Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsankee
aktív tag
alltalaban a 7800gtx kartyamhoz mindig a legujabb forcewaret rakom fel, amit lehet, de nagyon erdekes dolgokat muvel neha a jatekok alatt. Prince of perzsia 3 peldaul kekhalalozott a legfrisebb driverekkel, a 81 95 el bezarolag. es csak 78 01 el volthajnaldo futni. most nem tudom legujabb driverben orvosoltak e a hibat, mert a documentacioban nem talaltam ra utalast. Viszont ahogy mindig, msot is azt tapasztaltam, hogy a legfrisebb legerosebb kartyak (esetemben a 7800 szeria) minden frissites alkalmaval kap egy kis extra kakaot. Persze ez orom, hisz meg sok ezekszerint a tartalekolt eroforrasa a kartyaknak, de tapasztalatom szerint meg van par jatek, amin nem epp a maximumot hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest