- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecaga21
senior tag
válasz
zolikaDB #14012 üzenetére
Debrecenből való vagyok, dolgoztam ott sokáig, és egyre jobban agyalok hogy hazamenjek, mert itt az országban talán az osztrák határnál ha annyira kimagasló a fizetés, amiket Hajdú Biharban adnak azok már nincsenek annyira lemaradva amiket Pesten kínálnak, csak ott mire kifizeted a lakhatásodat, már minuszban vagy. Ez a bruttó 450 elég viccesen hangzik, FAG-ba ismerőseim akinek se szakmájuk se semmi azok hazavisznek 300 nettót kb, igaz műszakolnak ezt aláírom, de azt ne mond már nekem hogy bruttó 450.000-ért komoly szakmunkást keresnek, mert inkább mennék el egy építkezésre segéd munkásnak akkor.
Most is látok hírdetést hajdú biharban, nettó 450-600.000-ig írják a fizetést 2 műszakra, nettó 450.000-et még reálisnak tartom, de afelett szerintem már nem lehet valid az a hirdetés. Nem azt mondom, hogy hajdú bihar nem lett jobb hely, hanem hogy a többi nem lett annyira jó, hogy megérné elmenni annyival messzebb.
Új hozzászólás Aktív témák
● nem beszélgetős OFF topic!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Padavan firmware
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest