapcsolatos hír alatt te vagy a legelső hozzászólók egyike.
Igen érdekelnek az új dolgok, de te is ott vagy szinte mindegyik alatt.Az utolsó 2 kérdésedre elengedem a választ, mert a jóízlés határain belül nem tudnék válaszolni.
Ha Hintel/rtrace/törölt felhasználóval írok, te rögtön megjelensz, ez már egy életérzés.
-
válasz
rtrace #124789 üzenetére
Pláne nem próbáltam senkire rányomni.
Pedig nem úgy tűnik.Exy vs SD témában meg rengeteg ellenpélda volt ignorálva, legutóbb natê S24 FE képei, ami itt többek szerint is jobb az S25-nél.
Sosem az volt a lényeg, hogy a sanapi jobb képet csinál e, hanem az hogy másmilyen, és ebből fakadóan lesz akinek ez, és akinek amaz fog jobban tetszeni.
Az hogy neked az exynos tetszett jobban egy dolog, de másnak ne keljen már erőszakkal jobban tetszeni.
De tudom, direkt nem érted majd meg továbbra sem. -
válasz
rtrace #124785 üzenetére
Adott volt egy nappali helyzetekben sok itteni tag által bizonyítottan jól müködő config, leírtam konkrétumokkal, hogy mi lett volna a megoldás arra, hogy értékelhetőek legyenek az éjszakai felvételei is.
Olyant szedtem le ami elméletben tökéletes volt, de kiderült hogy nem az.Erre azt mondod, hogy a záridőlimit beállításához is "2 élet kell" és utána ennyitől is bajos lenne más szituban.
Ha már letöltése pillanatában is 2 élet volt a kihegyezésével mégsem lett jó, mertem arra gondolni, hogy még ugyan ennyi lehet benne..Azt kéne még megértened, hogy az ami neked tetszik, pl gcamos képek van mikor tejeszacskó filter van rajta és megpróbálod rányomni másra hogy neki is legyen az a jó.
Okoskodást azt próbálod nyomatni, mint hogy semmi értelme a nagyobb szenzornak(lám lám hp9 mindent agyon ver) és hogy semmi különbség az exynos vs snapdragon képfeldolgozása között, pedig ezerszer meglett mutatva saját tesztel is, de te csak azért sem fogtad fel, ezeken is jókat nevettem.
Remélem azért nincs harag, tudod én így szeretlek.
-
válasz
rtrace #124782 üzenetére
dNem törvényszerűen csak úgy lehet ám GCam-ozni, ahogyan te "próbálgattad".
Nem persze, pedig minden paramétert próbáltam belőni külön külön minden szenzorra, de így sem tudtam igazán jót összehozni, ezért gondoltam velem lehet a baj, ezért letöltöttem egy ultra belőtt gcam cf-ot p6p-ra, természetesen leszerepelt főleg stabilitásban, de képminőségben sem hozta azt amit elvártam volna.
De igazad van, az emberek 99.99% nem tudja belőni a gcamot, főleg ha nem pixel.
Nyilván te sem tudod, mert még képet nem láttam volna tőled, pedig jó lenne látni mit tud kihozni egy igazi profi belőle.. -
válasz
rtrace #124769 üzenetére
Ezt tovább tartott leírni, mint megcsinálni.
NS Max Exposure Time-hoz beírsz annyit, amennyit biztosan ki tudsz kézből tartani; én 100 ms-t szoktam, telénél inkább 75.
Bármennyire is próbálod ezt az egész gcamo-s sztorit egyszerűnek és mindennaposnak beállítani, attól még nem lesz az, és még ha be is állítod normálisan egy szitura, a következőre már megint bajos lesz.
Lehet vele jókat lőni mikor az égiek is akarják, de tökéletes sosem lesz sajnos, megérthetnéd már.#124774natë
Összehasonlítás a gyári authentic, vibrant és új vibrant között.. -
Na akkor mondjad el mi a varázslat..
Bár több képet is meg kell még nézni vele hogy azok is ilyen jók lesznek e..
#124764leslien
Nyilván x8 ultra veri, zoomnak semmi értelme nincs összehasonlítani, na meg a szenzor zoomnak sem, de a közelebbi dolgokat sem normállal. Nem is tudom ez mi akar lenni. [Pixel] [Oppo]
Színeket nézve a pixelbe kevésnek érzem, ahogy a saját 8a-mon is sokszor alulszínezi a dolgokat, az opponak meg picit soknak érzem. -
-
-
válasz
leslien #124751 üzenetére
Gyárival is jó lenne, de egy agyon tuningolt végletekig előszerkesztett gcam portal jobban megnézném.
Anno még én is feltettem a p6p-ra, de akkor leszerepelt pont ez a gcam kombó 12s ultra ellen, lehet mert pont gyenge fényben volt az összehasonlítás és hiába volt 1 élet + még 2 rászánva, akkor hibázott valamit.
Így évekkel később csak sikerült belőni rendesen, ha így lenne én is megnézném majd 8a-n -
válasz
Drakmusz #124739 üzenetére
Segíts már nekem egy kicsit.
Mi olyan jó ezen?Nincs túltolva feldolgozás és a színek is életszerűek, lehet élőben nem ilyen volt, de annak tűnik.
Ott a telemakró képesség, szerintem az is nagyon jó, háttérmosásnak hála a nagy teleszenzornak és jó fényértéknek, brutális jó makrókat lehet vele csinálni ez látszik.
Valahogy van élet/mélység a képekben, nem úgy mint pl sok gcam kép aminek nincs mélysége és olyan mintha egy posztert néznél, ennek van eleje és hátulja.
Zoom képek is részletesek és a színek is jónak tűnnek ott is.
Nem csak a részletességet kell nézni egy kép esetében, hogy kinagyítod és úgy mit mutat.Nem tudom mit vársz milyen fejlődést, ezek már elértek egy nagyon jó szintet, összehasonlítva lehetne látni a különbséget direkt célirányosan.
Én is szeretem a pixelt azt használok, de majd hozok összehasonlítást hogy te is megtudd érteni, ha sikerül rábeszélnem magam egyre. -
válasz
leslien #124733 üzenetére
Elég durván jó, még a 2x szenzor zoom is.
Mellé kerülne valami, akkor látszódna igazán mit is tud, Oppo színekben is nagyon jó szokott lenni, gondolom most sincs másképpen.
Várható is volt, a jelenlegi egyik legjobb hardverrel ellátott telótól.
Egyébként tud 26mp-ben is fotózni, az még jobb lehet.Más.:
[Vivo X200 Ultra vs Vivo X100 Ultra Ultimate Camera Comparison!] -
-
-
válasz
Elit3Zotya #124578 üzenetére
Közben megérkezett a többi YT összehasonlító videó is, még durvább mint gondoltam az x200 ultra.
Ezekkel a kamerákkal ez most megint tarol, pedig azt hittem idén végre vissza szerzi a koronát a xiaomi, de kb esélye sincs. -
válasz
rtrace #124688 üzenetére
A gcam app Changelog-ba rendre felvan sorolva 2-5 hiba ami nem működik, de pl samsungokon mindig szokott valami lenni, ami nem megy és soha nem is éri kb el azt, hogy minden tökéletes legyen.
Lehet tévedek és tudsz segíteni a kollégának egy tökéletesen működő verzióval, kíváncsian várom a tapasztalatát. -
válasz
BogyóBP #124685 üzenetére
csak portolt verziókat amik sehogy se működtek igazán jól vagy a zoom vagy totál más dolog miatt. Ha lenne hozzá akkor fenn lenne a google playen nem?
Sajnos ezek ilyenek, én is próbálgattam anno elég sokat, de soha nem volt tökéletes.
Pixeleken elég szépen megy úgy ahogy, de más márkákkal mindig van valami baki. -
-
-
-
válasz
BogyóBP #124642 üzenetére
Illetve van egy másik. Iphone 16 pro max esetébe vettem észre az előbb hogy ha 5x zoomra váltok akkor átkapcsol (valamire) amitől a kép kitisztul.
Mikor kitisztul a kép akkor vált át a dedikált zoom kamerára, de ha túl közel próbálsz fókuszálni vele, akkor továbbra is a főszenzort használja digitális nagyítással, mert nem tud telemakró képességet, vagy akkor is ezt teszi, ha kevés a fény a kis szenzor miatt.
-
-
válasz
Thom! #124604 üzenetére
Vívódok a Vivón..
Nekem nagyon adja a 15 ultra féle képfeldolgozás, természetes textúráit eddig semmi nem tudta másolni.(x100 ultra sem)
Igazóból nem is annyira természetes, csak annak tűnik.
Akinek nem jön be a Leica stílusú képvilág, annak nem fog tetszeni, de pl hardveresen is a jelenlegi csúcs.
Egy saját összehasonlítás tudná megmondani, hogy melyik is a jobb. -
válasz
Thom! #124596 üzenetére
35mm megtudták csinálni, mert a szenzor méret kisebb lett, az az újfejlesztésű Sony Lytia LYT-818 1/1.28" ami a 200 pro-ban is van.
Ugyan ezt a szenzort kapta az ultraszéles is, ami ennek megfelelően az eddigi legjobb képminőséget tudja a szenzor méret növelése miatt ultraszélesek között..
De ahány YT teszt annyi győztes, egyszer x200 ultra, máskor meg a 15 ultra nyer.. -
válasz
bigmasterg #124584 üzenetére
Jó de így összehasonlítva látszik igazán hogy mennyire sokat számít a fő szenzor ultraszéles mögé is.
Minden szenzor brutális, de a 35mm még egy nagyon nagy előnye szvsz.
Minden más speci is nyilván abszolút csúcs, lehet elgyengülök megint. -
válasz
Plazmacucci #124548 üzenetére
Nem nagy szám
Nem rossz, de nem is egy 15 ultra.de a 35 mm-ért jár a pacsi.
Nagyon tetszik, de picit sok az üres hely az ultraszéles és a 35mm között.A telefon milyen?
Minőségre igazi ultra és a szoftver is vállalható, jobb mint gondoltam, de azért elvétve vannak anomáliák.Nem sok különbséget látok.
-
-
válasz
bigmasterg #124515 üzenetére
Jófélee
-
válasz
*RLaci* #124498 üzenetére
Jó fényben már kb semmi különbség egy 25u és egy pixel között, de ahogy fogy a fény úgy lesz egyre nagyobb az előnye a pixelnek.
Nemrég volt nálam egy xl, nekem nagyon tetszett, de kamerás felhozatalban picit már szegényes, pl nincs telemakró.
Mint telefon a 9 pro, egy nagyon jó választás szerintem is. -
válasz
Pinyo16689 #124485 üzenetére
Más a szenzor így abból is eredhetnek különbségek, de a proci sem ugyan az, lehet más ISP-vel dolgozik a 2 snapi proci.
De egy összehasonlítást előbb megnéznék, hogy valóban van e nagy különbség a 2 között. -
válasz
bigmasterg #124474 üzenetére
A jobb ultraszéles garantált a nagyobb szenzor miatt, de a többi kérdéses hogy jobb lesz e.
A 15 ultra ellen tuti kevés most ez szvsz, de ne legyen igazam. -
-
-
-
-
-
-
válasz
Helltak #124347 üzenetére
Nehéz dió, nem tudom fehéregyensúlyban melyik az élethűbb, mind a 2 nek megvannak a maga előnyei, samsung természetesebbnek hat, de a honor meg részletesebbnek.
3x kameránál a honor gigaszenzora ellen, nem tud mit tenni a samu 3x egysége, de 5x állásban már kiegyenlítődnek, sőt.
Én így ez alapján lehet a samut választanám, de sokkal több összehasonlítás kéne. -
-
-
-
-
válasz
ShadowLac #124240 üzenetére
Színekben nagyon hasonló, de bőven látszik a különbség, nem tudom ti min nézitek vissza a képeket. Az s25u még jobban visszavett az élesítésből, de abba nem vagyok biztos, hogy csak előnyére vált a dolog.
Hardvert kell fejleszteni már, a samsung kihozta ebből a maximumot amire képes/akart. -
válasz
novinyul #124203 üzenetére
Nagyon rendben van szerintem.
Összeszerelési minőség semmivel nem rosszabb mint bármelyik csúcs márka csúcstelója.
Aksi kb lemeríthetetlen(6150mah)
Szoftverben találtam 1-2 helyen kínai írást, de brutál gyors a rendszer és testre szabható.
Nekem egyre jobban tetszik.
Kijelző nagyon szép és lyukmentes, maga a teló meg hát bármit mellé lehet tenni nagyon jól néz ki élőben.
Kamera nagyon tetszik, hogy más mint a többi(35mm, rekesz.stb), a képminőség meg szerintem nem rossz, de nem is a legjobb.
Vodeónál nincs dedikált gomb a kamerák közti váltáshoz, nekem ez a legnagyobb negatívum a kamerás részt tekintve. -
-
Van nálam egy 14t pro is, holnap hozhatok vele pár képet.
-
4K 120Fps lassított videó, 35mm f1.6 [link]
Nubia Z70 Ultra
-
válasz
bigmasterg #124172 üzenetére
Igen a 35mm szerintem jobb is mint pl a 23mm, természetesebb a szebbnek ez a látó szög.
Minőségre egy vivo szerintem is jobb, bár az jelenleg mitől nem jobb, na jó talán a 15 ultra tudja.
Van mellette egy pixel 8a, azzal hozok összehasonlítást, de jobbnak tűnik a nubia teló kijelzőn.
Túl élesítés is van és a színeket is picit megtolja, de még nem vészes, de kár hogy az ultraszélest lecserélték kisebb szenzorra, mert ennek megfelelően egyenesen arányosan gyengébb is lett a minősége, igaz így legalább valóban ultraszéles lett(13mm)Az elődben egy 18mm 1/1.56" szenzoros ultraszéles volt, ennek megfelelően kb a legjobb minőséget tudja a mai mezőnyben, kár volt lecserélni.
-
-
válasz
Helltak #124156 üzenetére
Ez alapján az s25 ultra jobb mint a 9p, de ez volt már az s24u vs 8pro esetén is.
Az s25u még tovább vitte amit az s24u elkezdett, természetesebbek a színek így már beérte a pixelt ebből a szempontból is.
Zoomban pont a gatya 3x zoom kamera miatt jobb mert legalább van, portréban is jobb szerintem.
Főkamera nagyon egál, nem tudnám rámondani egyikre sem hogy jobb vagy rosszabb.
Videóban meg kb biztos hogy jobb az s25u.
Ennél többet tuti nem tud már kihozni a samu ezekből a szenzorokból, jó lenne már valami szenzor frissítés.
Fő kamera és a 3x zoom kamera cserét elviselnék. -
válasz
rtrace #124081 üzenetére
Ez csak 1 pl volt a 100 másik közül, le szerepeltél megint.
Ben szerint még az x200 pro-nál is jobb..
[Xiaomi 15 Ultra Review After 1 Month & 2,000 Photos] -
válasz
rtrace #124079 üzenetére
Nehéz így keresgélni, de egy pl [link] most meg azzal jössz hogy mennyire brutális a nagy szenzoros zoom raw képek a kicsikhez képest, na jóóóó..
És ez csak 1 pl amit azonnal megtaláltam, és még mennyi lenne ahol mondod semmi értelme a nagyobb szenzornak..
Bár a legtöbbje törölve is lett a troll megjegyzések miatt Mr david, hint, sorszám, rtrace és még a jó isten tudja ki..
Na befejeztem megint veled, remélem te is így teszel. -
válasz
rtrace #124077 üzenetére
Szívesen visszakeresném hogy hányszor írtad le, hogy a szenzor méret és az hogy milyen fajta semmit nem számít, de sajnos az összes előző(kb 5) profilod törölve lett, így nem tudom.
Tudják a régiek mennyire erőltetted ezt, de jó látni, hogy most a nagyméretű zoom szenzorokat nézed, hogy mennyit fejlődtek mert megnövelték a méretük.
Engedjük is el a témát, nem akarod újra kezdeni gondolom megint sorozatosan(remélem) -
-
-
-
válasz
bigmasterg #124050 üzenetére
Elég komoly visszalépés, legyen akármilyen modern is a szenzor, az x200 pro fő szenzora is lemarad minden összehasonlításban az x100 ultrától. 1" az 1"..
Plusz elég baj ha csak 3 szenzor marad, a 15 ultra hardveresen elég rendesen elveri megint a mezőnyt.
Persze attól még a Zeiss mód és a vivos finomságok miatt így is brutális lesz. -
-
válasz
Pimpa #124011 üzenetére
Szerintem is az oppo x7 ultra féle leosztás lenne a jobb, csak az a baj, hogy a 6x zoom kamera f4.3-as értéke miatt gyenge.
Igaz hogy pl a 14 ultra csak 5x és egy picivel kisebb szenzort használ, de az ahhoz tartozó f2.5 fényerő sokkal jobb szerintem.
Ha ezen nem változtat az x8 ultra, akkor egy 4.3x hp9-es szenzor jó fényerővel, haza vágja könnyedén. -
-
-
-
válasz
Drakmusz #123962 üzenetére
Pont ugyan ebben a szituban van gatya a pixeleknek is, az árnyékos részek meghalnak. Tökéletes nincs, de még így is a Vivo számít szerintem a legjobbnak jelenleg fotóban.
És akkor ott vannak a tonnányi fényképezési kreatív mód is.
Xiaomi 15 ultra talán tud majd megint fentebb lépni.. -
-
válasz
Elit3Zotya #123916 üzenetére
-
válasz
Bossi #123902 üzenetére
Szerintem elég erős, nekem egyre jobban tetszik a honor is, mondjuk ebből a hardverből el is várható.
#123904Ixion77
Lényeg, hogy eljutottunk oda, hogy már nincs lényegi probléma semelyik csúcsmobil (S25U, Pixel9, Magic7P, Vivo200P, stb.) fotóival. Egyre egyértelműbben a user a szűk keresztmetszet.+1
Hardveresen már mindegyik tudja szinte amit kell és a kép feldolgozó is fejlett meg AI meg minden is.
Már csak szabad idő kellene.... -
-
-
-
válasz
syIex #123880 üzenetére
Nekem a kinézete az ami nem tetszik annyira, a 24u jobban tetszett, igaz hogy az meg még ennél is kényelmetlenebb volt.
#123882Sigma7
hdr hatása lehet.#123883*RLaci*
S24 ultra volt ami szerintem nagyobbat lépen előre az s23u-hoz képest, ez egy kicsit még tovább vitte a kevesebb kontrasztot és élesítést/szaturációt.
A topikjába van is olyan aki szerintem túl lapos a kép, ami érthető hisz a samsungra eddig nem ezt a vonalat vitte. -
4K 60Fps videó [link]
Samsung Galaxy S25 Ultra
-
-
-
-
-
válasz
MrPetya19 #123840 üzenetére
HDR képek esetén azért néhány gyártónál azért még bőven van halo.
Arról nem is beszélve, hogy impresszív a dinamika tartomány, de néha már túl sok szerintem.Ez is igaz, van mikor már túl sok és ez miatt nem is természetesek a képek sokszor.
Ezért is tetszik pl a sony képvilága mert nem tolja túl a hdr-t, vagy xiaomik authentic módja, de sok gyártónál a pro mód is ezért tűnik jobbnak az automatánál.De az órának használt N8-ammal lehet majd én is csinálok újra képeket, mert kíváncsi lettem, hogy mit tud.
Én már tettem fel vele pár képet, na azért igen, látszik a kor rajta. -
válasz
novinyul #123819 üzenetére
Azért egy jelenlegi csúcshoz hasonlítva pl x100 ultra/magic 7 rsr akár s25 ultra ellen bőven kijönne a gyengesége pl hdr igényesebb környezetet fotóztál volna, vagy zoomolni kellene, vagy ne adj isten videózni is kellene...stb(hardveresen is van nagy fejlődés ami látszik is, ez a csávó elmondja miért jobb PL a nagyobb szenzor sok videójában. [link] Érdemes nézegetni, lehet tanulni az összehasonlításaiból.
)
De pusztán ezeket a képeket nézve, nekem is a Nokia képe tetszik jobban, pedig látni a Nokiás zöldes árnyalatot.
Lehet nekem is le kéne porolni pár régi kedvencet.Tetszenek, az authentic mód most is adja..
-
válasz
syIex #123798 üzenetére
Nekem tetszik, megnézném pl egy pixel ellen.
#123800bigmasterg
Szegény -
-
-
-
válasz
Ixion77 #123722 üzenetére
Az iPhone sok tesztelő körében (volt?) A referencia fozótás terén. Amennyire néztem az összehasonlító teszteket, jogosan. Ha nem is volt feltétlen mindig a legjobb, általában elég közel volt hozzá.
Igen semmi extra fotók szempontjából, de amit tudni kell, azt atom stabilan tudja hozni.Az IOS meg a hívői szerint a legjobb dolog a kerék feltalálása óta. De én a közelébe sem megyek soha, mert nekem elveim vannak.
(Ne akarjon senki a saját ökosziszémájába láncolni. Még akkor se, ha az történetesen jó.)
+1, én sem rakom jó időre a sim kártyám iphone-ba, pedig én akartam szeretni, de az ios nem engedte. -
válasz
Ixion77 #123720 üzenetére
Az alma már régóta vállalható képeket lő, persze azóta voltak szenzor fejlesztések és képfeldolgozás javítások bőven, de még ez a régebbi modell sem tolja igazán túl a kretént.
Ha mindig elfogadható képet/videót szeretne az ember(körülményekhez mérten), minden féle állítgatás és bajlódás nélkül, akkor az alma erős versenyzőnek számít.
Viszont az IOS az IOS -
-
-
válasz
Drakmusz #123694 üzenetére
Ma már bármelyik csúccsal lehet jó képeket lőni, mondjuk a shutter laggal igazán kezdhetnének már valamit, mert az valóban egy fájó pontja a samsungoknak, még ha engem annyira nem is érint, de mikor kéne hogy akkor is jó legyen, na akkor valóban kellemetlen tud lenni.
Nem tudom a 25-ös széria milyen ebből a szempontból, de gondolom ugyan olyan kula lehet mint eddig. -
válasz
xhege #123692 üzenetére
Túl van az is lőve, hogy mennyire szar, hasonlításokat csináltunk már itt és még egy pixelhez képest is minimálisak voltak a különbségek, sőt jobbnak is találtam egy egy összehasonlításban pl a 24 ultrát, videóban meg egyértelműen jobb az ultra és akármilyen kula is a 3x zoom kamera, a semminél így is sokkal jobb.
Persze azért bőven van jobb kamerás is pl x100 ultra, 14 ultra, magic 7 pro, de mint telefon valóban nehéz jobbat találni, bár minden más előnyében is egyre jobban beérik vagy leelőzik mostanra szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EA Sports WRC '23
- Suzuki topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest