Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Ha a kinetic bladere gondolsz, az tényleg elég op. Jól lehet közlekedni is vele, és tényleg szép nagyot üt a dash attackkal. A lila változata 3 ugrást tud, az még jobb, mint a kék. Érdemes beaktiválni a Dignified Finish augmentet is hozzá, és úgy még op-abb lesz
A fénykarddal, egyébként szép nagyokat lehet ugrani is, néha sikerül egész komoly kombókat is nyomnom vele. Persze nem olyan mint a kinetic blade dash attack, de azért tud meglepetést okozni. Damageben pedig sokkal jobb, mint a kinetic blade. Nekem most az a kedvencem közelharcban, nagyon lehet aprítani velle
Shotgunból én a Maven Auto Shotgun-t ajánlom, szerintem messze jobb, mint a többi. Én még fehérben is inkább azt használom, mint bármelyik másikat. Van egy exotic változata a Heisted Accelerant Shotgun, na az nagyon zúzós
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Honda topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest