- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Androidos fejegységek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Ki mondta hogy az automata váltó királyság. Arról volt csak szó hogy gyorsabb-e az embernél. Gyorsabb. Leírtam miért. Azt már én is mondtam hogy ez viszont komolytalanná teszi a versenyt.
Ez a tönkremenős dolog szintén egy régi tévhit. Miért menne tönkre hamarabb mint egy hagyományos. És ha tönkre is megy ez is csak alkatrészekből áll amit ki kell cserélni és kész. Még nagyobb is lehet az élettartam, mert nincs félreváltás ''fogszámolás'', kuplungleégetés...
Miért lenne már az automata mazsoláknak való. Ismerek olyan embereket akik évtizedekig megrögzött automata ellenesek voltak, aztán beültek egy modern automata váltós kocsiba, és azóta azt vallják hogy soha többet nem vesznek kéziváltóst. És nem mazsolákról van szó hanem olyanokról akik többféle autót vezettek, mint amennyit sokan fel bírnak fejből sorolni.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi hangfal építés
- Napelem
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest