- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
-
PROHARDVER!
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Utolsó updatettel reszeltek valamit a kapcsolaton esetleg?
Visszanéztem rá este végre volt időm butulni kockulni is megint, és először volt zöld NAT-om és meglepően könnyen beadta így a parryket.
Ez a shaolin lándzsás csávó nagyon cancer erre tegnap rájöttem... Shinobi volt eddig akit nagyon utáltam de bitorlója akadt.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz #42706048 #2104 üzenetére
Az stílus... Vissza lehet ám venni, azt meg kinek mi a sok és ki mire áldoz, neked marhára nem tiszted megítélni.
Egy szaros Aréna mód és három gyér karakter miatt marhára sokkalom azt a 8 rúgot. Nem ettől fogok éhen... De hamarabb veszek új gumikat vagy féktárcsát a motorra mint sem egy kiegészítőt valós tartalom nélkül, sőt a havi kondi bérlet is efölött foglal helyet... Ilyen hülyeségekre nem költök feltétlen.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Arcade csak DLC-vel. Elmennek a.... Részemről akkor off a játék, egy retek arénára vártam mióta de 30 eurót biztos nem adok érte, k*pja be az Ubi tövig.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz Jack Oneill #2069 üzenetére
Nálad szar valami pedig,
Spyware izéantivírus vagy tűzfal lehet fogja, stb.
Nyiss routeren portot lehet segít az is.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Jelenleg nem hiszem.
Toltam vele 10+ bot kört, azóta csak playerek ellen és nem az, hogy win streak, hanem salt streak, olyan reakciókat kapok néha chatben. Néztem pár vidit is már vágom a ráugrásos cucc működését is, tetszik az a cutscene. Cent az egy állat.
Ellenben aláírom, Duelben Glad mérföldekkel erősebb, Cent akkor tud osztani ha sikerül valahogy, fal, vagy egyéb hosszabb objekt mellé beszorítani az ellenfelet.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ássatok el, kövezzetek meg ha emiatt a jövőben visszatérek sírni de betettem Centuriont a dojoba, olvasgattam amiket mondtatok, néztem vagy 3 órányi tier listes youtube vidit dogiii, IllestTruth, és a legtöbb valahol B-A közé tenné. Attól, hogy igazán tapasztaltakkal sorsoljon az MM még messze vagyok, így most három match alapján egyenlőre funnak tűnik. És eszeveszetten jól néz ki, főleg a kivégzései, amikor eldönti élet vagy halál.
A ráugrásos cuccot viszont minden, hogy próbáltam de nem tudom előcsalni valamit tuti bénázok.
A nem gyenge Róma csodálat és imádat végett tuti nem tudnám kihagyni Centet... ha nem jön be, max visszatérek Gladra.... just a game.
@k-adi: Hero tactics mit takar? Új páncélok tényleg jók, szerintem a Conq is jó lett csak fura, de attól még jó.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Köszi!
Conqra ránézek bár nekem eddig shield dash csap csap shield dashnak tűnik. Legalábbis csak ezzel jöttek ellenem.
Nobushit próbálta már, marha jó cucc ott az zavar, hogy róla nekem hiányzik pár plate armor. Meg kicsit cancernek érzem a bleedet volt, hogy csak pokeltam és kivártam az illető meg elvérzett.
Hmmm Mushanak azt hiszem akkor minden esetre adok egy újabb esélyt, mivel a kalap az tényleg marha menő. Meg ámblokk ez a mesterét vesztett szamuráj ronin stílus. A blade blockadenak eddig leginkább Shinobi ellen vettem hasznát mikor pörgeti a sarlót és eldobja na ott nagyon meglehet vele fogni a kis pimaszt.
Valkyre ránézek vele még nem toltam meg sincs, egy próbát ő is megérne.
Law nekem nagyon fáj annyira badass karakter lenne pedig...Csak meg kell tanuljam a retek guardot... de a reflex annyira nem fekszik számtalanszor szívtam meg és lett a parry kísérletből egy rosszul célzott heavy és lett ebből gyors halál aztán.
Konklúzió irány Musha again meg valkyr.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Nagyon sarkítasz, Shaman és társa ellen a reflexet hoztam fel mivel kiráz tőle a hideg, zavar.
Orochit sokat toltam -> reflex.Conq nekem erősen közelít a heavy hitter felé, és zavaróan erős az új line upban elvből se.
Warden nagyon tetszik de enyhén erős amúgy pl... light, zone-ra mehet az unblock top heavy finisher, és maradt egy fél egység HP az enemyn, sőt egy Orochi ettől jó eséllyel már el is hullik. (light-ot ha dodgeolja is mehet a zone amire a finisher utána már low hp target)
Musha miatt még mindig vérzik a szívem egy ronintól többet várna az ember. De max full turtlebe jó vidik alapján, eddig meg nem sok babérom termet vele túl agresszív vagyok hozzá.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi! Most megfogtál de legalább nem verem el a steelt fölöslegesen, a Glad vétel is csak a szerencsén múlt... ugye benéztem, hogy nem hybrid hanem assasin (reflex) de ő végül jól sült el.
DLC hősök ezek szerint kijöttek és javarészt nerfet kapta? Inkompetens playerek sírnak, hogy túl OP valami, az orvosság a nerf, túl jól ismert formula R6 miatt....
Musha - légypiszok, a blokádot mindenki kijátssza. Ha s ikerül elkapni egy chaint akkor javarészt tudják, hogy ha az elsőt benyelik megtudnak állítani, aztán jön a Punish. //megvan
Cent - Ezek szerint később lesz cumi.
Shaman - tré külsőre, reflex guard.
Glad - Ismerem bejön, jól is megy vele, de még mindig zavar a reflex cucc nagyon emiatt akarok vállni tőle.
// megvanShinobi - Reflex guard, inkább idegesítő mintsem erős, eddig egy két Shino player volt aki 1v1-ben megfogott.
Highlander - Lassú nem vagyok heavy hitter párti.
DLC-sek kivégezve, alapok meg nagyon snasszok.
Orochi nagy kedvenc, de reflexes.
Most Wardenre kezdek ráállni a 2x top heavy unblockable miatt nagyon bejön jókor betolva lehet vele meglepetés okozni.Kensei nagyon teknős nekem akárcsak a musa.
Lawbringer az ordít síkit egy buffért pedig jó a movesetje és jól is nézne ki.
Megint ott vagyok mint nyáron, nagyon tetszik a játék már a 2v1 se okoz problémát, de nem találok igazán main karaktert.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Letudtok beszélni a Centurionról? Mit kell róla tudni?
Így rep 10-re kezdem megunni a Gladit pedig nagyon lehet vele darálni, és tetszik a glad, vagy ő lenne a pick vagy egy Shinobi, bár még mindig rákot kapok a reflex blocktól.
szrk.: még mindig 4v4 ás 1v1.
[ Szerkesztve ]
-
-
Micsurin
nagyúr
Én már vártam egy ilyesmi módot, ha jól olvastam eddig gyak. egy Arena Unlmited. Vidit még nem volt érkezésem nézni.
-
Micsurin
nagyúr
Fujj, fuj fuj fuj fuj
Ezért a pokol legmélyebben fekvő medrében fogsz láva fürdőt venni miközben a francia válogatott lábát kell szaglásznod!Shaman, fujj.
-
Micsurin
nagyúr
Na ez az, én szinte csak assassinokat nyüstölök, főleg mióta rádumáltatok Gladra, na vele valami nagyon durva rendet lehet vágni, jézus atya isten mekkora csalás már? Unblockable Zone Attack, az se volt százas aki ezt kitalálta. De nagyon adja! Amit még szeretek benne, az spring + heavy és ráugrani a szigonnyal a jó népre, tökéletes nyitás, utána jöhet a zóna amire jó eséllyeln up heavyt rálehet tolni, majd megvárom mit lép ha bejön a parry utána 99%, hogy halott a delikvens.
Az általad leírt felállások mind szép és jó de még sose láttam voltunk már full vanguard teammel full assassin ellen, vica versa. Assassin feladatában teljesen egyetértek, sokszor nem lesz kill de arra elég a fellépés, hogy zoneból kikergessem, onnantól meg már csorog újra a pont. a zoneba való kivágást nem épp úgy értettem abban állok meg. Abból kitessékeljük, a teljes push az jogos, nem egy meccs volt ahol mindkét teamnél feljött a breaking, és így szívtuk meg.
Breachre én is eszméletlen kíváncsi vagyok, lehetne akár egy kampány szerűség, 3 forduló, ahogy pl BF-ben vonulnak vissza a csapatok Rush módnál. Azt nagyon tudnám adni, pl katapultok, majd ha a védők nem tudják ezeket megsemmisíteni vagy megölni xy számú támadott jöhet a fal és a törő kos. Ha azon átjutnak a támadok akkor meg egy capture the flag szerűség, hogy egy fő zoneban kéne lehúzni a zászlót, MAJD a saját TÁMADÓ KEZDŐ spawnból elvinni a zászlót és feltűzni a védő fő zoneban.
Lehet kicsit túl gondolom de valami ilyesmit nagyon eltudnék képzelni, és marha élvezetes lenne szerintem, igaz nem 15 perces játékmód lenne az tuti.
-
Micsurin
nagyúr
válasz #42706048 #1976 üzenetére
Nem értem akkor a gondodat! Pont -> XP van, nyertek is javarészt. Akkor? Nem lehet új champ kéne vagy valami?
Érteném a gondod ha emiatt vesztenél, de 90% wn-nel nem hiszem, hogy ez fenn áll. Innentől kezdve nem mindegy mit csinálnak mások? Lehet én gondolom hülyén de amíg feltudom szúrni a vasvillára az enemyt, és nyerünk és vannak 1v1-ek és néha teamfight, addig jó az úgy ahogy van.
Dominionban én spec mindig középen aprítok ha látom, hogy villodzanak a pontok megyek, ha nem kettőnél többen vannak akkor meg próbálom legyaklani őket.(Hegyi pálya a kedvencem fuu a neve nem ugrik be, de talán pont a C az, ami három kis fahíddal van összekötve, na ott lelehet őket rúgni a csába. ) aztán irány vissza középre hátha van valami teamfight szerűség.
Engem csak az irritál mikor gyaklunk ketten ketőtt, jön a harmadik csapatárs és nem elmenne foglalni, nem elkedzi kergetni a low HP-s enemyt, na az ilyet véresre korbácsolnám az egérrel majd kiszedném a billentyűket és rátérdeltetném.
-
Micsurin
nagyúr
válasz #42706048 #1972 üzenetére
Dominionba szerintem marha mindegy, hogy a zonáknál verjük el az ellenfelet vagy visszatoljuk őket teljesen... a lényeg a zónák uralma. Ha 5-ből hárman harcolnak te foglalsz ennyi. Én is elfogadtam azóta drasztikusan nőtt a win ratem, már közel 70%.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Köszi a gyors választ, a három perc alatt sikerült megvennem és játszani vele egy menetett -> blockolnék, hit. Nyád.... itt valami nem kóser, következő ütésnél nézem zsugorodik a stance csíkja, akkor esett le. Utána mentem is füvet nyírni, enyhe ideg nyugtató.
Attól függetlenül jó vétel volt, ha sikerül kikapni valakit a tömegből a vasvillás nekifutással One on One-ba könnyen szétlehet kapni. És marha jól is néz ki a karakter, az összes animációjával és kivégzésével együtt. Megvan a mainem, 30 órába került de meg van. Orochival ellentétben Glad végre tud nyitni is nem csak parry / counter és megtorolni.
Aramushat sajnálom, hogy megvettem, abból a 15k-ból inkább Centet kellet volna, őt csak fun karakternek...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Visszajön még....
Még mindig ücsörgök a Steelen nem tudom mit vegyek.
Néztem egy valag streamet Gladi fele kezdek húzni, de nagyon one on one karinak tűnik, vagyis ganknél hamar megszívhatnám vele. Centurion amolyan Parry God ha jól látom de ő meg az igazi teknős, nulla nyitó move vagy én lennék vaksi. A Shaman nem tetszik, Shinobi meg kiesik a reflex guard miatt, az a cucc nagyon irritál.HL -> ennyire vikinggel soha.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi! Hát most nem vagyok előrébb, még mindig nem tudom ki lesz a befutó mainnek, talán akkor marad Aramusha... De őt meg nem érzem annyira mint Orochit. Orochi tömeg champ emiatt nem csípem már.. .
@Jimbo75: Ne aggódj. Nekem is 20 óra volt mire elkezdtem érezni a dolgokat. Ne váltogasd a champeket, ezt én is elrontottam, miután ráálltam Orochira két délután alatt éreztem rá. A botok teljesen mások szerintem, viccek... nem tudom kiszámítani mi a francot akarnak, playereket megeszem reggelire, de a botokkal néha nem tudok mit kezdeni. Röhögtek rajtam tegnap is, 2v4 maradt és breakeltünk, letakarítottam a két Wardent Gauntleten a kékekkel szembeni ponton, majd jött a drága Peackeeper, hogy márpedig ez kell nekik és pusztuljunk, csapattársat halálra szurkálta a retek revenge mode miatt, majd kirúgtam a francba az ablakon. Aztán jött a BOT Lawbreaker és megtépet mint a lábtörlőt.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Jimbo75 #1953 üzenetére
Nem lehet néha a combokat nézed folyamatos Lightnak?:
Nem OP az, csak egy spammer szar, ha le parryzed pár ütésből szétkapod ha a közelébe kerülsz. Két dodge + heavy orochival mellé egy zone és annyi volt, jöhet is chaten a sírás. Mióta ráéreztem a játékra nagyon jönnek az eredmények WN is már 66% és az overall KD is 1,78. Pedig csak 29 órát toltam bele a cuccba még.
Centurion és Shinobi közt vacillálok, tudom alma körte... de van valami pro és kontra hozzájuk? Eddig az Aramusha - Orochi páros a nagy favorit. Ha Orochinak nem reflex guardja lenne nem keresnék mást. Ha nem sikerül dodgelni vagy védenem akkor instant tépnek vele 4v4-be.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Jimbo75 #1946 üzenetére
Odahúzod a stancet és amikor villan is a nyíl ütsz egy heavyt. Nem csak adott irányba ütsz heavít.
Training bugos, csak az oldalakat veszi (A,D) thrownak előre fele nem de oldalra számol.
Érdekes, pedig felsorolta a "W"-t is...Shinobi vehető? Vagy felejtős ? Gladin agyalok még, bár enyhén cancernek tűnik, kikaptam a 3500 steelt a practicektől, lassan lehet megint meglesz a lé még egy champre.
-
Micsurin
nagyúr
Ezt nem értem, létezik, hogy buggos a warriors trainning? Directional GB Throw.... nem számol. GB, majd W+MMB és letolom a szakadékba --> Directional[...] 3/0. Repeat.... 3/0. Kéne az az 1500 steel.
Enemy team elfogyott a match végére, ennyire aggodnak a K/D miatt egyesek vagy mi?
Végre érzem, nagyon tenyérbemászó karakter, főleg ha dodgeolok az ütések felé majd szurok, védhetetlen eddig gyak.
Jól értem, ha blockolnak is áttudok tolni DMG-et ? Kell az nekem ?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Nagyon élem Orochit (13 kill nem tudom, hogy jött össze, pedig szinte csak 1v1 helyzetekbe kerültem. ) mióta rájöttem, hogy körbe tudom dodgeolni az ellenfeleket és Gb majd mehet a parti.
Végre nem érzem magam papír nehezéknek vele, kár, hogy a csapatom még mindig javarészt haszontalan Aramushat kikergettem Zoneból erre a csapatársam amikor odaér low hp musha vs zóna visszafoglalás közt vacillált... ráment a killemre.
Másik véglény az a shaman volt odaát képes volt 1v1-nél betolni a revenge módot. (2v1 volt de nem szóltam bele vártam a soromra. )
I3alint néven nyugodtam vegyetek fel! Crew (Kettő is majd), Division és FH-ban benne vagyok esténként.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz roller1015 #1936 üzenetére
Guard mod, és heavyvel kell bevidd az utolsó ütést, akkor tudsz kivégezni. Legjobb tapasztalataim szerint.
Megvettem Aramushat. Ez egy állat! 1v2-öt lazán lehet vele hozni, ez egy állat!!!! Igaz nulla Steelem van, de meg van a mainem.
Még a dupla kaszás japcsit fogom megvenni igaz az megint hosszú farm lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Három napi játék után még mindig nem találom a mainem.
Nobushi jön be a legjobban de eszméletlen mód irritál a külseje a karakternek, mint egy dárdás sátor.Próbáltam a többi hibridet is, a valkyr hááát nagyon nem érzem, a Lawbringer meg lassú, megpatkolható menetközben, abban csak az unblockable tetszett, az a felszúrás és hátradobás.
-
Micsurin
nagyúr
Berzi tényleg durván jó, Skirmishben lazán összejött vele a 13/2. Block, majd heavyvel nagyon könnyen visszatudtam köszönni a delikvenseknek.
Arra már rájöttem lehetsz te akár milyen jó, itt is mint a többi ubifos játékban semmit se fog érni mert jönnek mint a magyar brazil hordák és halálra szurkálnak. ...1v1-ben már 80%-ban nyertesen jövők ki, csak az zavar, hogy a játékmódok java az 4v4, ott meg úgyis hárman mennek egyre....
A revenge mode meg semmire se jó ilyenkor gyak.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Játék elején? Na akkor most nyitogassam el azt a négy free prem ládát vagy ne ?
Egy hét... hááát nem tudom. Most csak a saját baráti körömről beszélek. De mindenki rákattant kb, most estére egész f*sza premadeként megyünk már. (Mi spec tuti kihúzzuk vele legalább a nyarat, aztán az zúj kieggel kiderül milyen az új mód.) Jó játék ez de az a full price cédula az ubistoreban elvetemült.
- na meg az InApp - 15k még mindig sok szerintem egy Season hősért, akkor legalább a régieket tennék le 10k-ra.Nem kéne ennek semmi más csak pár hét erőteljesebb Twitches Hype. Meg havi, két havi free weekend.
Így 21 óra játék után végre kezdi adni, Orochival is sikerült mostanra körbetáncolnom egy Lawbringert a gyerek csak pislogott majd kiragelt chaten. Kezdem érezni, hogy kell a támadásra rádodgeolni és aztán kapásból csapni.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Nem tudom, hogy megfejeltem e de nagyon úgy tűnt. Guard Breakelt, nyomtam egy görgőt, majd megszakítottam a guard breakjét és hátralépett, Orochival is engedte most, AI ellen direkt kipróbáltam abban a secben mikor a sárga rombusz felugrik, hogy GB meglehet szakítani az enemyben a gondolatát is.
Bersit kipróbálom köszi, vele eddig nem próbálkoztam. Valahogy mindig visszatérek a ferdeszeműek köreibe...
Conqival próbálkoztam, lehet akkor kap egy új esélyt, egy meccset mentem vele egy Raider folyamat úgy bedarált, hogy a kedvem elment a karitól.
Centurionnal szemezek enyhén OP sz@rnak tűnik eddig.
Keneseivel kezdtem, de nem érzem hiányzik az unblockable, ill zavar, hogy csak chain végén tudom "előcsalogatni".
Ill lootboxok, szintén a fent említett srác vidijeit nézve, tényleg várjak rep 2-3-ig a nyitogatással, alatta csak szemetet adnak?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Kenseivel biztosan szakítottam félbe, és mintha Nobushi lett volna a másik.
Csak megvettem túl nagy fantáziát látok a játék harcrendszerében...
Noha egy új billzetet is kéne vegyek mellé, valami olcsótSzerinted kit érdemes kipróbálnom még? Nobushi - Raider jött be eddig a legjobban. Orochi skinre a legkellemesebb a szememnekaz de képtelen vagyok használni, védeni vagy dodgelni a csapásokat. Pedig a dodhe counter strike tetszene.
-
Micsurin
nagyúr
Na jó ez érdekes! Shmolty vidijeit nézve jöttem rá, néha random csinálom de nem tudom, hogy.
Mikor GuardBreakkel az enemy, és rányomok a görgőre néha sikerül őt lefejelnem pl és ezzel visszafordítanom a támadást. Ezt mikor is kéne nyomnom, hogy tudatosan tudjam megtörni az ellenfelem ?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Jimbo75 #1918 üzenetére
És mennyit nyertél?
Húzom a strigulát, én 39 / 8. Enyhén mínuszos ez a játék sarkinénire nem jutalmazza azt ha jó vagy, nem lehet felhozni egy szarul balanszolt csapatot. Arról nem beszélve ez a játék a teknős harcra van kihegyezve ha csak védekezek és counterelek nyerek, ha támadok egy peackeeper esetében instant halál....
MKX vagy azvInjustove Injustice 2 is jobban balanszolt ettől...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Érdekes... kiléptem beléptem és beadta mind a háromra a steelt.
Nobushi mennyire számít cancernek?
Valami nagyon durvát lelehet vele adni dmg-ben, végre egy kari amivel hoztam az 1v2-öt.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Beragadt ordersre ötlet
4 different heroes, any 4 matches 3/4-en megakadt, nem számol.
3 Dominion any hero dettó, 2/3-on, 24 takedowns with a vanguard 20/24. Egy órája nem lépnek feljebb.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Jimbo75 #1912 üzenetére
Orochitól én is rákot kapok, már amikor nem őt nyüstölöm, a Raiderrel van még tele a cipőm... Na de a peackeeper az amit büntetnék...
@k-adi: Nálam legfőképp az agyhalott playerek nyomják ki a gombokat, ennyi idiótát... de aznem ellenfél is, szerintem a fele nem is látja, hogy van minimap.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Jó játék, nagyon. De ezt marha élet, hogy nem veszem meg. Zsinórban hat vesztes meccs, stabilan 500 score körül vagyok min, gyak egyedül foglalóm a pontokat és pusholom a harc vonalat, a másik három dilletáns képes egyetlen low hp-s player után elszaladni majd ott maradok egy a kettőhöz, mire eggyet levágok megint ketten vannak az enyéim meg mint a botok rohangálnak....
Másik véglet az az MM, elég véglény hozhatta össze, képes 2v4-es meccseket elindítani és nem balanszírozni ki 3-3-ra....
Nem csoda az alacsony playerbase, adott a harcrendszer ami egyedülálló, a hangulat de Ubisan van kivitelezve az egész, kár érte... starterrel elbohockodok elég lesz az.
Nem lesz itt R6 féle feltámadás...
-
Micsurin
nagyúr
válasz Jimbo75 #1907 üzenetére
Light nem mindegy milyen light, a warden felső lightja spec nagyon lassú ha jól észleltem...
-
Micsurin
nagyúr
Köszi, Jézus eszementen drágák a season hősök...
De ha a starterre veszek goldot vagy normált akkor "upgradeli" ,és megmarad a profilom? Vagy nulláról kezdem, esetleg nem is lehet adott fiókon beváltani pl gold kulcsot ha van starterre?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Sziasztok kisegítenétek infokkal ?
Azt észlelem hála a free starternek, hogy hamar bedob meccsre, de mennyire aktív a közösség, stabil a playerbase ?
A starterrel a Samurájokat kezdtem, nagyon bejön a botost leszámítva mind a három alap karakter. De sokallom a 8k Steelt, ha megveszem a Goldot vagy a rendeset, akkor oda átvihetem az eddigi eredményeim ? (Kensei 22, Orochi 18, Shoguki 10 + Kenseire a cuccok és azt a cirka ~5k Steelt amit szedtem)
Ha megveszem olcsóbbak lennének a non season hősök gondolom, 500 steelt ha jól láttam. A Season hősök maradnának 15k-ért ?
Láttam jön az új kieg ezért kérdezem, mennyire van "elfelejtve" a játék odafent ? Későn szállnék be ? Divisionbe is sikerült az utolsó évre beszállnom kb...
Előre is köszi a fejtágítást, tuti lesznek még hülyeségeim, de nagyon bejön a harcrendszer végre nem valami tíz perc alatt megtanulom a metát és csak csépelek. Csalókat se észleltem az elmúlt nyolc órában az említett cím után felüdülés! Bár néha szétkaptak de nagyon egyesek, a Szamuráj DLC-sek közül a két tőrös, bandázsolt fejű, neve nem ugrik be de nagyon nem szeressem karakter.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest