- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- BIOS frissítés
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasko92
őstag
válasz
zolikaDB #11413 üzenetére
Cimcon gepidot? Mennyire pontos? Progi készítésére szerintem elég bonyolult, inkább manuálisan írni és tesztelni jo. Egyszer próbálkoztam vele esztergara, végig G0, G1-gyel ír le mindent.
anonymus84 én úgy rajzoltam meg benne a darabot, és utána generáltam. Nekem is az volt a bajom, hogy rohadt hosszú volt a progi. A letoreseket végig G2, G3-mal írta.... Igaz mi kint gépen írunk minden progit, csak próbálkoztam a cimcoval, ha mar van 🙂 Leginkabb a DNC részét használtuk.
-
anonymus84
újonc
válasz
zolikaDB #11413 üzenetére
Egy VMX60srti-n van a MAX5. Én egy VMX84-el dolgozom, azon még egy régebbi winmax van.
Cimco-val dxf-ből szoktam programot csinálni. Megrajzolom AutoCad-ben a kontúrt, azt meg tudom nyitni Cimco-val, az generál rá egy pályát, nekem csak a program elejét kell kézzel beírjam. Persze minden fogásnál újra végig írja a kontúrt, tehát elég hosszú, átláthatatlan program lesz, de még így is jobb. CNC-Calc fülnél lehet beolvastatni a dxf-et és ott is lehet dolgozni vele.Munkatársam kifaggatom, hogy mi a helyzet a MAX-al, mert így fejből nem tudom, azzal a géppel keveset dolgozom. Szerencsére...
Új hozzászólás Aktív témák
● nem beszélgetős OFF topic!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest