- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- NVIDIA RTX 3060 TI
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kapcs-ford
őstag
Wifin bárkinek bejön alapból a bejelentkező oldal (ahol ha te mint tulaj vagy) egy googlevideót; fényképalbumot és a tetszőleges weboldalad oszthatod meg bárkivel ingyen.
Ahhoz hogy ennél többet használhass ahhoz be kell ott az oldalon jelenkezni vagy regisztrálni ha Linus vagy akkor már netezel és ha pedig Alien (akinek még nincs aktív routere otthon) akkor ott rögtön vehetsz a kártyáddal vagy paypal-lal egynapos (3euro) ,5 vagy 10 napos passt még a benzinkútra sem kell menni..
Ha Bill vagy és ha egy ilyen Alien vesz nálad ( a te hálózatodon) egy ilyen passt akkor abból részesedsz. (asszem a 10euroból 3 vagy 4 a tiéd ) amit paypal accountra fizetnek abban az esetben mikor eléri a totál a 30euro-t.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
Azt kérdezte hogy ''ezt a megosztast csak egyeb fon tagok vehetik igenybe'' tehát a kérdés a FON tagokra vonatkozott és a Bill is használhatja csak neki fizetni kell.
Ha Bill vagy akkor sem bárki használhatja a neted hanem csak olyan aki regisztrált tag. Egy Linus is tudja használni a Bill hálózatát ingyen mert ugye Linus, Bill az Alienek-ből kaszálhat .
Ezért kell a 2 router ugye annak aki forgalmas helyen lakik és utazik is. Bill az ablakba, Linus router pedig az asztal alá.
Azt még fontos megjegyezni hogy évente 2x változtathatod az account-od linusról billre vagy fordítva...
Igen, minden router tulajdonos a profilban megadhat max. 5 felhasználót akik használhatják a netét. User nevet lehet kreálni na meg ugye jelszavakat. Magyarán ha valakinek van a házban egy szééép sávszélessége akkor azt már lehet is osztani.. 5 acc. a szomszédoknak meg a családtagoknak sőt a privát hálóra is lehet még csatlakozni (és ezek közül csak egy FON tag van akinek a router-e van!) , majd még ehhez hozzájöhetnek a FON felhasználók is ami több mint 200 lehet egyszerre (inkább a sávszél függvénye).
Ez az egész FON lifestyle nagyon jól ki van találva hogy fedje azt hogy hogyan fizessük 5-en azt a netet...(ne feledjük hogy a tulaj az a Azureus-nak is a befektetője..) és ha már van otthon neted mert ugye fizetsz érte és osztod is akkor miért is kellene internetkávézóban fizetned pl. az utazásod nyaralásod alkalmával?
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #334 üzenetére
Jó az térkép..
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
Talán nem túlzás kijelenteni hogy a FON tagjaié a jövő...
[link] -
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #329 üzenetére
és
-
kapcs-ford
őstag
Nincs több meghívó. Ha netán valaki visszamondja az ígéretét akkor még arra lehet feliratkozni priviben egyébként itt a vége és jön a pangás pár hétig.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
Sávszélességnek 512kb a minimum amit be lehet állítani, ha hosszabb ideig túlzott az adatforgalom egy user részéről akkor azt jelenteni kell és kirakják.
(Oly: Ha privátban kérdezed hogy írjam le a lényeget mert nem volt kedved visszaolvasni akkor legalább az aláírásom olvasd el...)
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
Elvileg elfogytak a meghívók de gyakorlatilag még van 2 amit visszamondtak ezekkel az indokokkal: 1, valójában neki nem ilyen router kell. 2, valójában nem tudja mi az a wifi .
Ezek ellenére lefoglalták korábban gondolom mehogy olcsó.
Ha ajándék lenne akkor mennyi fonera porosodna a szekrénytetején és mennyi meghívó veszne kárba... Ennyit a korábban mások által említett magyar szokásról na meg az etikáról... -
kapcs-ford
őstag
Ha nem aktiválod a routert akkor használhatod de ki vagy téve annak hogy valaki beaktiválja az ő accountjára és onnantól mondhatni ő fog rendelkezni a routereddel (admin router pass;wpakey pass...) tehát kirak a házból úgymond..
Ha ez nem történne meg esetleg akkor is ki leszel téve annak hogy a mostantól automatikus firmware-frissítésekkel kirakjon a fon. Na meg a fentebb említett hogy nem leszel jogosult az ingyen netre a világban ahol van fonspot. -
kapcs-ford
őstag
Persze ahhoz minél előbb aktiválni kell a cuccot és még ha lehet akkor aznap elküldeni a meghívót...
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
A fon.com az összes 3 meghívó elküldése után azt írja hogy ha mindenki aktiválja a routert akkor további meghívók lesznek elérhetőek..
''When your friend registers the La Fonera WiFi router, we might give you additional invitations so you can continue to invite other friends into the FON Community. Soon we will be offering new ways that you can invite friends join the FON Community for free!'' -
kapcs-ford
őstag
-
kapcs-ford
őstag
Meghívó félretéve!
Maradt 1, aztán nuku. tehát hajrá! -
kapcs-ford
őstag
válasz
acsimovics #260 üzenetére
Már írtam, miért nem oda válaszolsz?
-
kapcs-ford
őstag
válasz
acsimovics #256 üzenetére
Nem jött emil, nézd meg ismét.
Hehe. spam-nak rakta a trélányt a guglimél..
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
(lefolyik)
Cáfolom. A cég nem ingyen indította.. olvass csak visszább akiknek jelenleg van meghívója azok mind fizettek a router-ért ha ők nem fizettek volna annak idején akkor most nektek sem lenne itt ez a lehetőség ami véges. Ha elfogynak a meghívók és ameddig nem aktiválják a kiküldötteket addig ott lesz a fon.com ami €34.74-ért adja etikásan.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
kamikaze boci #248 üzenetére
Miért nem a vaterára vagy a piacra mész pampogni mert hogy használt cuccokat árulnak... Itt meg a cuccok vadi újak vagy ez a baj? vagy ha jobban tetszik akkor itt nem meghívók hanem kedvezményes promó-kódok gazdáratalálása folyik. Ha a fon.com-on rendeled akkor 34euro-ért ér házhoz a router de ha szerzel egy ilyen promó-kódot és a weboldalon a vásárlásnál beütöd az erre alkalmas helyre a számsort akkor 0euro-ért ér házhoz. Az ilyen kuponok beszerzése elég nehézkes... Persze most kérdezheted a fon.com-ot hogy helyes-e ez a promó-kód meg hogy királyos-e vagy hogy magyarok-e talán...
Mellesleg ránézhetsz az ebay áraira is ahová akár mi is felrakhatnánk.... célunk az itthoni Wifi FON közösség kialakítása. -
kapcs-ford
őstag
válasz
kamikaze boci #245 üzenetére
(#192)
(#198)
(#199)
A fon.com-on is meglehet rendelni vagy ebay.com.
Üdv.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
2 meghívó maradt, ha ezek kimennek akkor valszeg 2-3hétig pangás lesz.
-
kapcs-ford
őstag
válasz
Rommel6600 #228 üzenetére
Igen, wifin keresztül kell aktiválni, pci wlan kártya ,haver laptopja vagy akármi.
Ha netmegosztásra akarod használni akkor pedig úgyis kell egy wlan kütyü.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
Rommel6600 #225 üzenetére
5€-s router valójában 17€ volt mert taxes meg shipping, a jelenlegi bruttó pedig 34€.
A többi úgy van ahogy írtad.
''Kérdéseim: Milyen (ilyenekre gondolok: stabilitás, hatótáv stb, és kicsi élménybeszámolót tartson valaki legyenszives.) routert küldenek, hogyan tudom ''aktiválni''?''
Ezzel az új firmware-el stabil, hatótáv pedig annyi amennyi egy 2dbi-es antennától elvárható. Nálam átvisz egy háztömböt. Élménybeszámoló? Nagyonkicsi, szép és egyszerű használni.
Az aktiválásról meg mindenről a topic elejétől olvashatsz! -
kapcs-ford
őstag
Pontosan, mivel a futár a te lakcímedre viszi a cuccost tehát már regisztrálva is vagy ha netán rosszat csinálnál.
A fon felhasználói felületén van egy ''history'' funkció is ami kijelzi hogy kik és mikor milyen felhasználói névvel használták a hálózatod sőt azt is jelzi hogy mennyit fogyasztottak.
Neked mint felhasználónak is van egy térképed hogy a világ melyik táján melyik fon hálózatot vetted igénybe.
(A Fon létrehozója egy olyan ember aki 7céget alapított az elmúlt 20évben köztük jópár telekom.-os cég pl. viatel.com ; jazztel.com ; ya.com és a fon.com.
Továbbá befektető (finoman tulajdonos) ezekben: Azureus; Zudeo; getgspace.com) -
kapcs-ford
őstag
válasz
Thulcandra #215 üzenetére
Azért ausztriáig rendesen fedve van, leginkább nálunk foltos még.
Annak a jó aki forgalmas helyen lakik mondjuk egy hotellel szemben vagy park mellett.... Beállítja a routert Bill-re.... aranybánya... -
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #210 üzenetére
Ezen a francia oldalon pedig van pár kép az admin felületéről. Mondjuk ott a képeken még a régi firmware-el van azóta már van port forwarding is.
A firmware-t automatikusan frissítik!
[link]
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #207 üzenetére
Erről van szó:
- IEEE 802.3, IEEE 802.11G, IEEE 802. 11B
- WiFi Protected Access (WPA), WEP, WPA2
- Méretek: 93,5x25,5x70 mm
- Súly 95 g (antenna nélkül)
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
Korrekt az ár úgy látom volt aki azt is kérdezte hogy pluszba még ki kell fizetni az eredeti 29,95euro + taxes árat is? Mondtam hogy deehogy, csak a meghívó árát kell és megy minden házhoz sőt utána passzolhatja tovább a 3meghívót ami hozzá jár. Azért ez csak egy wifi router...
Szerintem inkább az a helyzet hogy még sokan nem értik teljesen ezt és mikor majd rájönnek addigra pont elfogy a meghívó és majd lesz sorbanállás ameddig nem aktiválódnak a routerek... -
kapcs-ford
őstag
Nálam még van 3darab a szokásos 3k/darab áron.
Utána már nem nagyon lesz egy jó pár hétig ameddig nem aktiváljátok a router-eket. Ha az egyik haveromtól sikerül visszakunyizni azt a meghívót amit baxik felhasználni akkor azt majd bedobom ide a közösbe. Persze majd valami találóskérdés keretében hogy küzdeni is kelljen azé! -
kapcs-ford
őstag
Jó ötlet, habár én azért nem javaslom az ingyenes dolgot mert ha az illető nem használja fel vagy megrendeli de nem aktiválja akkor a meghívó küldője nem kap több meghívót. Na meg persze nekem sem ingyen jött a router hanem rendeltem a fon.com-ról ahol ugye jóval drágább.
Tapasztalat, egy meghívót küldtem egy haveromnak aki kért és hiába írtam neki hogy fontos hogy felhasználja mert csak úgy kap ő is meg én is újabb meghívókat de nem érdekli és fel sem használta tehát egy vonal behalt kapásból.
A további meghívóimat pedig elszóróm 3k/ darab így legalább aki komolyan gondolja és tudja hogy miről van szó az majd megrendeli és aktiválja és ezáltal neki is lesz 3darab meghívója.
Tehát fontos azt megemlíteni hogy a meghívók korlátozott számban vannak.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #192 üzenetére
Sőt ha mind a 3meghívó felhasználása sikeres volt akkor még küldenek további meghívókat. (ezt most írták a 3.meghívó elküldése után)
''When your friend registers the La Fonera WiFi router, we might give you additional invitations so you can continue to invite other friends into the FON Community.'' -
kapcs-ford
őstag
Pedig hasznos ám,
Reptéren 5perc wifi használat 5euro... Inkább vártam amíg megérkeztem és megkértem a haveromat hogy útközben álljunk meg az xy utca sarkánál - ahol tudtam hogy van fonspot mert már előzöleg megnéztem a térképen - hogy letöltsem az emileket..
Röviden: megosztod az otthoni ( kapcsolatod aminek a sávszélességét te szabályozod ) és cserébe ingyen használhatsz fonspot-ot bárhol a világon.
Otthoni netmegosztásra is tökéletes mert 2 hálózata van amiből az egyik a publikus és másik a védett privát, továbbá még 5 barátnak, szomszédnak stb... is hozzáférést engedhetsz a nethez névvel jelszóval. Egyik hálózat gépe sem látható a másik gépről.
Hasznos Fon térkép:
[link] -
kapcs-ford
őstag
Jó magyar szokás szerint ha ingyen lenne akkor az is kérne meghívót már akinek van vagy aki nem is aktiválná és ha nincs aktiválva akkor a meghívó küldője nem kap több meghívót! Mellesleg ha aktiválod a router-t akkor azzal a 3 meghívóval ami jár hozzá azt csinálsz amit akarsz...
-
kapcs-ford
őstag
ngabor2:
Elküldve! -
kapcs-ford
őstag
Van még pár...
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
-
kapcs-ford
őstag
Ekkora hüje vagy már bocs. Megnéztem volna hogy mit baromkodtál és utána megváltoztattad volna a jelszavad, egyébként sem tudtam volna vele semmitsem csinálni mert az elfelejtett jelszavat is az emailre küldi.
Így segítsen az ember. Most már ne is írjál aztán nekem. Old meg a problémád egyedül. -
kapcs-ford
őstag
Hasznos info:
Még sikerült szereznem tehát van még meghívó. 3k/darab.
A meghívót email-re küldöm. Az adott email-re küldött meghívó felhasználásával a routert teljesen ingyen küldik futárral. Az adatokat értelemszerűen jól kell megadni és mobilszámot is meg kell adni !!! Ez fontos mert ha hiányzik a telefonszám akkor vissza emaileznek és ez plussz 15 nap..
A szállítási időre 3vagy4 hetet írnak de átlag 2hét szokott lenni.
Egy meghívó felhasználásával (router aktiválása után) összesen 3meghívóra leszünk jogosultak abban az esetben ha még belefér az akcióba, tehát ezt nem garantálom (Eddig akiknek küldtem azoknak mindnek sikerült meghívót küldenie rögtön a router aktiválása és használata után.) Azért sem garantálom mert a fon.com szabályzata változhat a meghívó felhasználása és a router aktiválása közötti időszakban továbbá azt sem garantálom hogy mennyi idő alatt ér oda stb... Késés, router aktiválási bonyodalmak stb.. ezekkel a fon.com supportjához kell fordulni. Rosszul megadott email cím amire a meghívót küldöm illetve elbénázott meghívó felhasználással kapcsolatban sem vállalok felelősséget.
Csak abban az esetben privizz ha a fentiekkel egyetértesz.
A router aktiválással és egyebekkel a topic elején olvashatsz vagy fon.com
A fonerát a nap 24órában üzemeltetni kell.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
-
kapcs-ford
őstag
Az egyik fonerámról már elfogyott a meghívó a haveroknak.
A másik fonerám meghívóit pedig eladom mert kell a pénz.. ezvan. 3ezer/meghívó. Azért 3ezer mert ennyit ajánlottak az egyikért és ment el na meg azért is mert regisztrálás után jár hozzá ingyen 3 meghívó tehát a jó kis router darabja egy ezresre jön ki vagy ha 3ért passzolod az egyik meghívódat akkor már is 0-ra jön ki.
2db van csak, pm. -
kapcs-ford
őstag
A holnapi naptól beindul a buli: minden eddigi regisztrált és online-ban tartott fonera felhasználó kap 3darab invitálási lehetőséget mely szerint a választott 3 barát/rokon stb.. megrendelheti a fonerát ingyen. Ingyen posta, ingyeningyen.
-
kapcs-ford
őstag
Új firmware !!!
Versión: 0.7.1 r1
Kb. 10percig tart a frissítés és utána újraindul magától. Letöltés a Fon felhasználói oldalon a ''downloads''-nál értelemszerűen.
Firmware Release
RELEASE: 0.7.1.1
DATE: 11/21, 2006
Firmware Log
*
Changelog 0.7.1.1
o New Features:
+ [Web interface] Added port forwarding feature: users can now easily redirect ports in their network so they can use applications that require this feature.
+ [Web interface] Added Spanish, Japanese, Korean, Chinese, French, Italian and German translation.
o Improvements:
+ [Web interface] Changed look and feel. Smoother style.
+ [Web interface] Improved forms' layout.
+ [Web interface] Improved error and warning messages.
o Default configuration
+ [WiFi] Set default encryption to WPA+TKIP.
o Bugs:
+ [PPPoE] When using PPPoE for the connection, the remote configuration system did not work properly.
+ [Web interface] Corrected bug that caused a security problem when using strange characters on the forms.
[link] -
kapcs-ford
őstag
válasz
MichaelSD #112 üzenetére
Engem is megxopatott a kiskeci. Másikszobába egy p2-es gépre vettem egy usb-s wlan adaptert és nagy nehezen felkúszott a driver-e a 10éves 3,2-es 120rpm-es winyóra és csatlakozott a publichoz csak éppen net nem volt... gondoltam win98 ok, leinstall felinstall újraindít 3x .. eltelt 2óra és semmi. Majd reset a fonerán és minden rendbe jött.
Biztos van párezer hotspot ami elvileg aktív csak gyakorlatilag nem az... és a tulajok általában nem a public-hoz csatlakoznak tehát.... nem sokan jönnek rá. -
kapcs-ford
őstag
válasz
MichaelSD #104 üzenetére
Igen, Wlan_privátra vagy amire nevezted kellene csatlakoznod mert ugye biztonságosabb. A FON_publicra pedig a fonerok illetve szomszédok stb..
Annyit próbálj meg hogy ha már úgy is a publicon vagy hogy ott menj a login.fon.com-ra és azon jelenkezz be az emileddel és a jelszavaddal és ott van olyan menüd hogy ''Configure your FON Social Router'' ( ha regisztrálva van akkor ott kell hogy legyen) és ott cseréld le a router és a wpa-jelszavadat majd ha meg van akkor ''update password'' majd desconnect ; reset és utána hátha már megjelenik a privát is.
Nincs több ötletem sajnos.. -
kapcs-ford
őstag
válasz
MichaelSD #100 üzenetére
Nálam reset után kb. 2percre csak az egyik háló látható és csak arra rá 1-2percre jelenik meg mindkettő (valszeg ennyi ideig boot-ol) .
Nem tudom, nálam nincs is fon- jel habár ez szerintem a wifi kliensprogitól függ.. Ha tudod akkor próbáld ki egy másik géppel is hogy mit lát.
A network stumbler progival pedig láthatod hogy valójában milyen hálózatok elérhetőek ha netán a géped wifiprogija xarakodna. -
kapcs-ford
őstag
válasz
MichaelSD #92 üzenetére
A fon-public az unsecure is marad mivel így lehet majd hozzá csatlakozni, csatlakozásnál minden esetben a fon login oldala jön be kivéve hamár előtte beléptél és a cookie-k miatt tudsz navegálni, vagy még akkor is ha a lan kábel a gépben marad.
Töröld a cookie-kat vagy pedig próbálkozz egy másik wifi eszközről.
Ha már regisztrálva van akkor már sikerült hozzáférned a wifi.fon.com-hoz mert csak azon keresztül lehet regisztrálni.
Legalább te is kaptál matricákat? -
kapcs-ford
őstag
válasz
MichaelSD #88 üzenetére
Nemértem talán ott az angol forumon lehet valami megoldás. Nálam annyi volt hogy nehezen jöttek be a hálózatok a regisztrálásnál aztán nyomtam egy-egy resetet (tápkábel ki és vár 10sec) meg lan-kábek ki-be és utána már ott volt minden, sőt a mac címet sem adtam meg mert kapásból a privátháló adminjából változtattam meg.
Jó éjt, majd benézek holnapis.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #83 üzenetére
Mármint ha statikus akkor....
Van egy 100valahány oldalas kézikönyve a fonerának csak seholsem találom, valamelyik nap akadtam rá fon forumon..
Ittis van:
[link]
Sok sikert!
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
MichaelSD #82 üzenetére
Fw-et nem kell frissítened mert a legújabbal jött! Tudod wifi hálóról az Ap-re kell menni és ott behívni a wifi.fon.com-ot és ott regisztrálni a routert.
A router menüt a http://192.168.10.1/ -címen tudod elérni de csak akkor ha a privát hálón vagy!
A power led és az internet-lednek nek elvileg folyamatosan kell égnie és a wlam-ak is vagy pislognia.
Lehet dinamikus ip-d van és akkor a routereden kell variálni?
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
MichaelSD #80 üzenetére
nemá. milyen ledek égnek vagy pislognak? milyen hálózatok elérhetőek? a mellékelt cd-n van egy interaktív használati az jól elmagyarázza hogy hogyan kell regisztrálni a routert. Asszem a fon_AP hálóra kell menni. Már nem emlékszem mi a neve mert már megváltoztattam.
Reset-gombot próbáld és várj utána 2-3percet mire be boot-ol.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
Megjött a cucc! Matricát is küldtek 2kicsi2nagy pedig mindenhol azt írják hogy nem küldik a matricákat!
-
kapcs-ford
őstag
Asszem arra van fon-flash!
''OTHER FON SOCIAL ROUTERS
But if you have some technical skills, and you own a compatible router, you can also download the FON firmware and install it into your router yourself. The FON firmware has different versions depending on the Linksys or Buffalo router that you use. Here you can download the FON firmware for Linksys WRT54G (pre-v5), WRT54GL, WRT54GS and WRT54GSv4, or for Buffalo WZR-RS-G54, WHR-HP-54, and WHR-G54S.''
[link]
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
Már 4 vagy 5 napja elérhetetlen a Fon angol fórumja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest