Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricardo

    félisten

    válasz Elit3Zotya #113296 üzenetére

    Nem véletlen voltam azon a véleményen, hogy nem való ebbe a topikba a Gcam. Ugyanúgy szerkesztés /belenyúlás/mókolás (mindenki helyettesítse be a neki tetsző kifejezést), mintha szerkesztenéd az adott képet. Csak nem utólag, hanem előre szerkeszted.
    Ráadásul szerintem sokkal összetettebb, és bonyolultabb egy megfelelő xml-t, vagy más config file-t létrehozni, majd belepakolni a megfelelő gcam verzió, megfelelő mappájába, mint utólag egy képszerkesztőben élesíteni, zajszűrni....stb. Az mégsem megengedett itt, mert az már a szerkesztettbe való, az előbbi meg teljesen alap lett.
    Aki szeretne foglalkozzon vele, de még mindig tartom, hogy ebbe a topikba nem való, mert az ugyan jó, hogy Átlag József benéz ide és látja hogy "ezt is ki lehet hozni " abból a telefonból amit kinézett, de ő azt soha nem fogja kihozni, mert nem fogja tudni megkeresni a több(száz?) verzió közül a megfelelőt, és akkor még hol a telefonjához kiválasztott verzióhoz illő xml, és egyéb amit még szintén fel kell tenni a megfelelő módon a megfelelő helyre. Persze az sem jó minden szituációra, de kereshet olyat ami majd jó (cserében másban nem annyira), és kezdheti előről.
    Ez még annak is fárasztó aki ért hozzá, és semmiféle problémát nem okoz ennek a metódusnak a kivitelezése.
    Ez kicsit hosszú lett :B

Új hozzászólás Aktív témák