Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
-
PROHARDVER!
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Egyetértek, és azt kell mondjam, hogy itt még időben elkezdték a rendbeszedést. Nem rossz kis játék ez, annak ellenére hogy nem mindenkinek jön be ez a stílus. Bevallom nekem sem, de annyira rajongok a szamuráj és egy picit a viking kultúráért, hogy inkább elkezdtem tanulni, és azóta egyre jobban bele vagyok őrülve

Rengeteg lehetőség van még benne, ha jól értettem, tournament mód is lesz, személy szerint megnéznék egy világbajnokságot, hogy mit tudnak a nagyok
Nincs egy értelmes szamurájos játék pc-n... Alighanem.. Ha ismertek, akkor mondjátok ám
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest