Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxy
tag
Hali van egy furi hiba, amivel csak Vista alatt talalkoztam foobarral.
[link]
Szamvaltasnal szokott elojonni. Egy skint hasznalok mar regota, es XP alatt semmi baja nem volt. Most tesztelem az uj 0.9.5.3. at hogy ezzel csinal e ilyet. -
Roxy
tag
felraktam a 0.9.5 ot. Ez mar nem akad ki. Bar eddig csak az alap progit raktam fel, de ennek is eleg jo alap configjai vannak.
Kosz hogy irtatok , hogy van mar 0.9.5, mert sztem meg se neztem volna hogy van e ujabb a 0.9.4 nel. -
Roxy
tag
Hali!
Xp alatt mar joideje hasznalom a foobart, es semmi hiba nem jott xp alatt elo nekem.
Vista alatt viszont 2-3 szam lejatszasa utan ezt a hibat kapom: Unhandled exception : bad allocation
es neha meg vmilyen Microsoft Visual c++ os hibat ir ki, de ezt most nem tudtam elocsalni, hogy mit is pontosanFooAva skinnel (1.03+), Columns UI nal es az alap UI nal is ezt a hibat irja ki.
Ha vkin tudja mi lehet a gubanc, kerem irjon, pls
-
Roxy
tag
Hali all!
A minap a Winamp mar megint felbosszantott, azzal hogy egymas utan fagyogatot ki vmi miatt. Igy gondoltam, hogy kiprobalok vmi mas zene lejatszot. A PH forumat olvasgatva akadtam erre a topicra, es orulok hogy raakadtam
.
A foobart mar 1 nap alatt megszerettem. Semmi fagyas, es meg kevesebb memot is foglal mint a Winamp. Bar a skinezest sajnalom hogy nem olyan jo, de nem gaz, majd hozzaszokom.
A foobarban vannak elore beallitott equalizer? mert en nem talaltam
. Ha nincs, akkor szeretnek megkerni vkit, aki krealna nekem egy egyet. Foleg heavy metalt hallgatok, es tesom pop ot, es drum and bass-t. Nagyon koszi! 
Ezek lennenek elso elmenyeim a progival kapcsolatban. Winamp, utott az orad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
.
. Ha nincs, akkor szeretnek megkerni vkit, aki krealna nekem egy egyet. Foleg heavy metalt hallgatok, es tesom pop ot, es drum and bass-t. Nagyon koszi!