- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
#70869248 #43418 üzenetére
Erős kételyeim vannak azzal kapcsolatban, hogy most egy csapatban meg bírna lenni Hamival. Szerintem mellé pont egy ilyen örök második pilóta való, nehogy agyvérzést kapjon a csapatfőnök. Olyat még nem láttam, hogy valakinek az egyénisége 1-2 év alatt 180°-ot fordul.
Persze azt is el lehet magyarázni, hogy miért kapott ki Hamitól, én is tudnék írni egy kétoldalas okfejtést, miért kapott ki tavaly Kimi Massától.
Ha egyszer a Ferrarihoz igazol viszont én is kétlem, hogy Kimi mellé kerül. Massa előtt vissza fog vonulni, és akármennyire is tisztelik egymást, a csapat nem kockáztatna meg egy 2007-es Mclaren évet. Pedig nagyon kíváncsi lennék mit produkálnának ugyanazzal a vassal.Szóval félreértés ne essék, Alonso nagyon tehettséges, és benne van az a kis plusz piszkosság, ami a vb-hez kell, de ne hidjük már azt, hogy alatta szárnyrakapna a jelenlegi Ferrari, és Massát is úgy verné el mint Pique-t.
Aktív témák
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged