-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Kicsit próbálgattam az esti fotózást OnePlus 5-ön.
Parlament
Parlament zoom
Lánchíd zoom
Vár
Lánchíd
Lánchíd zoom 2
Vár 2
Országház
Országház 2A sima képek gyári kamera alkalmazással készültek "Profi" módban elsődleges(16MP) kamerával. A "zoom" képek Snapdragon Camera appal készültek másodlagos(20MP) kamerával.
-
Drakmusz
addikt
urutaq no more Sanki Lacno kengyel Köszönöm srácok!
(#70284) gipsztigris Jól sikerült,pedig a fények miatt nem volt egyszerű dolga az A1-nek!Simán elfogadnám egyébként,amit eddig láttam az abszolút vállalható.
(#70296) Mozzarella Nagyon tudja!Hát tényleg abba kellene hagynom az automata kattingatást....
Ezen amúgy élességet is állítottál? -
no more
veterán
válasz
gipsztigris #70284 üzenetére
Uh, ez nagyon ott van!
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szép és keratív
-
r0by
addikt
cica1 kint1
cica1 kint2
virág
dio
cica2 bent
cica1 bent
cica1 bentMate 9, autmata
-
Bossi
őstag
-
Ricardo
titán
válasz
Ez nagyon tetszik.
Buckey:
Jó képek
-
Aryon87
félisten
Ismet csak egy erdekesseg. U11 legutobbi kamerafrissitese tenyleg jol sikerult, erzem is hogy finomodott az egesz rendszere.
A kep max zoommal,azonnal keszult, nem vartam meg mig fokuszal, es az ois is megall, mozgas kozben exponalt + a galamb is mozgott, kb 2 meterre volt tolem, kozelebb nem engedett.HTC U11
-
Viper26
nagyúr
Sony XZ1 - manual
-
Klassz kepek. Mondj kerlek nemi infot ezzel a dng fotozassal. Nekem is szifon van leszedtem lightroomot, de a tovabbiakban kene egy kis help. A lightroommal keszied magat a kepet is, jol sejtem ugye? Ami egy dng lesz es ezt mokolod utana az appal? A lens correction erdemes az appn belul bekapcsolni? Milyen ertekeket erdemes allitani? Elg ha ahol van ra lehetoseg ott auto ra allitom , vagy minden erteket kulon erdemes allitgatni? Koszi
-
mdav88
aktív tag
-
falijja
őstag
[ Módosította: Ricardo ]
-
Aryon87
félisten
válasz
balazs1022 #70264 üzenetére
A V30 es a Mate10 csabit nagyon, de sztem egyikre sem fogom lecserelni. U11 hardveresen bizonyitott multkor egy csunya terheleses estet kovetoen, kameraban is jeleskedik. Maga a tokeletesseg. Honor 9 mas teren jeleskedik, az is marad
-
Helltak
őstag
válasz
balazs1022 #70252 üzenetére
Azzal nem működött, viszont másik kettővel igen:
Open Camera, ProShot.
Amint lesz szabadidőm és témám hozok is képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged