- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
-
PROHARDVER!
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Micsurin #2107 üzenetére
Ahogyan írsz az ubisoftról a csoportban azt lehet vissza venni inkább. Ide azok írnak akik szeretik a játékot és rossz olvasni , ha ilyen hangnemben beszélsz a For-ról.Nem kötelező meg venni. Na ezt írtam, hogy hülyeségre van ... kondi bérlet..pff. Engem nem érdekel mit csinálsz és mire költesz.
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz Micsurin #2070 üzenetére
Ezekkel kezdtem. Semmit nem valtoztattam a legutobbi jol mukodo idoszak ota. Ugyanazok a beallitasok minden teren. Nem toroltem a jatekot ezen idoszak alatt, csak nem jatszottam vele. Egyedul ami tortent, az a win frissites 1809-re. De meg egyszer atnezem.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz Micsurin #2053 üzenetére
Conq-nak unalmas a move-setje, ahogy látod te is bash és ütés, kb ennyit tud, elég idegesítő, de hatásos sajnos főleg 1v1-be, de 4v4-be is mikor megkapja a feat-jeit.
Nobu erős karakter jó kezekben, ott a hiddenstance ami elég jó képesség, de pl. neki van köztudott bleed bugja még mindig. +ahogy írod, a ruhája, sisakja is lehetne jobb, szebb.. -
k-adi
nagyúr
válasz Micsurin #2051 üzenetére
ok,ok, lássuk akkor:
- a játék az assassinoknak kedvez, nekik pedig reflex van.. én is utálom de meg kell tanulni sajna.. persze nem kötelező, vannak jó hősök nem reflexxel is szerencsére, bár kevesebb
- conq csak a neve alatti leírásban "heavy", amióta volt a rework már közel sem mondanám heavynek
- warden "ez gg" lett, új move set-je miatt lett erős, ahogyan Kensei is, mindkettő vanguard static guard-al rendelkezik, próbáld ki ezeket, én őket ajánlom ha static hőst keresel most
- musha sem rossz annyira, mint azt sokan beállítják... nekem rep12-es ez a hős és azért lehet vele aprítani hidd el.. (PC-n) főleg ha felkened a sharpen blade-et akkor mindenki futhat ja és a bladeblockade is jó, csak tudni kell mikor kell használni... míg alapvetően agresszív hős musha, a BB-je miatt lehet vele teknőcösködni is, és hybrid class-ban van, static guard-al. +menő kalapja vanA beszélgetés onnan indult, hogy új hőst keresel, de te a leírásod alapján kizárod
- az összes assassint a reflex miatt, (ezt félig megértem, mert még mindig sokszor átütnek a guard-on sajnos)
- az összes dlc-hőst
- és az összes heavy-t mert lassúak..Akkor maradnak a vanguard és hybrid hősök:
V: raider low, így marad kensei+warden
H: hybridek közül meg cent low, musha szerinted low (én mid-nek mondanám), nobushihoz meg skill kell így az is kiesett, illetve HL is mert ő meg dlc-hős és "lassú heavy" érzésre szerinted.. talán még valkyrie jöhet szóba, a rework sokaknak bejött bár egy spammert csináltak belőle sajna.. lawbro meg... -
k-adi
nagyúr
válasz Micsurin #2049 üzenetére
DLC-sek kivégezve, alapok meg nagyon snasszok.
Háát, ez erős azért...
Kensei jó.
Orochi is jó kezekben.
Warden is könnyen felvehető, most minden noob azzal megy és még ők is betalálnak annyira könnyű a move set-je.
Shaman se rossz, sőt elég jó ganker ha tudod hogy kell bleed-elni.
Továbbá ott van Conq is aki unalmas, de erős.stb stb..
Én már Nuxia-t várom, remélem buffolják megjelenésig. Ha nem, akkor nagyon csalódott leszek és akkor marad JJ...
-
lofagi
addikt
válasz Micsurin #2047 üzenetére
Cent durva low lvl szinteken. Viszont high lvlen nulla. Nem tud támadni, arra kell várnia, hogy az ellen támadjon. Mondom ezt úgy,hogy rep56os a centem. Kínszenvedés vele szintezni. 4v4be pedig revenge feeder, csinálsz egy-két rúgást, megtérdelést és már revengebe is van az ellen.
Gankban megint csak nem jó, mert ha nem tudod lepinelni az ellent akkor megint csak a revenget növeled az ellenfélnek.
Cent nagyon jó volt amikor kijött és rá még 1-2 szezonban, aztán annyira ment a sírás miatta, hogy le lett nerfelve. Holott csak megelőzte a korát, ahogy tanult kollégám szokta volt mondani.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
válasz Micsurin #2024 üzenetére
Az a baj,h max annyiból áll a nehézség,h 3as botok, amik pedig csak inputot olvasnak. Nyilván nem lesz egy örült nehéz ez a mód , de ezzel próbálnak olyan játékosokat becsábìtani akiket nem mozgat a pvp.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
törölt tag
válasz Micsurin #1975 üzenetére
Kb. min. 700 max 1000 de az csak néha. Persze ez csak akkor annyi, ha a többiek nem az ellenfél részéhez mennek kinyírni egyből őket, mert akkor nem jönnek a zónámhoz és nincs mit megvédenem se. :/ Mondjuk mindegy a pont, csak jó lenne ha Dominionba zónát szereznének és védenének az emberek, aki pedig unatkozik és nincs kedve zónát védeni, menjen Skirmishbe ott úgy is mindig low activity van és lehet kaszabolni a másikat.
-
lofagi
addikt
válasz Micsurin #1966 üzenetére
Aramusha se gáz, főleg domina, grp fightban nagyon jó tud lenni, a gyors támadásai révén és az,hogy egyfolytában tudod váltogatni az ellenfeleket, nagyon oda lehet szúrni a népnek vele. Majd ha ki gladiátoroztad magad, térj vissza rá. Jó karakter az is.
-
k-adi
nagyúr
válasz Micsurin #1954 üzenetére
centel sokat nyomtam már, shinoval még még, de az én meglátásaim szerint:
Cent
pro: erős parry punish. ennyi. és jó featek (catapult, punch stb) +mikor lerugsz valakit és leesik na az cool spártai érzés
kontra: jók ellen szart se ér, 1 jó comboja van, a zone szarShinobi:
pro: gyors, emiatt idegesítő is
kontra: low dmg a combok nélkül, low hp (bár mintha nemrég kapott volna hp buffot de kb 1 light-al bír többet én ennyit vettem észre)Ha most orochi vagy akkor inkább shino áll közelebb ahhoz de neki is reflex van
-
k-adi
nagyúr
válasz Micsurin #1947 üzenetére
Nekem nem volt bugos az.
Alapból előre (W nyomás nem kell) lök (throw) a karaktered. A többi irány már bonusz (balra A, jobbra D, hátra S)Shinobi vehető? Vagy felejtős ? Gladin agyalok még
Ha e kettő közül kell választani, inkább Glad legyen, ő erősebb. Mindkettőnek egyedi a játékstílusa, de shinobi idegesítőbb bár láttam már YT n videót vele is lehet agresszívan nyomni -
lofagi
addikt
válasz Micsurin #1947 üzenetére
Nekem nem volt gondom a traininggel. 100/100-as.
A block dmg az az,hogy miközben csak blockolják az ütéseidet, akkor is van némi dmg, ez általánban ilyen 1-5ög terjedő szokott lenni.
Orochinál jó lehet a block dmg, mert nagyon sokszor csak védeni tudja az ember az ütéseket, de hogy parryzze is az már kérdéses, ugyanis az új mixeivel szinte már kiszámíthatatlan,hogy mikor mit fog ütni.
Pro playerek kivételek persze.
Túl sokat azért nem érdemes rátenni szerintem. Ne menjen a többi rovására én azt mondom.
-
lofagi
addikt
válasz Micsurin #1926 üzenetére
Szerintem nem hogy rep2-3ig, de inkább 9ig kellene vele várni. Amúgy a gear nem számít annyit, mint a játék elején.
Most nagyon sok új játékos van, lehet kéne csinálnom egy tutorialt, hogy mit és hogyan kezdőknek. Bár ha őszinte akarok lenni, lemegy ez az 1 hét ingyenesség és kb még 2 hét múlva vissza is áll minden a régi kerékvágásba.
Minden karakterrel lehet counter guardbreakelni, de nem minden esetben, ahogy azt említettem korábban is. Vannak helyzetek, amikor hiába nyomod akkor sem tudod "visszalökni" az ellenfeledet. Ezeket sajnos meg kell tanulni vagy tapasztalni.
-
lofagi
addikt
válasz Micsurin #1924 üzenetére
Ha most választani kellene 3 karaktert akkor ezek lennének: Conq - Berzerker - Highlander. Bónusz esetleg a Shinobi, hogy legyen minden frakcióból.
Conq - jelenleg mind támadó és védekező játékstílusra tökéletesen alkalmas, igazából a playeren függ, hogy hogy használja, de mindkettőre lehet.
Berzerker - gyors lightok és feint, emellett óriási dmg és hiperarmor. Durván lehet vele aprítani, akár 1v1be, de 4v4be is nagyon jó választás.
Highlander - egy szó. OP.
Shinobi - egy nagyon kis ge*i karakter akivel olyan saven lehet játszani, amennyire csak akar az ember. A hátraszaltóval szinte bármit ki lehet védeni, vagyis igazából nem kell belemenni a csatába. Nagyon egy tenyérbemászó karakter, szerintem a játékosnak is olyan mentalitásúnak kell lenni.
Ha csak 3 alapkaraktert kell válsztani akkor a HL helyett még a Kenseit ajánlanám, mert az is nagyon jól össze van most rakva.
Illetve az a a baj,hogy még mindig nem látom tisztán,hogy mire gondolsz avval, hogy félbe lett szakítva, illetve fejelés.
Egy fejelős karakterre tudok én asszociálni, az pedig a warlod, de annak is az a képessége, hogy előre - fejelés - szúrás.
-
lofagi
addikt
válasz Micsurin #1920 üzenetére
Melyik karakterről beszélünk?
(#1907) Jimbo75: A guardbreak tökéletesen működik a játékban, csak meg kell tanulni azt is,hogy van amikor nem tudsz. Ilyen pl egy dodge után. A játék tele van apró dolgokkal amit meg kell tanulni, nem fog senki profi lenne 1 hét után.
Illetve, ha Shugokinak van hiperarmorja akkor ugyan neked lehet,hogy bemegy a light, de az armor miatt nem fogja megszakítani neki az ütését, így te is bekapod a heavy s az nyilván jobban fáj neked.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz Micsurin #1902 üzenetére
Van játékos most még több az E3 miatt.
Division el van felejtve mert már jön a div2, itt viszont nem, nincs fh2, nem is jön még.. szóval még jönnek updateek idén az tuti, sőt oktoberben a marching fire dlc is.Igen a season dlc hősök annyik, a simák meg olcsók ha sima edition van.
Új hozzászólás Aktív témák
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Videó stream letöltése
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest