- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós kamerák
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onedinkenedi
csendes tag
válasz
poffsoft #3976 üzenetére
Akkor viszont tényleg kérnék egy kódot; úgy tűnik, hogy van promó (szerintem febr. 28.-ig bezárólag). Zajlik épp ez a Catch the Code megmozdulás, múltkor sikerült egyet gyorsan beírnom, és a Fonera SIMPL + Fontenna kombó 66.50EURO-ról hirtelen leugrott 9-re. Csak nem tudtam végigvinni a vásárlást, későbbre meg már elvitték a kódot. Úgyhogy akinek van fölösben, kérlek küldjetek; nem akarok erről lemaradni.
Kösz.
-
Onedinkenedi
csendes tag
Azért csak nem adnám fel a dolgot ilyen könnyen...
Úgyhogy kérnék egy promó kódot privibe valakitől, aki szívesen elajándékozna egyet. Ha nem használom fel, visszaszólok h. adhatja másnak.
Thx.
-
Onedinkenedi
csendes tag
válasz
poffsoft #3976 üzenetére
Ja, akkor ez azt jelenti, hogy a promó kód nem mindíg csökkenti a várható költségeket??
Mert ahhoz képest, hogy ez egy "olcsó" módja a WiFi publikussá tételének, kicsit viccesnek találom a 66.50 EURO-s árat egy viszonylag primitív routerért és jel-erősítő antennáért (ami az én esetemben kizárólag FONerás célokat szolgálna, mert másik router mögé tenném).
Ez így nem tűnik túl meggyőzőnek...
-
Onedinkenedi
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje hallottam a Fon-hálózatról; mindig örülök, amikor valami szimpatikus közösségépítő mozgalom üti fel a fejét, és gondolkodom h. én is csatlakozzak.
Viszont látom h. a Fonera SIMPL / 2.0n / Fontenna cuccok elég drágák alapból; valaki le tudná írni, hogy promóciós kóddal mennyiért lehet őket megrendelni áfástul szállítással mindennel?
(A kódkuncsorgással még várnék
amíg biztos nem leszek a dologban)
Köszi:
Onedin
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fűnyíró topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Hálózati / IP kamera
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest