Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoszmester
tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Nem kötekedni akartam, de úgy látszik nagyon félreértetted a mondanivalómat.
Már az első írásoddal hatalmas öngólt lőttél:
"Nem akarok beleszólni a vitába, de az írásaid alapján a zenéid veszteségmentes formátumban vannak." írásomra ezt felelted:
"Ezt vajon miből vonod le?
Egyetlen mp3-am sincs. "Éppen ez az, én is pont azt írtam, hogy veszteségmentes zenéid vannak. Szóval erről ennyit.
Nem írtad sehol se, hogy lossless zenéid vannak, hanem amiket írtál, hogy vannak Spectrogram mappák, ilyen-olyan log fájlok, abból következtettem. Én is lossless gyűjtő vagyok, mp3-ak nekem sincsenek, ezért ismerem ezeket a programokat. "Természetesen" használom őket, én is ellenőrzöm hogy valóban nem mp3-ból vannak konvertálva és ha megfelel az igényeimnek, akkor bekerül a zenéim közé. De többet már nem nézem meg, mert tudom hogy az lossless. Ezért kérdeztem, hogy miért nézegeted annyiszor ezeket a fájlokat?
Normálisan kérdeztem, azt hiszem az lenne a fair ha ugyanilyen stílusban is válaszolnál, nem pedig kioktatva.
Bármilyen hihetelen, képzeld el, hogy vannak rajtad kívül is emberek, akik tudják, hogy mit jelent egy-egy log fájl, vagy ahogy fogalmaztál, a "zene technikai oldala".Pedig szívesen beszéltem volna veled a lossless zenéről, de ha fenn hordod az orrod akkor nincs értelme...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor 33 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyetlen mp3-am sincs. "