Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
Des1gnR #9168 üzenetére
Uh, 1500 az durva. Én 1700-1800 körül vagyok és van is energiám.
Reggelim majdnem mindig zabkása (45-50gr zab + 2 dl víz + 100 gr zsírszegény túró + 100 gr fagyasztott gyümölcs). Ez olyan 300 kcal. Ebéd 500-600 kcal. Egészségkonyhától rendeljük, de van Polcz is és hétvégente főzés van. Napi 2 fehérje olyan 200 kcal. Napközben esetleg 1-2 Gullón keksz. Vacsora meg mikor mi, de az is olyan 300 kcal.Heti 3-4 súlyzós edzést tartok. Akkor 1,5-2 óra elrepül, de jó érzés meghalni. Végén van 40-60 perc kardió (attól függően, hogy mit nézek közben
). Azon kívül 2-3 kardiós napot. Ez is 40-60 perces.
Én először októberben kezdtem, de az nagyon olyan volt, hogy nem is számolok vele. Igazából januárban kezdtem. Akkor csak edzést csináltam és nem mértem rendszeresen
. Májustól figyelek a kajára és mérek napi 2x. Májusig volt súlyvesztés, de nagyon lassú. Ahogy a kajára is odafigyeltem, brutálisan megindult a mérleg. Nem mondom, hogy napi 1 kg, de azért január 2-án 103,9 kg voltam és most 94-et mutat a mérleg. 7 hónap alatt 10 kg. 1,4 kg/hónap és nem éhezek és hétvégente azért van csalás. Persze nem mértéktelenül, de fagyi, süti lecsúszik.
Bocsi a hosszért. De kitartást! Nekem rengeteget segítettek a gyúrós topikban. (Lehet, ha nem csinálnék súlyzós edzéseket, akkor előrébb lennék, de pasi létemre azért szeretnék izmot is látni a tükörben, magamon
.)
-
Fred23
nagyúr
válasz
Des1gnR #9168 üzenetére
Továbbra is baromira kevés az az 1500, de a Te dolgod. Én már 74 alatt vagyok, és 2000-2100 kcal között viszek be napi szinten. Annyi, hogy mellette rengeteget kocogok.
Ki se bírnám egyébként 1500 kcal-on, egyszerűen az már egy élhetetlen állapot lenne számomra, másra se tudnék gondolni úgy, csak a kajára, illetve hogy meddig bírom még ezt a szenvedést. De hát nem vagyunk egyformák, ki így, ki meg úgy érhet el sikert. Nekem a nem-evés a fájdalom, a mozgást viszont bírom.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Des1gnR #9165 üzenetére
Mennyi ch-n vagy jelenleg, és mennyi a cél-testsúlyod? Én 70 kg akarok lenni, és perpill 3.2g x cél-testsúlynyi ch-t viszek be, ami 224g (kerekítve 225).
És több ch-val könnyebben tudok fogyni, mert jobban bírom a sok sportot, mozgást. Ha szinte egész nap csak láblógatok, kibírom 175g ch-val is, de az a rosszabb megoldás.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Des1gnR #9152 üzenetére
Lehet, azért is bírod ilyen jól ezt az alacsony kcal-bevitelt, mert még mindig van azért rajtad bőven leadni való zsír.
Nekem sajna kiesett egy hét a normális fogyózásból -vagyis ami mellett edzeni járok-, mivel megint vacakolt a gerincem, isiászom lehetett, mert a tünetek egyeztek (de orvoshoz nem mentem).
Emelem a napi futásmennyiséget, hogy pótoljam a kiesett km-eket, de tippre így se fogom elérni jövő hónap elejére, amit szerettem volna.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Des1gnR #9150 üzenetére
Beindítottál egy halom alkalmazkodási folyamatot a testedben, gyakorlatilag arra szoktatod rá, hogy egy csökkentett teljesítmény mellett maradjon életben kevesebb izommal, alacsonyabb BMR mellett.
Általában elég káros ez így, de persze vannak csoda genetikák, és nagyrészt itt az számít. Akinek viszont nincs csoda genetikája, az legjobb esetben egy skinny fat testet kap jutalmul egy ilyen diéta után.
-
-
lanszelot
addikt
válasz
Des1gnR #8993 üzenetére
Vedd fel videóra, töltsd fel youtube ra, csak linkkel láthatják, és privátban dobd el a linket.
Ne pár másodpercet, hanem perceket vegyél fel. Hátsó oldalsó nézet, lábad is lássam, és a fejed is.A videót nem tudom megnézni, nagyon elfoglalt vagyok.
Nem tudom mi a "szerinted nem ok"
Nem értem mire tudok vmit?Szívesen segítek annak aki hajlandó tenni a dolgokért.
-
lanszelot
addikt
válasz
Des1gnR #8987 üzenetére
Azért fáj a hátad mert nem jól használod
Pattogsz rajta pl. , rossz testtartás...stb.
Látnom kellene.
Az elipszis trainert úgy mint a guggolást nagyon kevesen csinálják helyesen.
Pár év után a hacer edzőt játszik és a hülyeségeit tovább adja, úgy hogy fogalma sincs mit kell nézni, így javítani se javítja.
Elipszis: ugye a kart nem csak fogod, hanem húzod -tolod is, és a felső tested vele fordul, míg a csípőd nem mozog vele, és fel le nem mozogsz a gépen...stb ?Más:
Olvasgatom itt az írásokat.....
A diéta nem fogyókúra
A fogyókúra egy ini-mini része a diétának.
Millió felé fogyókúra van.
A csak vizet iszom hetekig. /Igen, jól olvasod, van ilyen, és bele lehet halni, de nem halnak bele. Ez ugye iszonyat egészségtelen, akár a fogoly tábor fogyókúra. No és van az egészségre oda figyelő fogyókúra.
Ezek között rengeteg van.
Klienseim 8szor esznek naponta. 8 a minimum, többször ehetnek, kevesebbszer nem. 2 hét alatt látható az eredmény.
Van ilyen is. -
Reggie0
félisten
válasz
Des1gnR #8990 üzenetére
Napi 2 szelet abbol a kenyerbol piritva, plusz napi 4-5 fott tojas, esetleg par paradicsom es hegyeseros melle. Napi kb. 1-1.5 deci tej a kavekkal egyutt. En ezzel most 2.5 het alatt 8-at le is adtam.
Masik ami bevallt az intenziv fogyashoz, hogy egy tenyernyi csirkemellcsikot grillezek, feldarabolok kis darabokra, lidl-s elore mosott, csomagolt vegyessalatat rakok melle, ra fel kis pohar lidl-s laktozmentes joghurt, esetleg karikazott hegyeseros, ha vki szereti a csipost, es igy osszetekerni. Napi egy ilyen(nekem) eleg.
-
adr0001
aktív tag
válasz
Des1gnR #8907 üzenetére
Igen, de sajnos valamit valamiért.
A szénhidrátok ingyen energiájanak kukázása, és a sejtszintű 0-24 zsírégetés beindítása a legjárhatóbb út.
De vannak opciók legalább1200 kcal-n lehet továbbra is napról-napra ugyanazt a moslékot elfogyasztani ami a túlsúlyt okozta, csak értelemszerűen kevesebbet abból.
Szóval inkább a kettes változatot ajánlanám.
-
Andris837
senior tag
válasz
Des1gnR #8892 üzenetére
Sok sikert és kitartást kívánok! Yazio-t használtam én is, de nekem a kalóriabázis valahogy jobban fekszik. Ha gondolod próbáld ki te is. Már csak a napi kálóra bevitel kiszámítására is próbaképp regisztrálnék, hogy meglássam, hogy ő mit mond.
-
Andris837
senior tag
válasz
Des1gnR #8890 üzenetére
Igen, követem a súlyváltozást. Igazából a kalóriabázis úgy van belőve, hogy figyelje a súlycsökkenést és annak arányában állítja be a napi keretet. A mozgást is hozzáadom, ebben nagy segítségemre van a nemrégiben vásárolt okosóra (Huawei Watch GT4). Az óra és a Huawei Health applikáció szerint még így is sokszor kevesebb a kalóriabevitel, mint amennyit megtehetnék, hiszen ő folyamatosan "monitorozza" a mozgást és a napi tevékenységet. A kettőt együttesen használva próbálom a valóságot behatárolni és annak megfelelően étkezni.
Ami érdekes a számomra, hogy ahány féle mérés és számolás, annyiféle adat van egy adott mozgásforma által elégetett kalória mennyiségére. Az óra, a bázis és - ha gépen végzett mozgás, mondjuk ellipszis tréner - a gép is teljesen más értéket ad meg a mozgás végén... Ebből a háromból próbálom meg "az arany középút" elvet alkalmazva hozzáadni a mozgás által elégetett kalóriák számát.
Lehet kicsit bonyolultan fogalmaztam meg, de remélem érthető mit szerettem volna mondani a hozzászólásban.
A lényeg, hogy működik és megvan az eredmény!
Reggeli mérleg 118,3 kg.Ja, és nem reklám, de az okosóra baromi jó motivációs eszköz tud lenni. Mióta megvan, azóta sokkal de sokkal többet mozgok, odafigyelek, hogy óránként legalább egyszer felálljak a székből és picit megmozgassam a punnyadt testem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest