- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
Andrew_31 #32074 üzenetére
ha jól tudom Glocknak 8mp előnye volt Hamiltonnal szemben, az utolsó kör középső szektorában Hamilton 12-t hozott rajta, utána meg nem volt kérdés, hogy aki a közelébe ér leelőzi -sajnos-, kopott keményebb keverékű gumival esőben nem lehet menni, ezt idén már többször is bemutatták többen is
Szingapúrban meg nem rohanhattak a szerelők egyből Massa után, mert Kimi ott állt mögötte, viszont ahogy Kimi elhúzott, utána már rohantak is, szerintem nem volt mit előbb reagálni
Kimi teljesítményét azért nem hasonlítanám Kovalainenéhez, volt, hogy elöl ment, kockáztatott nem jött be, nem szerzett pontot, lehet, hogy 1 centin múlt a dolog, lehet, hogy amúgy 10 esetből 9x megcsinálja jól, most/akkor nem volt szerencséje
ellenben Hamiltonnal, ezt az évadot a szerencse/balszerencse döntötte el
azért nem sűrűn fordul elő, hogy a szezon nyertese megússza mindenféle műszaki hiba nélkül -
[CS]Blade2
addikt
-
Oliverda
titán
válasz
Andrew_31 #30725 üzenetére
Akkor irány a Force India ott nem kell majd azon bosszankodnia hogy nem tud a VB címért küzdeni. Gondolom tavaly eszébe sem jutott az hogy nem ő lesz majd az akit favorizálnak a csapatnál.
Örülhetne hogy egyáltalán szerződést kapott 2008-ra most meg hogy kinyílt a csipája. Rózsit a helyére vagy Sutil-t.
Persze az is lehet hogy ez is csak egy kamu hír.
-
válasz
Szerintem marhaság amit Kovalainen mond.....
A McLarennél sem teljesen hülyék, és pl. most már szezon vége felé miért nyomnák el Kovát? .....nehogy megnyerjék a csapat VB-t? Hamira úgy sem veszélyes.
Ja és még ez is: "Néhányszor már ki kellett térnem a megmozdulásai elől és világossá tettem neki, hogy nem fogom a végtelenségig ezt tenni."
Nem tudom hányszor kellett kitérnie, általában nem is látja Hamit annyira szarul megy. -
copin
őstag
válasz
Lonzi saga 2. javított kiadás.
Nem csoda hogy rühellem a McLaren-t.
JJános Kettős győzelem? Milyen kommentre válaszoltam?
és te mire nem fogsz?
Kova meg jobban tenné, ha nem nyilatkozgatna, hanem megtolná a bringáját. Ha meg össze fog ütközni Hamival, nem adnák alá autót.
Induljanak 1 géppel, a konstruktőrit ugyse nyerik meg Lewis-al, még ellenfél lenne a kis kedvencnek csapaton belül és azt Ron elég rosszul kezeli.
-
lenox
veterán
válasz
Andrew_31 #30705 üzenetére
A regi szep idokben a csapattars ugye akar kijott es az autojat is atadta, az nem volt olyan alszent, mint ma. Siman engedni kene a team ordert, vagy csapatonkent 1 versenyzot inditani, ezzel a nincs team order, legalabbis azt kell hazudjuk dologgal nem tudom miert van elorebb az f1...
Persze ezt nem ellened mondom, csak kapcsolodva.
-
-
válasz
Andrew_31 #30696 üzenetére
Az utóbbi oldalakon a mai futamról volt szó nem az évről.
Ha az idei teljesítményt nézzük akkor persze, hogy Massa volt a jobb. Te hunny írására reagáltál ami egyértelműen csak a futamról szólt. Amúgy meg összeségében is Kimi a jobb, mert ő világbajnok, (még ha végig is szundikálta az idei év felét) ami Massa sosem lesz..... -
JColee
őstag
válasz
Andrew_31 #30695 üzenetére
a vezetési stílusához nem voltak megfelelők az autón történt fejlesztések,pl nem tudta rendesen felmelegíteni a gumikat
nem tudom 2007es szezont nézted-e de ott kimi az utolsó futamokon eléggé odatette magát
tény h tavaly nem volt szerencséje massanak, de kiminek is volt peche (motorhiba stb)
idén falba ütközést nem tudom minek emlegeted, amikor massa is bénázott ilyet nem egyszermod: és talán meg lehetne érteni amit írsz, ha kerek mondatokban világosan, és helyesen fogalmaznál
-
hunnylander
őstag
válasz
Andrew_31 #30690 üzenetére
Pedig Kimi volt a jobb, hiaba ugralsz, hogy az vicc!
Massa volt a vicc! Kimi meg uszonyt sem kapott.
Kimi miert negyedik? Pechje is volt, muszaki hibai is voltak, az autot is most kezdik mar csak neki is fejleszteni. Eddig mindig tultankoltak es szenvedett az idomeron. Ahogy nyilatkozik es kvalifikal az azt mutatja, hogy vegre megoldodtak a problemai es mar veri is Massat. Ki rajtolt ma nehezebb autoval?
-
JJános
addikt
válasz
Andrew_31 #29744 üzenetére
Jó, azt a részét értem, amikor 13, és 14. helyen voltak, és a földim meg is válaszolta.
De a pontok dolga, még mindíg nem tiszta. Ha Kimit kihozzák a második helyről, és Massa után ér vissza, akkor Massa egy ponttal kapna többet, és ezzel négyre csökkenne a hátránya. Kimi, és a csapat pedig elesne a hat pontól, és kapna kettőt. tehát egy pontért adna Kimi, és a csapat négy pontot akkor, amikor a konstruktőri VB-hez minden pontra szükségük van.
Nem azt mondtuk, hogy Hami az ügyes, és hibátlan, hanem hogy Massa szándékosan ment neki Haminak, és a kárt, amit okozott nem követte megfelelő nagyságú bünti. Leereszkedett a vörös köd, bár abból itt a topicban is láttunk példát bőséggel. Hami is követ el hibákat, és mi vagyunk egy páran, akik ennek ellenére szeretjük, és drukkolunk neki. Habár látjuk a hibáit, azt is látjuk, hogy kiemelkedő versenyző.
-
törölt tag
válasz
Andrew_31 #29745 üzenetére
Tiszta hogy mire gondoltál...volt időszak amikor egymás után voltak....csak volt köztük 10mp annak köszönhetően, hogy Hamilton az ütközést követően megvárta míg elmegy a mezőny és bejött a pit-be a lehetséges defekt miatt, és rátankoltak...a 2. körben
Ő már csak az áthajtásosra jött be a 17 körben.Massa a 18. körben jött be tankolni, majd a következő körben az áthajtásosra, azaz nála nem borult a kiállás.
Szal az hogy Massa-nak meglett a 8. hely 4 körrel a vége előtt, az nem jelenti azt hogy Hamilton-nak is meglett volna, pláne mivel akkor még senki nem tudta, hogy az a 8. hely majd egy 7. hely lesz, mert Bourdais ott volt.
-
JJános
addikt
válasz
Andrew_31 #29742 üzenetére
Ne haragudj, ez egy őskáosz, amit irsz.
Most irták neked, hogy Hami azért nem tudott Massával menni, mert az egész mezőny elment neki.
Bourdaist megbüntették. Massa volt a vétkes.
Éa ha Kimit kihívják, és Massa egy ponttal többet kap, és akkor Kimi, és a csapata mennyivel kapott volna kevesebbet?
-
törölt tag
válasz
Andrew_31 #29738 üzenetére
Azon felül, hogy Massa végül is gyors volt a versenyben, ..a dologban az is közrejátszhatott, hogy Hamilton mellett elment az egész mezőny, míg Massa az eset után továbbment és az egész szituval egy azaz 1 pozíciót bukott..
Massa-nak Webber éppen meg lett a végére, és ő gyakorlatilag a 8. helyen ért célba, a 7. helyet azért kapta mert Bourdais-t megbüntették.gV: ja ha Massa nehezen láthatott oldalra azt full megértem én is, ...de ha előre néz akkor talán nem dobja bele az autóját Hamilton-ba.
Bourdais detto...nem a földből ugrott ki Bourdais. -
prmcsk
addikt
válasz
Andrew_31 #29725 üzenetére
Szerintem meg fordítva ülsz a lovon...
Nem az volt a lényeg, hogy maszatot megbüntették, hiszen ez masszán kívül mindenkinek evidens, hanem az, hogy hamit miért ? Olyanért, ami több százszor előfordult már az F1.-ben és soha nem járt érte büntetés, mert nem is kell büntetni.
Erre felhozol egy 1990.-es példát, hogy ott sem büntették a mekit, miért ? Kellett volna ?
A ferkát mikor büntették kiélezett VB esélyes helyzetben úgy, hogy az pontlevonással járt és nem volt egyértelmű ? Az utóbbi 10 évből kérek példát és nem régebbről, mert akkor még nem volt ekkora nyomás az F1 belső, "érdekagyaiban"...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Andrew_31 #25816 üzenetére
Nézd vissza.
Azon az oldalon a hátulját is odaverte.
[a videó Flashcash tulajdonát képezi] -
7Heads Drago
veterán
válasz
Andrew_31 #25808 üzenetére
Szerintem az egy lekörözött Williams volt.
Valszeg Kimi megcsúszott a vízes uton és hirtelen utolérte(a Williams), és kiforditotta.
Én már feltettem a kérdést a topikban, csak senki sem válaszolt rá.
(az első megpördüléskor) De ez csak tipp.
Vagy a másik lehetőség: hogy amikor odacsapta az autot a palánkhoz, akkor kapott defektet.
Csak az a gyanús, hogy túl hirtelen fordult keresztbe a pálya mellet. És az is hihetetlen, hogy nem tudta írányitani az autot. Pedig hely volt azért. Mert az látszik a felvételeken, hogy nem fékezte a kerekeket állóra. Akkor, hogy nem tudta írányba fordítani.
Reméljük nem sokára kiderül. -
Csepy
őstag
válasz
Andrew_31 #20231 üzenetére
tavaly. (helyesírás)
csak, hogy ON is legyek: Hamilton nagyon szépet ment ma. Ok, taktika is éppen bejött, pedig amikor nem rakták neki fel az extrém esőgumit, azt hittem megfojtom Ron-t... de így utólag jó húzásnak bizonyult. Ez úton is elnézést Ron-tól
Hami azért alakított szépet, mert az egy megcsúszást kivéve hibátlanul ment, és persze villámgyorsan.Regards: Csepy
-
-
Oliverda
titán
válasz
Andrew_31 #6195 üzenetére
Massa profi. Nürburgrin, Hungaroring... profi, persze.
Ennyit pedig a 120%-ról:
"Eventually it clicked back in and I was able to get it going - I don't know how. From then on I had to manage the engine, so I was running quite low rpm."
Anthony28: Segítek lefordítani: Leváltottam negyedikbe és az autó üresbe kapcsolt. Ez sok időbe került nekem.
-
-
Vistaboy
veterán
válasz
Andrew_31 #6086 üzenetére
Rossz vicc volt. Az ilyeneket talán mellőzni kellene.
Hamilton simán lehetett volna világbajnok. És ahhoz képest hogy ez az első idénye, ez mindenképpen elismerésre méltó. Csak hát mivel még tapasztalatlan, ezért elkapkodta. Nem kellett volna már az első kanyarban annyit kakaskodnia. Arról meg hogy elromlott a kocsija átmenetileg, szintén nem ő tehet.
Amúgy tudja már valaki, mi volt a baj az autójával?
Félreértések elkerülése végett, én is örülök hogy Kimi lett a VB-győztes, nem Hamilton, de ennek a legkevésbé sincsen köze a származásához. Jövőre szerintem megnyeri, márcsak azért is mert nem kell majd Alonsóval csatáznia a csapaton belül.
-
vagamo
őstag
válasz
Andrew_31 #6019 üzenetére
Lehet, hogy Schumi az előző években unalmassá tette az F1-et, de mégis az Ő és Todt meg persze RB érdeme (Ferrari), hogy most annyian nézik és izgulják végig a futamokat! Az Ő nagyságuknak köszönhető, hogy itt tart a Forma1! Persze a nagy Öregeket sem felejtem ki, de a média akkoriban nem volt ennyire jelen, mint az utobbi 6-7 évben. Köszönhető a Netnek. Gondolom Én
-
iguana
őstag
válasz
Andrew_31 #6019 üzenetére
kizártnak tartom, hogy eccleston van az ügy mögött...szerintem pont ő az, aki ezt nem szeretné. ezt a formula.hu-n olvastam, frontember hozzászólása:
[I]ide is leírom:
ezt nem merik megtenni gyerekek. Ez az a kategória, amikor Ecclestone odaszól, hogy ezt most hagyod baze.Ecclestone 15-20 éve arról álmodik, hogy az utolsó futamon utolsó kanyarban dől el a VB. Most ez volt, mivel Kubicáék miatt nem lehetett tudni még amikor Kimi befutott, akkor sem!
Ha most elveszik Kimitől, akkor a Forma 1 nézettsége az örök negatív rekordra esik vissza. Hamiltont kinyírják, a BMW-t, Williamst kinyírják, a Ferrari kiszállással fenyegeti meg őket, stb.
Láncreakció, katasztrófa. Pedig minden idők egyik legnézettebb, legizgalmasabb F1 szezonja volt. És jövőre csak még jobb lesz javuló BMW-vel, Alonsos Renault-val, Hamiltonos Mekivel, VB címvédő Ferrarival.
Ez forog kockán. Nincs olyan üzleti szempont, ahol ezt elvehetnék. Megölik, kinyírják a sorozatot.
Teljességgel lehetetlen!
[/I]oké, makk vagyok, képtelen voltam idéző módba tenni
Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Asus Rog Strix G16
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest