Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#31600896 #14323 üzenetére
én amikor a fókával elindultam akkor a sárvédőívet és az ajtót akartam rendbe rakatni kezdőd korrózió megszüntetésre és utólagos üregvédelemre.
három helyről elhajtottak, hogy nem vállalják, ne is akarjam, elemcsere, viszlát (minimális felszíni korrózió volt, nem hogy átrohadva nem volt, de két húzás csiszivel lejött volna ami rajta volt az is)
egy helyen bevállalta volna a faszi de két keresztkérdésre kiderült, hogy fogalma nincs róla mit fog csinálni
egy helyen meg megmondták pacekba hogy simogathatom de jó nem lesz, rozsdamentes nem lesz, amit egyszer megkapott annak már kereszt, halasztani lehet a gondot megszüntetni nem, itt kezelték le, tényleg nem állt meg a történet csak lassult, most kellene megint hozzányúlni 4 év után
az alja akkor is már korrodált volt amikor vettem, szintén semmi vészes, semmi aggasztó de felületi korrózió adott volt, utánajártam mit takarna az utólagos alvázvédelem minden az utolsó rozsdafoltig csiszimiszi, aztán alapozó-passziváló, aztán rücsi. ezt rendesen megcsinálni sok nap megfeszített szívás meló, a kezét közben a szaki szétveri, három másik munkát megcsinálna, és te nem látod csak a végeredményt, ami egy szép telibefújt rücsi lesz. sakkozd ki mi van alatta. kunc. el se indultam vele.
fórumtárs hodás topicban csináltatott alváz- és üregvédelmet, nem az ajánlott helyen mert ott valami éves várólista van, hanem amit alternatívaként ajánlottak, hát még a hosszbordás meg a klímahűtő is kapott az anyagból és még a kárpitot is sikerült összeb.ni, szóval több kárt csináltak mint hasznot.
én ezek alapján elengedtem. aminek látom értelmét, az az üregek belső bevédése, kerékdob alatt takarítás, passziválás, kívülről meg kenegetni, amíg van értelme aztán kalap. nagy varázslás szerintem nincs, csak max. magadnak vásárolod meg a nyugalmat pár évre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest