Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Ki mondta hogy az automata váltó királyság. Arról volt csak szó hogy gyorsabb-e az embernél. Gyorsabb. Leírtam miért. Azt már én is mondtam hogy ez viszont komolytalanná teszi a versenyt.
Ez a tönkremenős dolog szintén egy régi tévhit. Miért menne tönkre hamarabb mint egy hagyományos. És ha tönkre is megy ez is csak alkatrészekből áll amit ki kell cserélni és kész. Még nagyobb is lehet az élettartam, mert nincs félreváltás ''fogszámolás'', kuplungleégetés...
Miért lenne már az automata mazsoláknak való. Ismerek olyan embereket akik évtizedekig megrögzött automata ellenesek voltak, aztán beültek egy modern automata váltós kocsiba, és azóta azt vallják hogy soha többet nem vesznek kéziváltóst. És nem mazsolákról van szó hanem olyanokról akik többféle autót vezettek, mint amennyit sokan fel bírnak fejből sorolni.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rendszergazda topic
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest