Hirdetés
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz
darvinya #48526 üzenetére
Kipróbáltam én is offos autón ezt a mannol fényszórópolírt, szép is lett. már ahhoz viszonyítva amennyire egy ilyen 2 ezer forintos polírozószettel szép munkát lehet végezni. viszont maradéktalanul én sem lettem elégedett. ugyanis a végén le kell kenni azzal a színtelen lakkal ami a 2. tasakban van és az olyan mocsok undorító módon száradt meg, hogy ahogy írod bemattult az egész. így teljesen tönkretette az azt megelőző munkámat.
A szivacs az ennyitől nem ment tönkre, így sima polírpasztával újra megcsináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest