Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vmax
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #3538 üzenetére
Ettem rendesen, többször keveset, közben meg naponta egy órát tekertem, gyorsan.
Azt hiszem két számmal kell kisebb nadrág.
Szerintem nem túl gyors diéta, tényleg borzasztó sokat nyomtam. Akin rengeteg túlsúly van, az sokat tud fogyni gyorsan. Szerintem. Elég egy kicsit változtatni a kajáláson és a mozgáson. Na most, én sokat változtattam. És ami a lényeg, egy dekát se híztam vissza azóta, amióta abbahagytam a diétát.
A kemény diétát még nem kezdtem el, szóval én még nem vagyok fogyószakaszban, mint te.
[Szerkesztve] -
Vmax
csendes tag
ideje megint elkezdeni fogyni, valahogy az emberek reakcióiból az jön le, hogy ''mindenki meneküljön, jön a zsírhegy''
még 15 kiló mínuszt tűzök ki célul. de félek, ez már nem fog olyan ''gyorsan'' lemenni. (gyors=két hónap)
ugye 115-ről 95-re sokkal könnyebben lemész, mint 95-ről 80-ra. vagy nem? -
Vmax
csendes tag
Na, akkor jól csinálta..
Nekem is ment a dolog, de szerintem én elég sok izmot is leadtam. Azért néhány számmal kisebb nadrágok röhögve feljönnek rám, és minden eddig jó nadrágom hirtelen derékban és seggben nagyon nagy lett, de valahogy nem lett az igazi a végeredmény. Mondjuk 95-96 kilósan mit várok, hogy majd Schwarzeneggerre hasonlítok, fénykorából? -
Vmax
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #3528 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok.
Önmagában a tekerés nem sokat ér, ha mellé kolbászozol. -
Vmax
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #3520 üzenetére
Ha minden, annál jobb..
De gondolom hasra és mellre nem ez a jó eszköz. Mellre mit vegyek? Valami súlyzókat? -
Vmax
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #3516 üzenetére
szobabiciklizéssel lehet combot és segget egyszerre fogyasztani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kompakt vízhűtés
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest