Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Ja, tényleg copypaste.
Grat és szívesen. 
ngabor2: nincs rola rendes leiras (legujabb dd-wrt) es igy nem tudom pontosan mit állítok. Ez az ami nekem nem tetszik elsosorban. Amugy biztos rendben van, stabil meg minden, csak nem dokumentált pontosan.
Ja, meg ez sem tetszik igazán vele kapcsolatban. Ezért is fogok tenni egy kitérőt OpenWRT+X-Wrt felé.
-
wwenigma
Jómunkásember
Szia!
Nos, épp a TE kérdésedhez kapcsolódó dologba futottam bele a minap. A megoldásod:
REDBOOT-ba menj bele.
fconfig enter
Ezt fogja kiírni valoszinuleg:
Run script at boot: false <- ird hogy true majd enter
[/OFF]
Es ide kell irni a scriptet, kidob egy ures sort, ird be:fis -l load vmlinux.bin.l7 enter
exec enterEgy ures sorral lehet lezarni a scriptet, ezert ez utan csak egy sima enter-t ütünk. Fog kérdezni még sok dolgot, le kell xarni, csak verni az entereket, amig ide nem érsz:
Update RedBoot non-volatile configuration - continue (y/n)? y majd enter
Ezutan dolgozik, majd visszadob a REDBOOT-ba, beirod hogy reset és kész.
Nig.
UI: ja, amugy a dd-wrt szoftot néztem meg, nem embernek való, túl sok minden beállítást tartalmaz a halandó számára. OpenWRT-t is meg kéne szemlélni, de majd maskor.

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- 27% - NZXT C1200 1200W 80 PLUS Gold Tápegység
- GAMER INTEL I5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 250GB SSD / 1TB HDD
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Grat és szívesen.