Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Köszi! Jelenleg intervallum futás és sok gyaloglás van terítéken. Utóbbi nagyon időigényes, de úgy tűnik, jót tesz. Most meg, hogy javul az idő, jönnek a túrázások is.
Intervallum futást meg úgy csinálom, hogy minden km-nek van egy közepes tempós része 130-140-es pulzussal, és 850-900 méterrel, meg egy 100-150 méteres gyors tempó 160-170-es pulzussal (195 a maxom 44 évesen).
-
Én is erre jutottam, ezért kissé többet eszek az első időszakhoz képest. Volt hét ahol 1.5 ment le. Nem is voltam jól. Az edzés nem áll hozzám közel.
Szerk: Egyébként ha őszinte akarok lenni akkor keveslem a fogyást. 2 hét múlvára jó lenne még leadni 2 kilót.
Motorra 90 alá akarok felülni. Ez ilyen hülyeség. -
Fred23
nagyúr
Ilyesmit akarok venni majd én is, de lakás eladás, ház vevés + költözés előtt állunk, szóval a nagyobb tárgyak beszerzése csúsztatva van úgy márciusig.
Dorian: Apai nagyapám anno 40 kilósan jött meg orosz hadifogságból, mégse mondanám, hogy az annyira egészségtelen volt, mint mondjuk akár csak 4-5 év elhízva, kakaós csigán és chipsen élve, hétvégéken alkoholizálással és egyebekkel fűszerezve.
-
carl18
addikt
Írtam a heti 3X formába marados edzést csinálom, van 2 10 kg súlyzó abból csináltam bicepszre 40 ismétlést. Akkor van alkar erősítő és a sport világába visszavezető rehab gyakorlatok. Néha-néha fél órás gyógytornát és lenyomok a gyenge pontok erősitésére.
Már 31 vagyok, ha most nem figyelek oda 10-15 év múlva keményen meglátszik nem cselekedtem mikor lehetett volna még.
-
Des1gnR
őstag
16 hét telt el eddig, amiből az első 3-4-en nem volt sport és akkor még 2000-2200 kcal volt a limitem. Azóta lentebb vittem jóval valóban, viszont az 1500 kcal az két jókora étkezés + desszert. Nem épp éhezős téma
A legjobb motiváció eddig a kollégák visszejelzése és az új ruhák
-
inf3rno
nagyúr
Nekem ment, pusztán kalóriára figyeltem, minden szemetet összeettem, de csak napi 1400-1600kcal volt. Az volt a legboldogabb fogyásom, mert szinte erőfeszítés nélkül ment. Volt, hogy egy doboz eper fagyi volt szinte az egész napi kaja. Én amúgy könnyen fogyok alap esetben, most gyógyszer mellékhatás miatt szedtem fel jelentős túlsúlyt, azért kell valami komolyabb diéta. Időszakos böjt 12:00-20:00-ig eszek és napi 3-6km futás, amit tolok, eddig úgy néz ki beválik.
-
inf3rno
nagyúr
Én nem vagyok ezen az állásponton. Szerintem külön-külön is működhetnek, igaz egyszerre alkalmazva sokkal látványosabb eredmény érhető el. Én fogytam már napi 5km (25 perc) futással is, és fogytam már időszakos böjttel és kalória számlálással is. A legutolsó, ami a legdurvábban jól működött nálam, de el tudom képzelni, hogy másnak pont az nem vált be, és valami más működik jól. Nem teljesen egyforma a bélflóránk és az anyagcserénk, azért lehetnek különbségek.
-
Andris837
senior tag
Igen, ki tudom az ellipszis trénerrel is készíteni magam.
Tegnap volt egy 10k-s séta, most picit azért érzem a térdem, lehet hogy sok volt, de ez van.
Nagyon pozitív érzésekkel vagyok tele, főleg hogy most már látszik a belefektetett munka eredménye. Egyre többen dicsérnek meg, ami nagyon motivál és jól is esik.
Ma pihenő nap van, reggel voltam vérvételen és megbeszéltem magammal, hogy akármilyen nehéz is, de ma nem lesz edzés, gyaloglás. Holnap viszont irány a terem!
Már a számok, amiket látok és tudok nézni azok javulnak. A súly megy lefele, a BMI jobb lesz, valamint a reggeli éhhomi cukorérték is 4,5 - 6 között van így az is kezd beállni. A vérvétel remélem megmutatja, hogy nem hiába dolgozom ennyit és a háromhavi átlag cukor értékem is jelentős változásnak áll. Szurkoljatok! -
Fred23
nagyúr
Köszi!
171 centi (anno még a katonaorvosi alkalmasságin), és perpill kerek 78 kiló. Szilveszer éjjelére 75 kiló szeretnék lenni, vagy kevesebb. Illetve ez volt az eredeti cél, és most is ezt tűzöm ki, csak már azt tippelném, hogy ez előbb teljesülni fog.
A végső cél meg a 72 kiló.
-
-
Fred23
nagyúr
Van hol elférnie.
Viszont a 21/3-as Leangains még így is működik, csak az ilyen durván zabálós esetek belassítják a fogyást. Semmi mást nem kell tennem, csak tartani a napi 3 órás evős szakaszt.
Régebben a 16/8-assal fogytam le, de azt így 40 fölött már nem éreztem elégnek, tippre már nem lenne hatásos nálam. 3 óra alatt viszont egyszerűen nem tudok annyit enni, hogy ne fogynék végül összességében.
Hogy ne lassuljon be az anyagcserém, esténként kocogni megyek, egyelőre csak 2 km-t, de minden nap. Szerencsére most úgy tűnik, a térdeim rendben vannak.
-
Fred23
nagyúr
Kevés infóból nehéz megmondani, tényleg nagyon eltérőek az emberek.
Az viszont szerintem majd' minden kövér, de egyébként egészséges emberre igaz lehet, hogy rekortán pályán lassan kocogva nem árt magának. Persze pulzust nézni azért nem árt, és túlzásba se kell esni a táv megválasztásánál.
160 kilós erősemberek is kocognak időnként rekortánon. Olyan tempóban, mint az 5 éves gyerekek, de csak nem tennék, ha nem szólna mellette elég érv. Ha nagyon kímélni akarja magát az ember, az is lehet baj. -
Sirandrish
legenda
Sencor 5320at vettünk! Kezdésnek ezt terveztük, gondoltuk ha maga a fritőz bejön, akkor veszünk egy komolyabbat, de mivel hibátlan a cucc, így megtartottuk. Két év garancia van rá, szóval oda lehet vele pörkölni
Meg őszintén szólva, az ekkora méretü társai (szerintem) pofátlanúl drágák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest