Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
válasz
petymek #52739 üzenetére
Azt nem vágom. Pontosan hol? Vagy inkább hol nem?
Majd a videót nézd meg párszor, hogy emlékezz, bár nem mutat mindent.Szerelés közben pont azon gondolkoztam, hogy mekkora tiszteletlenség az autógyártóktól a vevők felé, hogy egy vadi új sokmilliós autót eladnak és a jelen felszereltségnél indokolatlan lyuk egy szürke pöttyel van ledugózva...szerencsére nem idegesített, nem új autót vettem, de azért menjenek már... A másik meg oké, el**tuk, egy helyen beázik, de ez hány helyen? Emlékszem a gülüszemű fiestánk is mindig beázott a féklámpánál, csak az oldotta meg, hogy anno gyári új féklámpát vettem bele egy talicska pénzért. Kíváncsi vagyok 10 év múlva milyen hibáik lesznek a mai kocsiknak (bármelyik márkának).
A kövi projekt a hátsó dobbetét kipucolása a küszöb végénél mielőtt kirohad. Ahogy kopogtattam ebbe is gyűlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Politika
- Path of Exile 2
- Gumi és felni topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest